Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Nejde spustit fotoaparát

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    8

    Zdravím,nejde mi spustit foťák,napíše to:Nelze inicializovat fotoaparát.Selhalo nastavení fotoaparátu.Po soft resetu to někdy funguje,momentálně mě foťák nejde.Dělal jsem i HR,chvíli to šlo a pak stejný problém.Mám tam verzi ROM1.48.479.1,kterou jsem aktualizoval s původní.Nevíte prosím někdo co stím??????????????Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    I když by HD2 nemělo mít problém s volnou RAMkou, protože jí má skutečně hodně, přesto je to jeden z nejčastějších důvodů. Pokud nejde spustit fotoaparát, kolik je volné paměti?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    8

    úložiště volná 83,97mb,program 182,73mb,karta 4800mb,
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No, to asi vážně nebude pamětí Máte poslední oficiální verzi ROM tuším 1.48? Používáte nějakého správce aplikací? Někde jsem četl, že to může dělat chybné ukončení aplikace, kdy se pak snaží spustit podruhé (jako dvakrát najednou), což není možné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    8

    Správce aplikací nemám,ta ROM je oficiální 1.48.479.1Když jsem měl původní tak to všechno šlapalo ok
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    A co tenhle fix? Je sice na ten růžový střed, ale za zkoušku nic nedáte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    8

    To už jsem zkoušel a nic.Dá se tam nějak stáhnout ta původní ROM,kterou jsem měl při koupi?Mimochodem taky jsem slávista.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    pokud jste provedl HR chvili to slo a pak zase ne, je to divne. V te prodleve, kdy to šlo, neinstaloval jste nějaké programy nebo upravy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    8

    Nainstaloval jsem tam češtinu od Sunnysoftu,jinak nic.Když jsem tam měl původní ROM a různé programy tak to šlo bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    bacud_ce4you
    Guest

    Dobrý den

    Zkuste se podívat zda máte na pam. kartě složku s názvem DCIM, tam by se měly ukládat fotografie, pokud je pam. karta zvolena jako výchozí úložiště. Pokud se tato složka na kartě nachází, je třeba ještě zkontrolovat, zda nemá atributy "jen pro čtení" a to je možné upravit třeba přes Total Commander
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    8

    Složku DCIM na kartě mám,když ji otevřu tak je tam další složka 100MEDIA,kde jsou fotky.Jen pro čtení zatrhnuto nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    bacud_ce4you
    Guest

    V kazdem pripade bych jeste vyzkousel slozku DCIM prejmenovat vytvorit ji rucne jeste jednou....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    8

    Tak jsem to udělal a pořád nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    167

    tahle hláška na mě taky jednou vyběhla, nicméně jsem udělal soft-reset a od té doby se problém znovu nevyskytnul.

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    133

    Na jiném serveru to nekdo zjistil ze to bylo naistallovanou novou Operou 10 po jejim oddinstallovani fotak opet funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-08-2010, 18:58
  2. TT5 nejde spustit
    Od LOOX 710 v sekci TomTom
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 15-05-2007, 20:40
  3. Nejde fotoaparát
    Od endymion v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-03-2007, 17:04
  4. Mio A701 - Nelze spustit fotoaparat
    Od 1andrej1 v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-09-2006, 08:44