Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 10 z 122 PrvníPrvní ... 891011122060110 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #136
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    76

    Měl bych dotaz na již šťastné vlastníky M10
    přehraje M10 i DivX s PAL rozlišením 720*576?
    Ve specifikaci se hovoří pouze o rozlišení WVGA .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Petře,
    Upravil jsem ten klíč takto:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\PwrMon]
    "Dll"="_PwrMon.dll_"
    a výsledek?
    No jsi prostě extra třída :yes: :yes: :yes:
    Nyní když stisknu tlačítko POWER, zařízení se uspí.
    Když ho pak stisknu znovu, abych ho probudil, zařízení se probudí, je zamčeno přes S2U2, odemknu a je zcela odemčeno, tedy žádný
    lock z OS :yes:
    když zcela vyřadím S2U2 a udělám to znovu, tak se po stisku POWER normálně probudí a je odemčené, takže takhle to má fungovat.
    Stejně tak to funguje, pokud nechám zařízení ležet a nejprve po 30 sec. pohasne displej, po 1 minutě se zařízení uspí, když ho pak probudím tl. POWER, zase je již odemčené, GENIÁLNÍ.
    Jen by mě zajímalo, co se bude dít třeba se spotřebou, když je ta knihovna vyřazena? Jestli to nebude dělat nějaký bordel.... určitě to tak nechám
    a budu sledovat. nevím co přesně ta DLL dělá.
    Ještě mě napdalo, místo přejmenování názvu knihovny v registrech jestli nebude stačit jen nastavit
    Enabled=0 ? Nezkoušel jsi to ?


    ----------------------------------------

    to: Kramer Daniel
    Tak to je hloupé, al ezase budeš mít klidný víkend
    A co se týče klasické obrazovky dnes?
    Já používám obojí. Jak obrazovku z Asus Home, tak (za pomicí aplikace Second ToDay) i tu klasickou obrazovku Dnes.
    Ale pokud zcela vypneš AsusHome bude aktivní také klasická obrazovka Dnes.
    To má ale jedno ALE....
    Pokud v nastavení Dnes se vypne modul Asus Home a nastavi se tam třeba datum, tak to aktivuje klasickou obrazovku dnes, ale dole zstanou ty tři velké tlačítka (Telefon - Vyhledat - Zobrazit mapu - viz obrázek). Pokud se chceš zbait i těhle ikon, je třeba drobné úpravy v registrech a po Asus HOME nezbude ani památky.
    Jinak obrázky jsou třeba tady .....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344877_ssss_5pF.jpg 
Zobrazení: 41 
Velikost: 45.6 KB 
ID: 11496  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: roze
    Můžeš někde hodit kousek takového videa?
    Já to vyzkoušeím....


    to: Pitka
    Tak stačí jen změnit tu hodnotu
    Enabled na 0 a je to
    Odzkoušeno
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    76

    Vzorky videa jsou zde.
    Donat_2.avi 720*576
    Donat_Budo2007.avi 640*480
    Jde mně o plynulost a zda to jde vůbec přehrát. To, že to je neostré, prosím neřeš :-)
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Donat_Budo2007.avi 640*480 hraje krásně a plynule - OK i ve FullScreenu :yes:

    Tak Donat_2.avi 720*576 nehraje, jede jen zvuk, navíc se mi při pokusu to přehrát zobrazila hláška o registraci DivX codecu a zařízení se mírně kouslo, musel jsem natvrdo shodit proces Media Playeru :no:
    Nemám v zařízení žádné extra codecy, žádné extra video přehrávače, jen to co je v základu (WMP).
    Možná když to vyzkouší někdo jiný, bude výsledek lepší
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    76

    OK, díky za ochotu s testováním přehrávání AVI.
    Donat_2.avi 720*576 mně na Omnii hraje v pohodě v TCMP 0.72RC1. WMP si s ním na Omnii taky neporadí :-).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Taky tady je něco s kodeky, protože jsem si nainstaloval TCMP 0.72RC1 a video bylo jako by ve 4 barvách a celý OS se po 15 sec. kousnul.
    Ve WMP jsem to dokázal nějak vyhodit z paměti, teď už ale ne, takže následoval SR sytlusem
    Ale jak jsem psal, třeba někdo kdo používá i nějaké extra kodeky a přehrávače na tom bude lépe (i když mo nevěřím)

    Pro ostatní (oní ví už kteří): "Koťátka hrajou bez problémů"
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Citace Původně odesláno od roze
    OK, díky za ochotu s testováním přehrávání AVI.
    Donat_2.avi 720*576 mně na Omnii hraje v pohodě v TCMP 0.72RC1. WMP si s ním na Omnii taky neporadí :-).

