Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: HTC HD2 - CorePlayer a Stream TV na HD2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    16

    Stiahol a nainštaloval som si Coreplayer 1.3.5. Na HTC touch HD som bežne zvykol pozerať TV, čo mi na HD2 nejde. Pri pokuse o streamovanie phone zamrzol. Nainštaloval som si pre každý prípad staršiu používaním overenú verziu z HD1 Coreplayer 1.3.0, telefon mi síce nezamrzol ale išiel iba zvuk bez obrazu, pokúšal som sa pohrať s nastaveniami ale uvedený problém naďalej pretrváva.
    Pls nejaké návrhy??? Má z vás niekto podobný problém a podarilo sa mu ho vyriešiť? (Vstavaný WMP je pekne na ....)

    Ďakujem za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Muzete poslat link na nejaky ten stream?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    16

    MusicBox TV /, funkčný/
    http://www.todaypda.com/en/stream/television_country_Slovakia_43.html /alebo si vyberte nejaký iný, z funkčných/
    http://www.todaypda.com/en/stream/television.html /podľa štátu/

    Na HTC HD1 mi to šlo parádne, netuším v čom môže byť problém (multitouch, WM6.5, procesor????),

    Ďakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    10

    Ahoj mám CP v1.3.2. build 6909 zadal jsem url MUSICBOXU a hraje parádně :yes:
    Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    16

    Áno máte pravdu, najskôr som tiež používal túto verziu CP len som na to pozabudol. Všetko ide ako má, ďakujem za radu.
    Posielam nejaké odkazy na TV
    TA3 (330K)
    Radia podľa štátov
    TV podľa štátov
    STV 2 320x240

    Ak máte nejaké funkčné linky na SK a CZ, Spectrum, Discavery, Animal planet podelte sa

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od JanoP
    MusicBox TV /, funkčný/
    V CorePlayer 1.3.6 funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    21

    cau muzes mi napsat jestli jsi neco menil?Mam verzi 1.3.6 a obraz je hroznej a zamrza mi.

    Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Já mám také verzi 1.3.6 build 7427 a např. TA3 jede nádherně ostře a plynule (WiFi).
    Jinak třeba na CT24 používám SPB TV verze 1.2.0 a jede také ok, ale ne tak ostře.
    Snad už konečně pustí ven Flash Player 10 pro WM, pak bude po problémech...
    Zatím jako náhrada lze použít Skyfire, ale kvalita obrazu je na hranici koukatelnosti....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. stream tv
    Od velkybeda v sekci Online služby
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-09-2009, 22:16
  2. jak na www.stream.cz
    Od greenbery_ce4you v sekci Multimédia
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-02-2009, 16:52
  3. Stream v PDA
    Od Martin Pospíšil v sekci Multimédia
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-04-2008, 15:50
  4. Stream.cz
    Od Zdenek Malinsky v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-01-2007, 18:02
  5. n560 stream
    Od kamzikjardo_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 25-08-2006, 23:06