Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Udalosti na home obrazovce

PetrSl (8)|12.1.2010 16:23
Nevíte o nějakém doplňku, který by uměl na Home obrazovce Sense zobrazit více než jednu událost z kalendáře a případně aktivní úkoly? Děkuji moc.
Zdenek Malinsky (9781)|12.1.2010 19:28
Tohle by nešlo? link
PetrSl (8)|13.1.2010 10:07
Nainstaloval jsem to, ale vpodstatě se nic nezměnilo. Na Uvodni obrazovce vidim pouze jednu udalost a zadne ukoly .....
dada09_ce4you (22)|13.1.2010 11:13
Můžeš zkusit Max Manilu, ta umí zobrazit 3 položky z kalendáře.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=551489
hudyss (219)|13.1.2010 13:11
pro zobrazeni Ukolu na Sense bohuzel nic neni
PetrSl (8)|13.1.2010 14:49
Děkuju, s těmi úkoly to je mrzuté ....
hudyss (219)|13.1.2010 17:30
To jedine treba pres MTP mit zalozku v Sense pro Today a tam mit na obrazovce treba PI9 a ten zabrazuje vsechny ukoly na displeji. Nebo pockat jestli uzivatel Mist dokaze jeho Tasks dat jako zalozku v Sense.
PetrSl (8)|15.1.2010 10:50
Tak jsem ještě trošku hledal a našel jsem programek SPB Home, který sice nevypadá vzhledově tak dobře jako Sense ale zdá se být pro pracovní účely vhodnější - dá se perfektně editovat co se na úvodní obrazovce (má dokonce tři) zobrazí. Zkoučím trial a pak případně zakoupím ostrou verzi. Máte s tím někdo osobní zkušenost? děkuji za názor.
Franky52 (186)|15.1.2010 15:16
SPB Home? Tak to mi nic neříká. Ani nevím, že firma SPB něco takového vypustila...
PetrSl (8)|15.1.2010 15:28
Pardon, tak jsem spletl nazev, jde o Spb Mobile shell ... SPB home je pouze odkaz, kterym se aplikace spousti v systemu :) Kazdopadne by mne zajimalo, jestli s ni nekdo mate zkusenosti a jake?
Franky52 (186)|15.1.2010 16:33
Šelku jsem používal na Omnii, nyní se mi zdá, že Senze je mnohem lepší, tak proč do přístroje přidávat dalšího žrouta paměti...
hudyss (219)|15.1.2010 17:46
SPB MS jsem pouzival nejaky ten patek, od verze 2 pres 3 az 3.5. A vzdy me nejvic vyhovovala, vse jsem si nastavil jak jsem potreboval, navic tech stranek v Life modu jde 5. vsemozna graficka vylepseni jsou na XDA. Ale ted co jsem poridil HD2, tak jsem dal sanci TF3D respektive Sense. Zatim to jde, kdyz si s tim clovek pohraje a v ruzne vylepsi. No az me to omrzi, tak se urcite vratim k MS.
PetrSl (8)|15.1.2010 17:47
Podle prvního dne testování bych řekl, že Sense je lepší v designu a provázanosti se systémem - například lepší využití Facebook adresáře, vlastn vzhled kalendáře apod. Naproti tomu SPB mi přijde pro mou potřebu zatím vhodnější neboť umožňuje opravdu dokonalé přizpůsobení vzhledu domácí obrazovky a dokonce nastavení několika nezávislých obrazovek mezi kterými je velmi snadné se pohybovat. To se mi líbí a připadá mi to hodně praktické - všechny možné SPB vychytávky bych asi i tak oželel, ale to že v Sense není možné zobrazit na úvodní obrazovce organizační informace - nadcházející události a nedokončené úkoly, to je pro mne důvod zcela zásadní abych se přiklonil k SPB řešení :) .... možná další verze Sense přinesou zlepšení a bude možné ho použít i pro pracovní učely ale do té doby to u mne vypadá na SPB mobile shell.
Maci (41)|10.3.2010 02:23
zkus Cookie's Home tab, umí až 5 událostí v kalendáři na hlavní stránce

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483]

a k němu rovnou Cookie's Home Tab editor, což je aplikace, jenž umí editovat jeho nastavení, aniž bys musel štrachat do registrů

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633590]

Dokonce si tam můžeš přiřadit i jinou aplikaci, co se ti otevře, když klikneš na kalendář, budík, historii hovorů, atp.