Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 15 PrvníPrvní ... 31112131415 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 223

Téma: HTC HD2 (Leo) - Nové ROM, příšlušné zkušenosti atp.

  1. #181
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    31

    Na XDA jako všechno ;-) Tam to najdeš ve vlákně o HD2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    70

    Tak s romkani od NRGZ tedy Energy Rom nemám dobré zkušenosti. Zkoušel jsem je na Topaz, Backstone i jiných železech a vždy měli společný jmenovatel. Byly totálně zaneřáděné dosítkami pro mne naprosto nepotřebnými softy. Je sice hezky graficky udělaná, ale to je asi vše.
    Vždycky jsem ji jen zkusil a vrátil se k jiné.
    Dnes si telefon vyzvednu a budu zkoušet, zkoušet a zase zkoušet Jako první zkusím tu Elegance a pak uvidím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    31

    Elegancia mi tuhla, naprosto spolehlivě při příchozí SMS a jinak náhodně. Vydržel jsem s ní několik hodin a nešlo to. Energy je stabilní, spolehlivá a rychlá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    Ahojky,

    mám takový dotaz. Mám v autě rádio Alpine, které zvládá po zapojení do jeho USB napájet a přehrávat muziku. Měl jsem iPhona a s ním to fungovalo také, kromě hlášky po připojení že příslušenství není kompatibilní.... Ale když jsem ji zavřel, iPhone se nabíjel a hrála z něj muzika.. Teď mám HTC HD2 a zkoušel jsem ho tam zapojit a ejhle, ono to nabijí a dokonce i hraje. Zeptalo se mě to jak to chci synchronizovat a když dám velkokapacitní zařízení hraje z toho muziuka jako z flashky.. Jde mi ale o to, jestli to mužu z toho rádia nabíjet a jestli nějak nezničím baterku, nebo samotné zařízení...?

    A ještě jedna věc, pokud zapnu synchro jako velkokapacitní zařízení, nepůjde mi potom v zařízení SD karta a tím pádem ani navigace, že...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od Faramir
    Elegancia mi tuhla, naprosto spolehlivě při příchozí SMS a jinak náhodně. Vydržel jsem s ní několik hodin a nešlo to. Energy je stabilní, spolehlivá a rychlá.
    Takže měním názor na Enargy rom. Na všech ostatních telefonech to byla hrůza ale na HD2 je to perfektní.
    Je tam sice hromada aplikací, které nevyužiju, ale je opravdu ale opravdu rychlá:yes: :yes: :yes: . Mmožná je to jenom subjektivní dojem po přechodu z Blackstone, přeci jen CPU 528 MHz a 1GHz jerozdíl, o množství RAM nemluvě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    31

    Vítej do klubu :yes: Jinak doufám, že máš i rádio 2.12.50.02_2, to je pro Energy to nejlepší :bulb:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    70

    JJ, to jsem nahodil ještě před Romkou
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    31

    Tak je to v pořádku :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    1

    Ahoj jsem tu nový, ale poprosil bych někoho o komplexní vysvětlení při nahrávání ROM do HTC HD2....provedl jsem hard reset a mám uplne cisty telefon, predtim sem ho mel na ofiko romce a uz vysperkovanej podle svych potreb, ale prece jenom me laka ta rychlost na te energy romce jak tu pisete. Chci se zeptat, co je to to radio a SPL nebo jak to píšete? Popřípadě doporučte mi nej energy romku a to radio a jak to tam nahodim Jo a je v te romce cestina, Dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    odomknes to SPL, to je sikovna vecička aby si tam mohol nahrat neofiko ROM....http://wmmania.cz/clanky/navody/hd2-hspl/
    potom nahrajes radio... radio napriklad 2.12.50.02 http://www.4shared.com/dir/27416578/c33fc106/Radios.html
    a do toho nahrajes novu ROM podla toho aky vzhlad sa ti paci...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=591784.Samozrejme
    zaruku stratis...ale to sa da obyst ak si prehraješ pred navstevou operatora povodnu ROM.
    Samozrejme pred pripadným servisom musis dat vsetko do povodneho stavu...to sa da tiez...nahrajes povodu ROM...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    jinak co se dotazu na cestinu tyka tak cz "neni" v rom ... je tam ale BsB Tweak ktery umi prepnout do cestiny cele HTC Sense ... a na jinem foru cz je ke stazeni upravena cestina ktera umi to same ale umi take upravit i zbytek WM jako takovych ... osobne si myslim ze to nema ale vyznam, Sense ano, pro prijemnost prostredi (ta cestina nebude asi 100% taky takze u kazde rom to muze a nemusi "zlobit")
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    Ahoj, mám asi 10 dní HTC HD2 brandované od T-Mobile. Asi 5 dní zpátky jsem tam dával novou rom přímo z HTC pro T-Mobile verzi (1.72.113.4). Od té doby mi trošku zlobí. Nejsem si jist, ale myslím, že mi to udělalo jednou i se starou ROM, ale do ohně ruku za to nedám. Je to jednoduché, občas když někomu volám, prostě telefon nevyzvání ve sluchátku. Je to jak kdy. Dnes to udělalo tak, že jsem volal, na obrazovce byl nápis "Vytáčení", ale neslyšel jsem žádný tón, a to ani když jsem přepl na vnější repro. Dotyčný mi to nebral a tak se najednou ozvalo že volaný úšastník hovor nepřijímá. Jindy nesylším nic, ani vytáčení, pak telefon zavibruje, že se hovor spojil a opět nic nesyším. Je to opravdu jak kdy, někdy se to stane, většinou ale ne, ale pekelně mě to štve. Potom jsem zkoušel prozvánět přítelkyní asi 20x a nic to neudělalo, párkrát mi to dokonce i vzala a slyšel jsem... Druhá strana mě údajně vždy slyšela, jen já jsem je neslyšel v repráčku.. :-( Dříve jsem měl iPhone a s tím mi to snad nikdy neudělalo, možná za 2 roky párkrát... Doufám, že mi řeknete, že je to operátorem, nebo rom... Udělal jsem asi 2 HR a dělá to pořád.. :-(

    Prosím poraďte.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    zkus flashnout jine radio... mohlo by to pomoct...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    A mužu flashnout nové radio bez HSPL? A bez ztráty záruky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #195
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    to sice asi ne, ale když potom flashnes oficialni rom, vetsinou je v baliku te oficialni rom i radio a spl. ja mam HD2 brandovane t-mobile. flashnul jsem hspl, radio, jinou romku, pak me to nejak zlobilo, flashnul jsem zpet ofiko Tmobili romku ze stranek HTC a bylo opet zamceno a puvodni spl. takze v tomto stavu by to reklamovat slo, ale nedokazu zodpovedet. Mozna poradi nektery zkusenejsi kolega, pripadne nekdo, kdo jiz ma zkusenosti s reklamaci...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 15 PrvníPrvní ... 31112131415 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2016
    Poslední příspěvek: 12-01-2011, 04:28
  2. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 15:49
  3. Nové PDA
    Od BaRs v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 10-10-2005, 15:55
  4. Nové PDA
    Od Spider_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 23:58