Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 101 z 122 PrvníPrvní ... 519199100101102103111 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,501 až 1,515 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #1501
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    V Sezimové Ústí je VSP Data, ale to by se pak jednalo jen o neautorizovaný servis.
    Myslím, že nikdy Asus nedělali oficiálně. Tak možná pozáruky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1502
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    2

    Jako úplný začátečník jsem nenašel návod, jak postupovat při nahrávání programů do telefonu M10... V menu Systém je ikonka "Odebrat programy", ale nikde ani zmínka, jak programy přidávat...

    Stáhl jsem si do PC (ne do mobilu) program - je to CAB archiv. Jak tento program nainstaluji do mobilu a spustím?

    Prosím o nakopnutí
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1503
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak jedna rada ....
    Ve velkém PC se programy instalují spuštěním souboru s příponou .EXE
    V PDA, tedy i v M10, se programy instalují spuštěním souboru s příponou .CAB
    Zbytek už je úplně stejný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1504
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    2

    Ano, děkuji

    Ještě jeden dotaz: Kde kupujete fólii na displej pro M10?

    Našel jsem jen toto (http://www.pixmania.cz/cz/cz/6194122/art/martin-fields/ochranna-folie-pro-garmin.html?srcid=7486&), ale 388 Kč+poštovné se mi zdá přespříliš...

    Jinak tento telefon předčil mé očekávání - po nokiiích a lg je to skutečně velmi podařený přístroj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1505
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Ohledně folií je tady spešl vlakno,ale pokud sis toho nevšiml,tož poradím, já ,a možná i ostatní, nakupujeme na těchto stránkách www.pdair.com.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1506
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    2

    Fólii běžně dostaneš na aukru. S poštovným 211,-Kč. Je to kvalitní fólie Vikuity a zrovna včera jsem jí pasoval na mou M10 po vrácení přístroje z opravy-prasklý rámeček.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1507
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    20

    Tak dnes mi doslo RMA číslo a M10 sa bude posielat o take necele 2 tyzdne na reklamaciu ohladom prasknuteho ramceka. Ako ste to vy posielali? Len v tej origo ciernej krabicke? Uvazujem ze to dam este do jednej krabici lebo ta cierna je podla mna dost krehka. Pisali ste na krabicu aj prijmatela a odosielatela? Budem to posielat cez DPD.
    Podelte sa co vsetko ste do servisu posielali a ako dlho ste boli bez M10.

    Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1508
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Originální krabičky ze všeho co mám doma, mám tad 30 dnů, pak to vyhazuji
    Poslal jsem to taky přes DPD, zabalil do starší krabičky z jedné navigace, krabici jsem vyplnil molitanem a M10 tam jen tak položil. V těch molitanech byla jako v bavlnce.
    V pondělí jsem to poslal, v pátek už byla zpátky (byla by už i dřív, ale protože jsem nepočítal, ža to bude tak rychle, nebyl jsem doma).
    Spokojenost - rychlost - kvalita služeb - OK :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1509
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    20

    Dakujem ti za rychlu odpoved.
    Este by ma zaujimalo ci si na krabicu pisal aj adresata a odosielatela ako pri beznej zasielke? Ako som cital tak vraj mam na krabicu napisat RMA cislo a pribalit vytlaceny formular Pickup pre PDA.
    Uvazujem ze si doma pre istotu necham stylus aby sa nahodou niekde nestratil. Teda poslem len M10 s bateriou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1510
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo, to jsem zapomněl napsat....
    Já jsem na balík přilepil stejný formulář z webu (PickUp) a dovnitř jsem ho dal pro jistotu taky
    Stylus, SD kartu, SIM kartu samozřejmě doma.
    Ještě jsem tam dal ofiko ROMku, kdyby náhodou.... a udělal HR a smazal obsah My Storage.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1511
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    25

    tak, tak, postup stejný formulář nalepit na krabičku a jednou dovnitř.

    jinak jsem posílal v první krabičce, kterou jsem našel, ani nevím od čeho a m10 jsem zabalil do bublinkové fólie a zagumičkoval a krabici vycpal papírem.
    Zpátky byla do týdne (výměna displeje) a celý průběh luxusně sledovatelný na webu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1512
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    jen takova drobnost do diskuse google spustil ve 2hod. noci jejich aplikaci "maps pro ČR bohužel ne pro SK zatim byla blokovaná ted ji "aktiivoval" jsme dalši země po boku vyspělých statů EU jediné minus je že je to "online" jinak už to u nich hold nebude tak že s našima roamingovými tarify našich operatorů je to nepoužitelne v zahraničí -ale pokrok nezastavíš tak snad se to bude jen zlepšovat že i mi si to zapnem "venku " takže s M10 to pojede ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1513
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od lapiduch
    Citace Původně odesláno od lapiduch
    Flash by Pitka proběhla velice rychle (odhad 3 min ? ), teď jsem flashoval zpět ofic. 626 v XPečkach a trvalo to 1,5 hod (je to normálni ?). Mapy tam opět nejsou, na my storage je cca 51 MB .
    Děkuju za každou radu.
    Ahoj. Jen chci napsat, že po měsíci reklamace v Alze mi byly vráceny peníze, bo ani dodavatel si asi nevěděl rady. Jen kde teď sehnat druhou :?:
    Pokial by si chcel aj nieco starsie tak som nasiel jeden inzerat.
    http://mobil.bazos.sk/inzerat/8414032/nuvifone-M10.php
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1514
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    18

    Děkuju za upozornění, ale starší se už řeší s kolegou
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1515
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    76

    Existuje možnost jak automaticky pozastavit přehrávání v TCPMP při příchozím hovoru?
    Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08