Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 15 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 223

Téma: HTC HD2 (Leo) - Nové ROM, příšlušné zkušenosti atp.

  1. #151
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Chjo. Jde přeci o to, co od ROMky očekáváš, jaké aplikace v ní chceš mít, jestli chcecš COM5 (Start a OK dole - user friendly) nebo COM2 (Start a OK nahoře).

    Jestli chceš rychlou a stabilní ROM, tak si počkej na víkend (max pondělí), kdy vyjde nová ROMka V4 od Laurentius26. Je super a bez problémů - dlouhodobě testovaná. A vyjde COM2 i COM5.

    Link na XDA,nebo přímo na jeho web.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nemate nekdo nejaky cab jak bych mohl prepinat htc sense do landscape?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Zkus se jenom maličko porozhlédnout...

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=34442&fi=720&temp=xxx#post-343682
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Toto téma bylo moderátory rozděleno na dvě části. První část (ta nad tímto příspěvkem) zůstala beze změn, druhou část najdete v nově vytvořeném tématu "ROM podobná oficiální, ale bez Sense?".
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak nova rom od Laurentia me zklamala..predchozi verze byla teda PODSTATNE rychlejsi a stabilnejsi..treba kdyz bezi tel par dni v kuse a pak pisu sms tak to je jak zpomaleny film..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem zkusil posledni miriho rom a jsem nadseny.. jen se chci zeptat jak zmenim usporadani nebo zrusim ikony dole na slideru v Sense? Nikde to tu nemam jak predtim tuto moznost..diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    Zkus třeba taky od někoho jiného co se tím zabývá ... je jich celá řada.. ...mr.vandalay...kumar-..říkám jen namátkou .Dá se vybrat a už -jak bylo řečeno -podle toho co očekáváš.
    Nechci vnucovat která je jaká -chce to, si každou nejméně alespon týden používat a zkoušet na ní svoje požadavky ..od toho je otevřený o.s win v tomhle vynikající.
    Zkus např.tuto romku ...předesílám že v.3.00 a v.3.01 se lišej jen ve velikosti ram.A PP si můžeš nastavit podle toho kolik hodláš nainstalit softu .

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=621070
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    22

    Měl bych ještě dotaz na ROM OD Laurentius26 V4. V Sense nemám záložku Facobook a v záložkkách "Music" a "Picture" při natočení telefonu naležato se mi nezmění zobrazení, pořád je zobrazení nastojato. Co s tím mám udělat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    Všeobecně---Laurentius nepreferuje otáčení sense ........ to máš vždycky v popisu romky ....a další věc je že neotočíš 4 a nebo 5 ikonek ...jen ty tři (už od pohledu na místo v poloze naležato )
    Miri má tušim dvě romky s rotací( ale je jich víc )....to vyhledáš snadno i s obrázkama.Ale i tak..... všechny aplikace otáčení nepodporujou a v základu otáčení stačí (word, excel,smsky) a ty co to podporujou -třeba navigačky ,tak ty to v menu mají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    8

    čauky všem. já používám AxLor v10 a jsem s ni spokojený už od verze v7.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od proview
    Všeobecně---Laurentius nepreferuje otáčení sense
    Naopak, Laurentius ve svých posledních ROMkách plně podporuje otáčení do landscape.

    Nemáš tam něco doinstalovaného? MaxManila nebo CHT?

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    Je to pravda co říkáš .... souhlas ... tedko v poslední době jsou výborný docela...to docela je ovšem zmíněno v tom smyslu že zamrzání při poněkud víc zaplnění keše a otočení obrazovky způsobí nemalej problém ... proto jsem napsal že nedělá a tím je myšleno -dělá a nechodí ...
    --bavme so o tom -jak jsem s Kesu vyrozuměl popsat proč a nač a s čím teda vůbec ne :-) -mám na mysli ale pořád jedno a to samý dokola ...... aby to umělo mluvit česky-nahnat sebevíc nesmyslů a nebylo to blbý a hluchý :-))))...myslím tím né jen nahodit do češtiny manilu- i když to pochopitelně i tak stačí samosebou ... je škoda potom popisovat pro začínající uživatelstvo jak zpátky a proč mi nejde tohle a tohle :-) líp polopatě a co nejjednodušeji vysvětlit proč takhle a proč tohle s tímhle raději ne-v tom ohromným balíku informací co se najednou hrne do kedlubny je lepší vysvětlit ....... takhle jsem to myslel.
    Včera jsem třeba naflešnul radio 2.10...... a ejhle ..... no ... vyzkoušejte..(měl sem spoustu starostí jak vrátit alespon malinko disk do normálního stavu ...ale třeba to byla jen náhoda ....třeba -proto spíš opatrně s verzí romek a radia .)
    Je škoda práce naflešnout s ohromným elánem na doporučení toto a toto a po třech dnech koukat že neodešlu ani mejla a natož natočit nějaký kloudný video co se videu podobá nebo nevidět nastavení mmsek ...třeba...mám dojem že hd2 umí ... a dost umí ...neviděl jsem zatim nic(dobře nastavenýho s fičurlátkama) něco lepšího .... po všech stránkách...
    Třeba mě bude někdo opravit ale jak srovnám iPhona...Omnii II nebo cokoliv jinýho tak to prostě není na srovnání ...a zase ...myšleno uplně všeobecně.. co nač a proč s tim cokoliv udělat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4

    Tak ja uz jsem vyzkousel nekolik ROM, ale nejlepsi (subjektivne) je Energy ROM.
    Nyni mam nainstalovanou Energy.Leo.23569.Sense2.5.Cookie.May.22 a je super vybavena a velice stabilni. Uz je k dispozici i nova verze Energy.Leo.23569.Sense2.5.Cookie.May.28.
    Kód:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=5044374#post5044374
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    17

    Ja musim len suhlasit, Energy ROM je pre mna jednoznacne go ahead. Pred tym som mal Artemis, na verziu si uz netrufnem ale co sa tyka pohodlia, pekneho spracovania, stability a rychlosti, tak rozhodne Energy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    31

    Jsem zastáncem oficiálních ROM, málokdy se povede udělat neoficiální ROM, kde funguje úplně všechno. Tohle jsem dost řešil na svém předchozím PDA HTC Touch Pro, chtěl jsem WM6.5, vyzkoušel jsem desítky různých ROM a po více než půl roce jsem se vrátil na oficiální 6.1, nahodil SPB Shell (Touch Flo mě po Sense už nějak neoslovilo) a spokojenost. Teď mám HD2, oficiální ROM 1.66 + CHT a spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 15 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2016
    Poslední příspěvek: 12-01-2011, 05:28
  2. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 16:49
  3. Nové PDA
    Od BaRs v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 10-10-2005, 16:55
  4. Nové PDA
    Od Spider_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 11-10-2004, 00:58