Ako dostat do PDA udaje po tvrdom resete . Myslím saté nastevenie , programy atd...
Ako dostat do PDA udaje po tvrdom resete . Myslím saté nastevenie , programy atd...
Mno pokud jsi predtim zalohoval tak snadnoActveSync:Tools=>Backup/Restore=>Zalozka Restore
... nejjednodušší způsob je opravdu backup - ať již pomocí ActiveSyncu na PC (osobně jej nepovažuji za pohodlný způsob) nebo "nějaké" aplikace na zálohování, která se nachází přímo v ROM tvého PDA. Většinu nastavení lze rovněž získat exportem těch správných klíčů v registrech (samozřejmě musíš vědět které).
PavelR.
Zkus permanent backup -> Start /nastavení /Systém /Trvalá zálohaPůvodně odesláno od Igor96
Uloží to Kontakty,Kalendář,Úkoly a nastavení připojení do flešky,takže když tě potká HR někde venku,alespoň nemáš v ruce mrtvou cihlu![]()
Co je na tom negativní je to,že při každém soft resetu se tyhle údaje natahujou z ROMky ,což alespoň v mém případě trvá docela dlouho :?
Já odsobně jsem to vařešil tak,že jsem cihlu kompletně nainstaloval a nakonfiguroval a pak ,ještě než jsem do ní napral data z PC ,tak jsem provedl kompletní zálohu čistě nainstalovaného MDA na SD kartu
... tato aplikace je dostupná jen u zařízení XDA1/MD1 a XDA2/MDA2.Původně odesláno od Butch
... to lze vyřešit poměrně snadno tím, že přesuneš ze složky Windows/Startup zástupce typu xFlashMan (viz zde). Nicméně je potřeba se pak smířit s tím, že synchronizace změn, která se děje při každém softresetu nebude fungovat až doby, kdy budou tito zástupci nakopírování zpět.Co je na tom negativní je to,že při každém soft resetu se tyhle údaje natahujou z ROMky ,což alespoň v mém případě trvá docela dlouho :?
PavelR.