Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 59

Téma: [ROM|WWE|WM6.5|Sense 2.5] Rhodium AF

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    nehazel bych flintu do zita - mam ted novou ROM, pouzivam ji zpusobem, ktery byl aktualni pred par lety, tudiz mi vse funguje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    35

    uz pomalu se chystam k hodu...protoze cela platforma WinMobile me desne zklamala...mel jsem pred tim obycejnou Nokii "xxxx" za 7,-Kc a asi se k ni brzo vratim Tohle bych teda od manazerskeho telefonu za 14.000,- necekal

    Ale nejak jsem Tvuj prispevek nepochopil...jakou ROM a jakym zpusobem ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Uz jsem tech ROMek vyzkousel nekolik...a vzdycky jsem v kazde nasel nejakou chybu...a kdyz se v pristim releasu opravila, tak se ukazala druhe nekde jinde...zacinam toho mit plny zuby a pomalu uvazuji o prodeji
    uz pomalu se chystam k hodu...protoze cela platforma WinMobile me desne zklamala
    Promin,ale ja pouzivam oficialni rom dodnes a zadny problem.Ukuchtne rom maji vzdy nejakou chybicku,navic kazdy instalujeme jiny soft apod.
    V tvem pripade bude vice vina ze instalujes kazdy balast,ktery pak muze zpusobit kolize ci jine problemy.Nebo na wm proste nestacis.Pokud mas problemy i s oficialni rom je chyba mezi kalvesnici a zidli.
    Pak doporucuji opravu zakoupit hloupou nokii.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    35

    Instaluji upravene ROM, protoze obsahuji vetsinu patchu na opravy chyb, ktere nemam cas shanet vsude mozne po forech (xda-dev, apod). Asi budu muset zkusit variantu ciste ROM a nainstalovat si tam svoje programy...Kdejaky balast opravdu neinstaluji...a troufam si rict, ze me problemy nebudou zpusobene tim, ze bych na Win nestacil...

    P.S. moje prispevky nemely slouzit jako hana Windowsu, jen postesknuti, ze trida telefonu, kterou HTC zastavana se vyznacuje tolika chybami a myslim, nebyt xda-dev., tak Win telefony jsou vice-mene nepouzitelne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ja zadne chyby nepozoruji,uz vubec u TP2.
    Oficialni romky u TP2 jsou na vynikajici urovni bez bugu.Po pulrocnim pouzivani dodnes jedinny problem ci HR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    presne tak - oficialni ROM pro TP2 mi slapala jako hodinky. Muj problem je, ze si rad s telefonem hraju a jsem hladovy po novych vymozenostech jako pristup k twitteru apod....

    Jinak po nejakem tom pouzivani R2.5 musim konstatovat, ze se mi verze R2 zdala lepsi. Stabilnejsi, ale na druhou stranu jsem si s ni tolik nehral jako s touhle. Docela me stve, ze pri pouzivani mi stoupne zatizeni pameti na 80% pri vyplych programech a pomuze jen softreset (CleanRam nefunguje - shazuje TouchFlo a musi se softreset)

    Bohuzel jsem musel odinstalovat DeviceLock, protoze mi pusobil jako SmartLock problemy po softresetu (zarizeni vytuhavalo a nabehlo az treba na 3. softreset), takze zase jsem bez reseni ohledne zamykani klavesnice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    35

    Vcera jsem tak teda "foukl" oficialni ROM, pres vikend si s tim pohraju...

    Jinak teda uz ted pozoruji sviznost proti treba EnergyROM (treba ale podtknout, ze tam nemam jediny externi program)

    MImochodem...nevite, jestli neexistuje neco jako "lite" verze oficialni ROMky, bez zbytecnych aplikaci, ktere v ofic. ROMce jsou ? (WindowsMedia,Market Place,WindowsLive,Album, apod...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    protoze pravdepodobne diky hrani si se softwarem na automaticky zamek mi ROM po resetu startovala vzdy az na druhy pokus, tak jsem si ted hodil HR. Protoze jsem uz lezel v posteli, tak jsem akorat nainstaloval aplikace a nastavil si co se dalo ... neprovadel jsem synchronizaci - tedy obnovu PIN - tzn bez kontaktu, ukolu, kalendare a nemel jsem nastaveny maily. Vsiml jsem si, ze ROM je neskutecne rychla. Vse je plynule a beha bez problemu.... Prave se mi synchronizuji kontakty a stahuji maily, tak tam vedet jaky to je.

    Zamek klaves se pokusim vyresit tak, ze na prave tlacitko na hlavni Home obrazovce nastavim neco co zamkne zarizeni a rovnou ho i uspi. Ted je tam menu, jehoz polozky se daji spoustit i odjinud.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Hotovo - zamek mam na pravem menu buttonu - zamkne zarizeni a uspi. Uvidim, jake to bude. Vim jak prebindovat powerbutton, tak mozna to dostanu i na nej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od acter
    uz pomalu se chystam k hodu...protoze cela platforma WinMobile me desne zklamala...mel jsem pred tim obycejnou Nokii "xxxx" za 7,-Kc a asi se k ni brzo vratim Tohle bych teda od manazerskeho telefonu za 14.000,- necekal

    Ale nejak jsem Tvuj prispevek nepochopil...jakou ROM a jakym zpusobem ?
    Osobně jsme prošel několika ROM kuchtěnými (různými verzemi WM i Sense) a i oficiálním upgradem HTC na WM 6.5 a vždy jsem se vrátil zpět k staré dobré oficiální 6.1 se kterou jsem zařízení koupil. Je rychlá, stabilní, má dostatek volné RAM a fungují na ní všechny pro mě důležité programy (což se o oficiálním upgradu na WM 6.5 říct rozhodně nedá). Pokud mohu radit, přestaň experimentovat a dej si tam stabilní verzi rom (což se nedá říct o žádné kuchtěné z xda, protože tam je to hon po novinkách a nových buildech, které jsou kolikrát z pofiderních zdrojů a testovacích buildů jiných zařízení). Nemám s telefonem žádný problém a to si troufám říct, že ho hodně intenzivně využívám na všechny možné činnosti. Doinstaloval jsem si akorát Pocket Informant 8 (verze 9 je pomalá), SPB Wallet a Backup, Igo, Coreplayer poladil Advanced configem a jsem funkční, stabilní a hlavně naprosoto spokojený uživatel!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nenadávejte zrcadlu, když máte křivou hubu.
    Miloš Zeman
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    35

    OK....dekuji za doporuceni...dal jsem tam ofiko ROM s 6.5, ale nenapadlo me jit tak daleko...az na 6.1....OK zkusim... dekuji za tipy...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    vysly nove verze obou buildu... obsahuji akorat mirne upravy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Pokud ma nekdo R2.5, tak doporucuji R3 ... zatim mi flashem odpadly problemy, kterej jsem mel - napriklad, ze mi manila.exe cas od casu vytezovala procesor na 60%. Novou verzi R3 mohu vrele doporucit. Zatim nemam zadny problem (vyhnul jsem se Opere 10 a programum na automaticky zamek klaves)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    35

    Je to uz v nejaky ROMce nebo se to instaluje zvlast ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 18:58
  2. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  3. Ceska ROM pro Touch Pro 2 Rhodium
    Od petross v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 13:30
  4. Proč si (ne)koupit HTC TP2 Rhodium?
    Od Sajmon_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 12-10-2009, 11:06
  5. TF3D Rhodium smsky
    Od Wolfford v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-10-2009, 23:33