Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Dvě otázky naprostého začátečníka

Fik7 (8)|7.1.2010 22:47
Jsem nováček a tedy naprostý jelito ale všichni jste nějak začínali ;) Googlil jsem celý den a nenašel jsem se a tak se vás chci zeptat, mám HTC TD2 dva dny, a stále jsem nepřišel na to jak:

1) vypnout touch flo (vygooglil jsem pár návodů ale v anglictine kde bylo něco jako setings-all setings-touchflo - disable ale ja v nastevení NEMÁM možnost všechna nastavení... (htc je s novým win 6.5)
2) a stále jsem nepřišel na to jak v tomhle zařízení udělat prosté copy and paste.. sice si text označím a dám kopírovat, ale při psaní např. sms už text ve schránce není :(

Prosím o radu a předem děkuju :cool:
Pavel Koza (4761)|8.1.2010 00:02
1) Najedte na uplne pravy panel TouchFLO nazvany Nastaveni. Tapnete vpravo dole na Menu a All Settings. Pak kliknete na Today (Dnes), prepnete na zalozku Items (Polozky) a vyskrtnete HTC Sense; zapnout si muzete, co jen chcete.

2) Moc nerozumim, co nefunguje, staci spustit HTC Messages, v okne pro vkladani textu na chvilku tapnout a z nabidky vybrat Paste (vlozit).
Xfantasy (184)|8.1.2010 01:10
2) pokud dáš kopírovat,nesmíš daný soubor ze kterého text kopíruješ zavřít... pak ti to dá v další nabídce vložit
Také jsem s tím laboroval,otevřel serial.txt ,zkopíroval do paměti klíč,zavřel a skusil vložit v programu a ejhle,nic ... musí to být zpuštěný no ;)
Fik7 (8)|8.1.2010 14:17
1) To je to co jsem našel ale já NEMÁM žádné all setings, pokud najedu do nastavení mám tam jen:Sync.data, Zvuk, Tapeta, Komunikace, Přizpůsobit karty, Moje kontaktní karta, nastavení emailu, umístění, G-Senzor a O Aplikaci. Zadne All setings nebo cesky vsechna nastevení tu nejsou, to bylo asi v tech starsich verzích.

2) vyreseno, opravdu se ten soubor nesmi zavrit, dekuji za radu :D
Zdenek Malinsky (9781)|8.1.2010 14:32
Tak klasické windowsácké (klik na vlaječku MS vlevo nahoře) start - settings - personal - today - items kde odškrtnutím vypneš HTC Touch Flo a zapneš today pluginy, které chceš nebo třeba (po nainstalování) Spb Mobille Shell.
Fik7 (8)|8.1.2010 14:44
nemám tam personal ani today, jde asi o novou verzi kterou nikdo nemá :? je to komplet česky a když kliknu na start a dám nastavení je tam jen to co jsem popsal výše.
Zdenek Malinsky (9781)|8.1.2010 14:52
link a hned první screen. Je to na 6.1 i 6.5. A pochopitelně když máš CZ bude to start - nastavení - osobní - dnes ....
Fik7 (8)|8.1.2010 15:07
Opravdu nejsem tak natvrdlej ze bych to nevidel, ale kdyz kliknu na start mam tam jen programy, a v nich je ikona nastavení kde je to co uz jsem psal.. nikde není osobní nebo tak něco... není to stejný jako 6.1. vazne to tam není. :(
Fik7 (8)|8.1.2010 15:11
já to snad natočím aby jste mně věřili... ten první screen tam nikde vůbec není ani v cestine :(
tomsoft (2734)|8.1.2010 15:25
to: Fik7
Nemáš, tak nemáš ....
To není úpně nejnovější ROM... to je jen očesaný windows od výrobce nebo prodejce, bohužel.
Pokud chceš vypnout TF, tak to vypni v registrech, ty tam jsou :)
Najdi [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Today\Items\HTC Sense]
a v hodnotě "Enabled" dej 0 a je to, pak restart
strojvudce (390)|8.1.2010 15:29
Jdi do nastavení, klikni dole na Další a jsi tam co kluci popisujou nade mnou. ;)
Fik7 (8)|8.1.2010 18:13
Tak jsem si vyeditoval registr a restartnul ale krome te uvodni obrazovky ktera tam samozrejmne nebyla se neudala zadna zmena.. po kliknuti na start stale ty stejne ikonky :( asi mam fakt zmenenou verzi, budu si tam muset nahrat nejaky nesestrihany soft a klidne i bez CZ, protoze bych rad obcas sahnul po standartnich win mobile 6.5 a ne mel jen touch flo byt s peknym designem :)
Fik7 (8)|8.1.2010 18:22
To strojvudce: No jo čoveče... tys na to kápnul ! :cool: našel jsem to a vypnul si htc, je to tam uplně jinak pojmenované a vypnout touchflo znamená odškrtnout htc sense a je to.Díky mockrát :yes:
Fik7 (8)|8.1.2010 19:43
Jeste maličkost, při přehrávání mp3 (LCG Jukebox, je telefon stále mírně podsvícený když jedu na baterie) dá se to někde vypnout?