Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 15 z 15 PrvníPrvní ... 5131415
Zobrazené výsledky: 211 až 223 z 223

Téma: HTC HD2 (Leo) - Nové ROM, příšlušné zkušenosti atp.

  1. #211
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    17

    Akurat skusam Android a musim povedat, ze k WinMo sa asi tazko budem vracat. Stale tam je Windows Mobile based ROM ale Android je uz natolko vychytany, ze nepotrebujem ju vyuzivat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #212
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    ahoj
    nahrál jsem si energy.leo.23128 a chci se zeptat zda máte někdo zkušenost s počeštěním této rom. zkoušel jsem hledat, ale vypadne tolik odkazů, že bych se z toho zbláznil než bych to všechno prošel.
    díky za jakoukoliv radu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #213
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    31

    Počeštění Energy ROM zásadně nedoporučuji, udělá to víc škody než užitku. Je mi líto, ale pokud trváš na češtině, nezbývá ti nic jiného, než používat ofiko ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #214
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    dobře.
    vrtat do toho raději nebudu. eng není zase takový problém naštěstí. mám teď trošku jiný dotaz k energy.leo. potřeboval bych nějak na tehle romce rozchodit doručenky. jde tohle někde zapnout nebo je nutné doinstalovat nějakou aplikaci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #215
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    advanced config to umi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #216
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    31

    Tak jsem přešel z Energy na Artemis -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=612580 <- a spokojenost, Artemis je rychlejší, neobsahuje tolik balastu jako Energy a hlavně všechno spolehlivě funguje, třeba pro zapnutí doručenky není třeba externí program, ale nastaví se to přímo v nastavení SMS a obsahuje plnohodnotný HTC Messaging. Jediná "nevýhoda" je, že neumí rozšíření RAM na 576 MB, ale ono i těch 448 MB stačí :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #217
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    51

    Otázka
    Dá sa na HD2 namapovať hard tlačídlo na ukončenie hovoru? Problém je ten, že keď prebieha hovor, tlačídlo na displeji je nespoľahlivé a ak sa hovor ukončí hard tlačídlom v pravo dole s piktogramom zavesenia sluchádla, vypne sa aj displej telefón ide do stand-by režimu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #218
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    tak jeste jeden dotaz k energy.leo.23128
    kdyz mi prijde SMS nebo mi rano zazvoni budik, tak displej zustane bez odezvy. u sms mi to nevadi, ale budik nemam jak vypnout, kdyz se mi nezobrazi na displeji. kde tedy najdu moznost zapnuti displeje pri upozorneni/udalsoti?
    diky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #219
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    12

    Ahoj!

    Používám Duttyho ROMky Creme de la Creme od verze 11 (aktálně V14) a u všech se mi děje toto.
    Jakmile dám v Mail tabu nebo v Inboxu Send/Recive, maily se v pořádku sesynchornyzují, ale od té chvíle se Sense začne sekat a pomůže jen SR nebo restart Sense. Už dost dlouho se snažím najít někoho kdo má podobný problém, ale nic.

    Nevíte o tom někdo něco?

    HSPL i Radio používám podle doporučení na HTCPedii. Jinak vše funguje bez problémů.

    Díky za typ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #220
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    15

    Mám problém, který opravdu nevím jak řešit. Na HD2 jsem nějakou dobu měl originál ROM, a pak jsem přešel na nějakou od Duttyho. Poté jsem dal Energy Titanium, (sense nepoužívám, nesedí mi - mám SPB mobile shell) a telefon šlapal úplně bez chyby, snad to bylo půl roku, nebo jak dlouho. Najednou se mi ztratily "oblíbené" v Opěře. Tzn., že ne že by se ztratily, ale tlačítko "hvězdička" pro oblíbené při tapnutí jen změní barvu na chvilku a nabídka se prostě neotevře. Do té doby fungovalo. Po nějaké době, řádově několik dní, aniž bych instaloval nějaké nové programy, experimentoval a podobně mi najednou přestalo automatické zapínání bluetooth. (Používám program SPB Phone Suite - přepíná automaticky profily podle navolených kritérií - tzn., že jsem měl nastaveno, že pokud ot připojím v autě do kolébky, tak se mi automaticky přehodí profil na "auto" zapne se bluetooth, čímž se mi spojilo automaticky s autorádiem a handsfree mohl jsem telefonovat). Z ničeho nic se mi přehodil profil, ale nespustilo se BT. Pokud to zapnu ručně, tak to jde, ale je to nastaveno, aby se to zapínalo automaticky a to na "viditělné pro všechny". Od té doby mi to nejde. Pokud mám ROM od Duttyho, jde to, ale od Energyho - ačkoli to fungovalo předtím - tak oblíbené jdou jak ve které ROM a ten LT od té doby nejde. Zkoušel jsem Dinik Soft, Titanium, Sense2.5 Cookie 2.0, GTX a ve všech nejde BT přepínat automaticky, Titanium nejdou ty oblíbené, Dinik Soft jsou oblíbené ale BT ne.... Divné. Vypadá to, jakoby byl špatný ten SPB Phone Suite, ale ten jsem zkoušel více verzí, (nechávám si všechny aktualizace), instalaci z PDA, i PC a dokonce i stažení stejné verze z jiných stránek, i z originálních www. Divné, že to začlo z ničeho nic a nejde to zrušit ani novou ROM. Zkoušel jsem dokonce i TASK29, dávat origo ROM, včetně SPL a znovu HSPL a nové ROM....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #221
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    SPB Phone suite - stejná zkušenost. přestane přepínat profily, často až po dlouhý době. Dělá to i na TouchPro. jedno jaká romka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #222
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    6

    Proč používáte překládané verze, když je i již počeštěná neof.verze?

    Já použávám zatím beta verzi v09, kerá je k dispizici na první stránce autora ROMky a super. Romka neobsahuje žádný zbytečný software a všechno je možné si doinstalovat. Je plně v češtině s nekolika chybami v překladu....



    http://wmmania.cz/clanky/rom/hd2-prvni-ceska-rom/

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #223
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    51

    Tiez skusam momentalne tuto ROM beta09 a zda sa mi za posledne 2 roky urcite narychlejsia a zda sa aj v celku stabilna. Zatial som nemusel pouzit soft reset a to je pri HD2 za 3 dni unikum.
    Pri instalacii je potrebne nahrat najskor pozadovanu verziu radia, v opacnom pripade telefon zamrzne a pomoze iba HR.
    Aktualna verzia CHT editora sa sprava trochu zvlaste, bol som zviknuty na 1.8 verziu, ktora bola co do nastavenia jednoznacnejsia. ROM obsahuje CHT 2.1 a ten je komplikovanejsi aj keby nemusel byt. Az nepotrebne vela parametrov, ktore sa daju upravovat robi z tejto aplikacie neprahladnu zalezitost, ktora sa intuitivne zacne spravat az po 2-3 dnoch prace s nou.
    Inak vdaka autorovi, je to naozaj velmi dobre odladena ROM a hlavne bez balastu.
    Najdene chyby: Pri praci s total comanderom som chcel vyhladat subor s urcitymi parametrami, ale pri kliku do plochy pre pisanie parametrov sa mi nezobrazila soft klavesnica. Este ze mam z hokongu malu BT. Inak neviem...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 15 z 15 PrvníPrvní ... 5131415

Podobná témata

  1. Reakcí: 2016
    Poslední příspěvek: 12-01-2011, 04:28
  2. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 15:49
  3. Nové PDA
    Od BaRs v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 10-10-2005, 15:55
  4. Nové PDA
    Od Spider_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 23:58