Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: [ROM|WWE|WM6.5.3|Sense 2.5] EnergyROM "Leo"

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    veskere potrebne informace viz XDA link
    - landscpae mod funguje bez problemu

    existuji dve zakladni verze (viz autoruv popis na XDA)
    * 21885 - zakladni a stabilnejsi varianta, doporucena pro zacatek (vlevo)
    * 28011 - postavnena na 6.5.3 na dolni liste ma tlacitka Start/Close. Muze byt mene stabilni, ale pouziva nejnovejsi technologie od Microsoftu (vpravo)

    Instalace
    -> stahnout -> rozbalit -> spustit
    --- zarizeni musi byt pripojeno pres USB (synchro mod)
    --->> po restartu se provede veskera dalsi instalace automaticky (par minut)

    |

    problemy
    - varianta 28011 s listou dole, obcas ma tendenci prekryvat zalozky, a hur se tam klika. Stejna tak TaskManager (vlevo nahore - na screenu neni skoro videt) je castecne zakryty horni listou, takze ma take horsi dostupnost
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    O vánocích jsem jsem vyzkousel a zase vyhodil. 45 MB RAM po restartu je fakt o nicem. PO zapnuti zakladnich programu co pouzivam - posta, opera, pocket informant to padlo na 25 Mb volne RAM a to uz neni pouzitelne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    97

    Naprosto souhlasím,pokud ten telefon potřebuješ využívat,je to o ničem.Sice je to moc hezké,jenže to místo prostě schází na funkčnost.Já na tom pustil jen Operu,mail klienta a BeejiveIM a byl konec.Po necelém jednom dni jsem se vracel k tomu co jsem měl :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    po restartu mam cca67, ale jinak zatim slape dobre .. jedine co me prekvapilo je ze neuveritelne rychle kolabuje baterka, ale nezda se me ze by to mohla zpusobovat zrovna ROMka ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    97

    Mě tak rychle kolaboval na všem,pokud si s tím jen hraji o víkendu a nechodí mě maily a neotvírám přílohy,nevyřizuji tolik telefonátu,nepoužívám net,vydrží baterie i skoro celý den.A je celkem jedno čí mam ROMu.V týdnu když bych se ocitnul jeden den bez autonabíječky byl bych stracen.
    S aplikacema je to asi složité,záleží na tom co a jak využíváš.Známej má to stejné s original rom a nestěžuje si ale pro mě je to nepoužitelné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    no dobre ale kdyz vyrazim na geocaching a do tri hodin mam mrtvou baterku (vetsinou driv) a to vylozene pouzivam GCzII jen na dohledavani a prubeznou navigaci (pro urceni smeru) .. ale ne nonstop .. to je trosku rychla smrt ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 19:58
  2. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 21:00
  3. energyROM titanium - problémy
    Od rriha v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-02-2010, 13:28
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-11-2009, 22:37
  5. EnergyROM Titanium - nová verze
    Od rriha v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-10-2009, 20:22