Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Nastaveni SMS, e-mailu a dalsi zakladni veci

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    6

    Zdravim vsechny. Muzete prosim nekdo srozumitelne popsat, jak se nastavuje SMS a email? Z navodu mi to neni zrejme, tady na foru jsem nic takoveho nenasel.
    SMS: prijem SMS je bez problemu, odesilani hlasi "Zpravu nelze odeslat". Setkal jsem se s tim u Nokia E90 v kombinaci s O2, muselo se tam nekde zadat cislo 602609609 jako sluzba pro SMS. Ale tady nemuzu najit, kam se to da zadat.
    email: u emailu nemuzu nikde najit nastaveni serveru pro prichozi postu (v mem pripade POP3.volny.cz ) a pro odchozi postu (v mem pripade SMTP.etmail.cz ). Nebo je to tady uplne jinak?
    Psani SMS: cekal jsem, ze v zavrenem stavu bude dotykova klavesnice, ja ale zadnou dotykovou klavesnici nevidim. Mam jen dole symbol klavesnise. Kdyz na nej zmacknu, tak se objevi moznost volby, ale at vyberu cokoli, zadna dotykova klavesnice se neobjevi. Zkusil jsem udelat maly i velky reset ("HW obnoveni puvodniho nastaveni"), je to stejne - zadna dotykova klavesnice neni.
    Pripojeni k PC: pouzivam Active Sync 4.5.0. (sestaveni 5096) - funkce modemu (Sdileni internetu) je zcela bezproblemova, pokud ale zadam pripojeni jako Active Sync tak PC po chvili vyhodi hlasku "Zadne zarizeni nenalezeno"
    Prosim o shovivavost a o rady. Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    o jake zarizeni se jedna? Nokie nebo HTC Touch Pro2? lokalni zarizni by s timto snad nemelo met problem .. je to nakup primo od operator, nebo bazar?

    e-mail
    pridat ucet (add account) -> jiny (other) -> adresa + heslo -> v dalsi obrazovce se pak nastavuje POP3 a v nasledujicim kroku SMTP, atp ...

    klavesnice
    - kliknout na tu ikonku klavesnice, a ukaze se software klavesnice (predpokladam ze se bavime o HTC) .. pokud ani HW nepomaha, tak to spis vidim na reklamaci (tohle se me jeste nestalo, ani v ramci ruznych flashu, atp ... )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    6

    >...o jake zarizeni se jedna?
    Jedna se o HTC Touch Pro 2 WM6.5, nic jsem dovnitr zatim neinstaloval

    > .. je to nakup primo od operator, nebo bazar?
    Je to uplne novy kus vcera koupeny u MALL.CZ

    >...- kliknout na tu ikonku klavesnice, a ukaze se software klavesnice (predpokladam ze se bavime o HTC)
    Ano, tak jsem to ocekaval. Kde by mela byt klavesnice je jen bile misto ...

    > .. pokud ani HW nepomaha, tak to spis vidim na reklamaci (tohle se me jeste nestalo, ani v ramci ruznych flashu, atp ... )
    Nekde na webu jsem nasel, ze se to obcas stane ze klavesnice zmizi, ale vsem zatim pomohl soft reset.


    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ano,u TP2 s WM 6.5 a ceskou lokalizaci ala sunnysoft se stava,ze klavesnice obcas zmizi,muze za to samotna lokalizace.Resilo se to na smartmanii.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od htcjirka
    Ano,u TP2 s WM 6.5 a ceskou lokalizaci ala sunnysoft se stava,ze klavesnice obcas zmizi,muze za to samotna lokalizace.Resilo se to na smartmanii.
    Bohuzel vsechny tam uvedene jednoduche rady nepomahaji (reset, volba jine klavesnice, ...), instalovat novou klavesnici jsem nezkousel.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    spis bych zkusil jestli se nahodou nevikla displej a pokud jo tak to rovnou reklamoval ..tyhle veci by to snad melo met v zaklade :/ .. ale lokalizovane zarizeni sem jiz velmi dlouho nevlastnil, takze pokud je hacek tady tak treba nekdo lokalne poradi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Bohuzel vsechny tam uvedene jednoduche rady nepomahaji (reset, volba jine klavesnice, ...), instalovat novou klavesnici jsem nezkousel.
    Prave ze pomahaji,vypnuti lokalizace prineslo hned dvema uplne odstraneni problemu,posledni dobou zpusobuje lokalizace ala sunnysoft vzdy nejaky problem a to nejen na TP2.
    Tez nepouzivam interwir od suunysoftu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    6

    [quote=htcjirka]
    .....vypnuti lokalizace prineslo hned dvema uplne odstraneni problemu ..... nepouzivam interwir od suunysoftu.
    Muzes prosim upresnit, jak "vypnes lokalizaci" a jak zamezis pouzivani "interwir od sunnysoftu" ?

