Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: TAEL ROM

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    75

    TAEL jsem zkoušel různé verze, ale u všech mi blbnulo GPS, tak jsem zůstal u Energy a spokojenost. TAEL mi do PDA nesmí ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    sGPS zadny, problem nema ale pokud mi v IGO nejdou dohledat satelity tak zkusim GOOGLE MAPS a pak z5 na IGO a fix do 10s
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    75

    Citace Původně odesláno od NaTuRaL
    sGPS zadny, problem nema ale pokud mi v IGO nejdou dohledat satelity tak zkusim GOOGLE MAPS a pak z5 na IGO a fix do 10s
    no me prave vypadavali satelity behem jizdy, v intervali asi 10s. S Energy to jede v poho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    68

    Tak jsem tam dal poslední Energy a uvidíme - zatím to aspoň neumřelo...

    Po celodenním provozu můžu jen pochválit, zatím tam Energy zůstane!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Zdravím, já v sobotu nahrál verzi v4.23554 a vcelku v pohodě (jako verze 4.23544) GPS a vše ostatní fungovalo, ale u té 23544 jsem měl problém, že v QIPu a MMS editoru mi nešli mazat písmenka, respt. se smazali, ale pořád byli vidět a kdyz jsem psal nové, tak to vypadalo jak kdyz se prepisuje na psacim stroji.
    V té nové (v4.23554) verzi mam zase problém, že se nezobrazují tlačítka pro zrušení, kdyz je nejaká událost v kalendáři, a když příjde víc SMS najednou. Ono to místo na dotyk je funkční, ale neukazuje se tlačítko.
    Asi zase zkusim ROM od Trofana, škoda, že v ní není Manila...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    tak po nekolikadenim zkouseni mi to hazelo takovej spesl obrazek bilej podklad a cernz carky , ty se dnes stratily po HR a 2* jsem telefon probudil pouze resetem , jinak sem i dnes bez netu - odpojen od UPC diky administrativni chybe , tak jsem zkousel internet sharing a ten mi taky nebezi , tak newim uz co dat do TP aby to bylo vse OKI
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22

    gtz gtz je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    37

    Zkoušel ze zde přítomných někdo tu novou verzi v4.23557 ?

    Jak je na tom s baterkou a se stabilitou ?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. TAEL WM 6.5.1 ROM v češtině ?
    Od gard_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-10-2009, 21:28