Samsung C6625 chyba email
Zdravím mám ho pár dní a nechce a nechce mi stahovat maily. Internet jede, icq vše v pohodě ale když chci stáhnout mail tak to napíše: Chyba synchronizace, zkontrolujte připojení k internetu. Je to mobil od Vodafonu a samozřejmě předem od nich na připojení nastavený, takže nevím proč jede net ale emaily ne.
Umíte někdo poradit??
Díky
Umíte někdo poradit??
Díky
Nejde stahovat nebo i odesílat? A máš správně nastavení pro e-mail v zařízení? To už jaksi ve Vodafone udělat nemohli.
No když dám odeslat/přijmout hodí to chyba synchronizace, zkontrolujte připojení k nertu jak už jsem psal.
Nastavený email mám snad dobře, mám gmail a tam snad nešlo ani co podělat. Prostě jsem nastavil adresu mailu, heslo a ono si to už samo našlo ostaní věcičky pro gmail. Není to moje první WM zařízení ale nevím co s tím mám dělat, u všech mito šlapalo tak jsem nikdy tento problém nemusel řešit.
Nejde ani odesílat ani přijímat. Prostě zkontrolovat připojení k netu. co mám ale kontrolovat když net šlape....??? :?
Nastavený email mám snad dobře, mám gmail a tam snad nešlo ani co podělat. Prostě jsem nastavil adresu mailu, heslo a ono si to už samo našlo ostaní věcičky pro gmail. Není to moje první WM zařízení ale nevím co s tím mám dělat, u všech mito šlapalo tak jsem nikdy tento problém nemusel řešit.
Nejde ani odesílat ani přijímat. Prostě zkontrolovat připojení k netu. co mám ale kontrolovat když net šlape....??? :?