Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 59

Téma: [ROM|WWE|WM6.5|Sense 2.5] Rhodium AF

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    97

    Klasický,ten co je nahoře v pravo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    mam verzi s cudlikama dole, vpravo nahore mam hodiny atd., kdyz mackam nahore, tak mne to vzdy posle do notification manageru nebo to spusti listu, ze ktere se chodi do baterky, commmanageru atd...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    97

    Verze s tlačítkami dole to má jinak.Držíš déle "start" a mělo by ti to vyhodit Managera.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    dík...ale nevyhazuje:-)
    ...po jakém .exe se mám kdyžtak koukat?
    pro úplnost: mám AF romku s OS 5.2.23515, manilou 2.5.1922 ... nevímproč to píše, že je to rom ze 3.11.09
    na romce nainstalováno:
    -měřič baterky a obsazené paměti (qwerty memory and dciBattery ... doinstaluje k sobě no2chem driver, aby baterka ukazovala po 1%)
    -crackwhore snooze
    -v advanced cfg nastaveno vše na ty doporučené hodnoty
    -font nokia
    -manila today page (na té mi běží pocket breeze)
    -aplikace mám na kartě

    ...po restartu je na programy volných 77MB

    subjektivně se mi zdá, že crackwhore snooze systém zpomalilo - a přitom jen přepisuje registry, ne?

    jako problémy řeším (a prosím o radu)
    1 taskmanager
    2 jak přesunout data (smsky atd.) na SD kartu, aby nezabíraly místo
    3 lepší řešení snooze (crackwhore to jen přehodí na starý dialog s více možnostmi snooze, ale vypadá blbě a navíc mám pocit, že to přehození funkčnosti systému neprospívá)

    obecně mám pocit, že proti energyrom je tato rychlejší a "hladší" ... a landscape mód funguje super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Task manager
    - autor ROM pry pouziva vestaveny windowsacky Task Manager nabindovany na podrzeni klavesy Send (=zelene sluchatko) - nastavuje se v Buttons v Settings
    - pokud by slo o me, tak bych asi vyzkousel XTask
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    presne, pokud Vas zajima co co dela, tak nejjednodusi je navstivit Settings / Buttons .. a pripadne si to prehodit podle libosti ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    do prvniho postu jsem dal odkaz na .cab, ktery opravi spatne zobrazovani indikatoru novych mailu na mail tabu - sekce bugy
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    pokud někdo používáte manila today page, tak tady je její polední verze, která funguje na této ROM bez problémů rovnou tak, jak je.
    Bohužel její instalace odstraní tab s televizí - používá ji nějkdo? ta se pak asi bue muset doinstalovatmanuálně - tuší někdo jak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Vysla R2.5 ... udajne ma byt o 30% rychlejsi a mit v sobe LEO SMS fix ... dnes ji zkusim flashnout...

    Jinak moje pozorovani:
    [l1st][*]neinstalovat Operu 10 beta 2u[/*][*]neinstalovat SmartLock[/*][*]neinstalovat cokoliv na zaznam hovoru[/*]
    [/l1st]

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    napiš pak, jak šlape...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    mno zatim dobry ... akorat prochazeni hudby se mi zda pomalejsi .... upresnim po par dnech.

    Take zkousim alternativu k Smartlock - LockDevice. Zamykani funguje - uvidim, zda mi bude padat TouchFlo nebo budou nejaky jiny problemy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    pokud tam autor pise, ze ROM ma byt o 30% rychlejsi, tak Tve pozorovani, ze jedine, co je pomalejsi, je browsovani muziky, uplne pozitivne nezni:-)
    ...je to teda rychlejsi?
    a je (kdyztak) rychlejsi ROM jako celek, nebo jeto treba spis optimlizace manily?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Nepouzivam ted telefon nejak extremne, ale zakladni veci mi funguji. Softreset jsem nejakou tu chvili delat nemusel a TouchFlo mi jeste nespadlo (kdyz nepocitam pripady tesne po instalaci napriklad LockDevice nebo pri zmene jeho nastaveni). Vyhnul jsem se Opere 10 a jsem zatim spokojen. Subjektivne mi prisla verze R2 rychlejsi nebo alespon stejne rychla. Fakt je, ze TouchFlo 2.5 je konecne dost rychle, aby se dalo pouzivat celkem pro normalni ucely. Pokud bych mel v zarizeni funkcni R2, tak bych na R2.5 neprechazel, protoze zas takovy skok nevidim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    mně konečně funkční landscape manila donutila uvědomit si, že jí vlastně nepotřebuju:-) - mám jí vyplou, na homescreenu pocketbreeze a spb phone ...telefon má víc volné paměti, reaguje rychleji, vše vidím najednou...kdo dělá dobrou ROMku vůbec bez manily?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    35

    Uz jsem tech ROMek vyzkousel nekolik...a vzdycky jsem v kazde nasel nejakou chybu...a kdyz se v pristim releasu opravila, tak se ukazala druhe nekde jinde...zacinam toho mit plny zuby a pomalu uvazuji o prodeji
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 18:58
  2. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  3. Ceska ROM pro Touch Pro 2 Rhodium
    Od petross v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 13:30
  4. Proč si (ne)koupit HTC TP2 Rhodium?
    Od Sajmon_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 12-10-2009, 11:06
  5. TF3D Rhodium smsky
    Od Wolfford v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-10-2009, 23:33