Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Hodiny v lište

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    86

    Ahoj všem, prosím nevíte jak se dají na HD2 nastavit hodiny v liště aby se zobrazovali???? Nikde jsem to nenašel a nevím si rady...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    1

    v manuálu to není?
    start - nastavení - nabídka - nastavení -hodiny a upozornění - další - zobrazit hodiny...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    86

    neni... u hd zadne start...nastaveni..atd neni... teda pokud se nenainstaluje tveak, ale to jsem nezkousel, z toho mam trosku obavy prtoze ted mam konecne hdcko vyladene a nevim aby se tim nenakoplo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    117

    ved chod do klasickeho windovsackeho nastavenia (manila settings/menu/all settings) a tam je clock and alarms a tam by malo byt nastavenie zobrazit hodiny v hornej liste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    86

    supeeer bomba.... dekuji za skryte poklady
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    117

    Nie je zac.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    167

    tak tohle řešení trochu nahrává otázce, jak mít na horním panelu hodiny současně s ukazatelem baterie...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    Citace Původně odesláno od Nosac
    neni... u hd zadne start...nastaveni..atd neni... teda pokud se nenainstaluje tveak, ale to jsem nezkousel, z toho mam trosku obavy prtoze ted mam konecne hdcko vyladene a nevim aby se tim nenakoplo
    Tak to se vsi uctou,jakou mas romku ze mas Hd-cko odladene?Jen tak pro zajimavost:-)Dik predem za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    117

    musis si naistalovat nejaku aplikaciu, ktora to robi, odporucujem BattClock.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    86

    to Xaries:

    Mam 1.48 v eng verzi (stažená z HTC) a cca 8 tweaků odtud a z XDA... zkusil jsem 5 romek a takto to zatím funguje opravdu ze všeho nejlépe... baterie ok (cca 60min telefonů denně + po 30min stahování emailů, cca 1 hod na webu, nějaká smska,) večer jsem na 20-30%

    Telefon se nezasekává, nemusím restartovat 3x denně atp... teď jede 3 dny bez SR...

    snad postačí jako odpověď :-) :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Hodiny v systémové liště
    Od jaroslak v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-04-2006, 10:47
  2. hodiny na liště wm5
    Od anicka.balounova_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-04-2006, 14:30
  3. bt dole v liště
    Od -Ptr->HX4700 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-12-2005, 20:16
  4. hodiny v horní liště
    Od rmasek v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-08-2005, 16:56
  5. Datum a čas v liště
    Od NUNY_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-01-2004, 10:49