Objevujující se adresní řádek Opera
Zdravím, nedávno jsme si všiml, že když zavírám, některé aplikace například mail, nebo úvodní stránku SPB Shell, nebo Mob. pocket reader, tak semi v horní části dispeje objeví na okamžik adresní řádek jakoby z Opery. (není v něm nic vyplněno)
Tušíte proč se toto může dít? Je to skoro jako kdyby Windousy bežely na nějakém webovém rozhraní ;)
Tušíte proč se toto může dít? Je to skoro jako kdyby Windousy bežely na nějakém webovém rozhraní ;)
pokud spustis operu a pak ji vypnes, tak bezi stale v pozadi. Vyhodou je, ze pri dalsim otevirani webu se ti okamzite nacte. Toto chovani se da zmenit bud jinou verzi opery nebo upravou registru.
Ne jediné co mi beží na pozadí je applikace Telefon a ActiveSync.
Aplikace nezmenšuji ale zavírám.
Štouro :D , dyť mne znáš, paměť mám rád čistou
Aplikace nezmenšuji ale zavírám.
Štouro :D , dyť mne znáš, paměť mám rád čistou
V aplikaci cleanRam je vidět a lze ji i přez něj vypnout...ale jestli tě to tolik sejří, tak to každou chvíli vypínat...:sarcastic: :?
No mě na tom spíš zaráží, že ji nevidim v klasickym mangerovi.
Další věcí je, že adresovej řádek v opeře je po stavovou lištou (Start, baterka GPR, hodiny) ale když s eto objevuje jako když nemá tak se to objevuje v místě stavového řádku.
Další věcí je, že adresovej řádek v opeře je po stavovou lištou (Start, baterka GPR, hodiny) ale když s eto objevuje jako když nemá tak se to objevuje v místě stavového řádku.
Opera je ve výchozím stavu ve vyjímkách, a proto se v task manageru nezobrazuje.
Řešení viz. například zde
V registru HKCU\Software\HTC\TaskManager\ExclusiveList\System smažte položku Opera9.exe a v task manageru se standardně bude zobrazovat.
Nechcete-li nechat prohlížeč automaticky startovat na pozadí, pak ještě v registru HKLM\Software\HTC\PushInternetEngine\Enable nastavte hodnotu 0 místo původní 1
Řešení viz. například zde
V registru HKCU\Software\HTC\TaskManager\ExclusiveList\System smažte položku Opera9.exe a v task manageru se standardně bude zobrazovat.
Nechcete-li nechat prohlížeč automaticky startovat na pozadí, pak ještě v registru HKLM\Software\HTC\PushInternetEngine\Enable nastavte hodnotu 0 místo původní 1