    Donat 2avi hraje v pohodě,použito CorePlayer 1.3.6 build 7427 v nastaveni CorePlayeru musi byt Video vystup nastaven na GDI !
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak jsem testoval to naše (Pitkovo) vypnutí zamykání...
    Bohužel to má jedno mínus, dost podstatné.
    Ráno mě nevzbudil budík. Nepoužívám žádný extra soft na budík, takže je nastaven jen ten co je v OS.
    A ráno bylo zařízení prostě mrtvé. Až když jsem stiknul tlačítko POWER (což bylo asi 20 minut po budíku),
    tak začal hrát budík. Takže to není dobré.
    Zkoušel jsem ještě pak upravit nastavení budíku a posunul o 30 minut, stiskl POWER, zařízení uslo
    a já jsem čekal. Budík začal hrát normálně, divné proč před tím nehrál.
    Tak jsen znovu nastavil budík, tentokrát za 4 hodiny a po stisku POWER jsem na to 4 hodiny nešahal
    a to už budík nehrál, prostě zase mrtvola. Tak jsem asi po 10 minutách stiskl POWER a budík začal hrát.
    Jakoby ten dlouhý stav v režimu spánku už zařízení k budíku neprobudilo.
    Zkoušel jsem to dnes celý den až do teď a pokud budík nastavím na nějakou poudější dobu ... cca 2hod. a více
    a po tu dobu je zařízení ve spánku, tak ten budík prostě nezahraje.
    Po optěné aktivaci DLL knihovny, to zase funguje jak má.
    Ještě to ale chci vyzkoušet jestli to nedělá nějaký soft, ale zase nevím který by mohl.
    Takže než půjdu spát, udělám HR, nastavim jen budík a ráno uvidíme


    Jinak se ještě vrátím k našemu videu:
    Po instalaci Core Playeru 1.3.6 build 7427 už normálně přehrávám i video Donat_2.avi 720*576
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Tak s tím budíkem ,na to jsem zvědav............ráno podej hlášení. Já to prubnu taky , s tím rozdílem ,že soft co mám v PDA nechám a ráno dám vědět. Ještě podotknu ,že DLL knihovnu jsem nechal jak je ,jen jsem změnil hodnotu Enable na 0.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo, mám to taky tak. Jen Enabled=0
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Zkoušel jsem budík po 5 minutách a bylo to OK. Je zvláštní, že nejde až po 2 hodinách.
    Zajímalo by mě kolik je vlastně suspend timeout.
    Může být chyba i v budíku. Není tam M$ alarm, ale je tam budík od Asusu.
    Zkusím dále prozkoumat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Možná bych to zatím nehrotil...
    Různě jsem zkoušel různé věci a je možné, že se tam díky pokusům o vypnutí Locku něco po...., ale uvidím zítra ráno. Bude to po večerním HR, kde nebude vlbec nic, jen nastaven ten budík (samozřejmě Asus budík).
    Permar udělá to samé, ale nechá tam svůj soft. Tak jsem zvědav.
    Ale G-Alarm mě na HDčku teda NIKDY nezklamal a vždy zahrál. Takže ještě jednou ASUS alarm nehahraje a JDE

    Jinak čas T - 5 dnů
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Nastavil jsem v 17 budík na 22.
    A normálně zvonil.:O
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Hm, mě teď taky....
    Nastavil jsem si v 20:00 budík na 23:00 a zvonil. Nevím teda proč nezvonil ráno. Vše je stejné, v OS žádná změna...
    No nic, udělám HR a ráno jsem zvědav.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 122 PrvníPrvní ... 891011122060110 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08