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Vypnes ji primo v nastaveni nebo ji odinstalujes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od gargos
    SMS: prijem SMS je bez problemu, odesilani hlasi "Zpravu nelze odeslat". Setkal jsem se s tim u Nokia E90 v kombinaci s O2, muselo se tam nekde zadat cislo 602609609 jako sluzba pro SMS. Ale tady nemuzu najit, kam se to da zadat.
    Tak uz jsem to nasel, je to v:
    Settings -Telefon - Sluzby - Hlas Schranka - Zobrazit
    a zde pro O2 musi byt +420602609609
    Bohuzel ani kdyz jsem to tam doplnil, tak SMS nelze odesilat.

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Pokud se jedná o problém SMS, tak především musí být na té obrazovce Nastavení co jsi vzpomínal nastaveno Servisní centrum Textových zpráv, které však musí být pro správnou funkci nastaveno na: 00420602909909.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    6

    Vyborne, SMS mi uz funguji, dekuji. Ja tam mel misto 909 nespravne 609
    Takze shrnuti:
    pro fungovani SMS s O2 musi byt v: Settings -Telefon - Sluzby - Hlas. schranka - Zobrazit nastaveno kouzelne cislo +420602909909 (vyse uvedene 00420xxx mi nefungovalo).

    Kurna, jak to, ze to tady jeste nikdo neresil? To jste vsichni kdo mate O2 tak chytri, a vedeli jste to? Nebo snad neposilate SMS?

    Jeste mi prosim nekdo poradte s e-mailem. Muj pozadavek je nasledujici: e-maily si do HTC stahnu, ale nesmazou se ze serveru. Az prijdu domu k PC, tak Outlook je stahne do PC a smaze ze serveru. Pokud nyni (kdyz na serveru jiz neni zadny e-amil) zadam znovu stazeni e-mailu na mobilu, tak ten pozna ze na serveru jiz nic neni a smaze e-maily ve svych utrobach. Takhle mi to delala Nokia,
    Funguje to takhle i u HTC ?

    Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin


    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Kurna, jak to, ze to tady jeste nikdo neresil? To jste vsichni kdo mate O2 tak chytri, a vedeli jste to? Nebo snad neposilate SMS?
    SMS posilame,ale normalne se nic nastavovat nemusi.Vlozis sim a SMS normalne funguji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    97

    Mělo by ti postačit v rozšířeném nastavení emailu,nastavit ponechat na serveru.Pak se email stáhne do HTC a po přečtení a smazání na PC se po další synchronizaci v mobilu smaže.Aspoň teda u mě to tak zatím běží.
    Jinak s tím číslem operátora si osobně myslím že jsi to musel omylem překlepnout sám.Jelikož jsem třeba párkrát měnil SIM Vodafone VS O2 a nikdy se tak nestalo,ani pokud jsem měl na HR třeba v zařízení SIM Vodafone a pak dal O2 nebo obráceně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    2

    Zdravím,nechci zakládat nové téma,má otázka se vztahuje k e-mailu.Mám účet na seznamu a nevím co přesně zadat jako příchozí a odchozí adresu pošty(nebo jak se to jmenuje).Mám ještě gmail a tam jsem nenastavoval nic a jede to.Připojuji se jen přes wifinu,datový služby mám bloknutý O2.
    Druhý dotaz:Jak nastavit v telefonu "seznam do mobilu".Taky připojování pouze přes wifi.Jezdím celou unii a datový připojení by mne asi odvařilo.

    Dík za pomoc a rady prosím polopaticky,je to můj první chytrej telefon.Ještě jednou dík. HTC Touch pro 2 rhodium
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC P3300 nastavení mailu + vzkaz moderátorvoi
    Od magicfreelife v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-09-2007, 20:53
  2. Nastavení e-mailu
    Od Naj_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-09-2006, 16:37
  3. !PLS! zakladni nastaveni MDA I
    Od mastodonto v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-04-2006, 20:55
  4. Nastavení MMS, GPRS, e-mailu pro operátora T-Mobile
    Od dadly v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-07-2005, 08:16
  5. Nastavení e-mailu od seznamu na MDA II
    Od MobilerxXx v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-12-2004, 12:31