Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 65

Téma: Asus P750 - VGA WM6.5.x CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 28014 5.5.0 - xcZonee

  1. #1
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    WM6.5.x CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.28014 5.5.0 - XeeDition

    OS : jádro a AKU OS 5.2.28014 5.5.0 cZonee - test
    rozlišení : VGA
    jazyk : CZ
    podpora adresování : 128MB i 64MB s pagepool 4MB
    systém : WMp 6.5.x

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Edice VGA 28014 v2
    Datum : 24.1 verze2


    link odebrán z důvodu několika chyb v ROM
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Edice VGA 28014 v3
    Datum : 1.5. verze3


    prozatím stáhnuto



    FAQ :
    - nedoporučuji remcalům a lidem kteří nemají fantazii
    - POZOR na kompatibilitu, není 100% kompatibilní ze všemi SW pro WM6.1 a starší !! či naopak
    - nedoporučuji pro přístroje jen s 64MB RAM, rovněž Microsoft nedoporučuje 6.5 na zařízení s jen 64MB RAM



    Známé nedostatky :
    - možná grafická nekompatibilita WM6.5.x s některými SW
    - při změně některých motivů mohou nastat grafické nedostatky
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00338316_91230-224914_upb2.jpg 
Zobrazení: 62 
Velikost: 209.9 KB 
ID: 11141   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00338316_91230-225004_1ug7.jpg 
Zobrazení: 55 
Velikost: 164.9 KB 
ID: 11142   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00338316_91230-224935_qlYw.jpg 
Zobrazení: 86 
Velikost: 158.6 KB 
ID: 11143   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00338316_91230-225022_PK7V.jpg 
Zobrazení: 53 
Velikost: 111.9 KB 
ID: 11144  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pěkný, zaslouží první stránku Je úžasný, že se už flashování a vaření netýká jen HTC, ale dalších značek, je to poměrně dost velká "konkurenční výhoda"...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    1

    Tak toto je super hoši, čekám na takovou romku už dost dlouho - Pitka je prostě borec a ikdyž jsem od něj zatím žádnou romku neměl, tak myslím, že tahle bude super. Doufám taky, že je pryč ta thaiština, která byla v jiných wm6.5.
    Díky moc!!!! Sdělim poznatky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    12

    ahojte..mam na asus p750 poslednu verziu wm6.5 qvga od pitku,ale potrebujem poslat pda na zarucnu opravu kvoli poskodenym krytom.takze by som rad down-gradol na oficialnu verziu..stiahol som ofic.verziu na kartu a vlozil do pda,avsak toto sa mi zobrazilo:aktualizaci pameti rom nelze pouzit s touto regionalni verzi.. skusal som aj "ASUS.UnlockLangID" od tomsoft-a.. bez uspechu..viete poradit?dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem si stahl tuto romku, musim rici, ze VGA je opravdu suprove :yes:

    Par drobnosti, na ktere bych se rad zeptal:
    1) Me nefunguje aut. cistic, mam nastaveno pri stisknuti krizku ukonceni aplikace, ale nestane se tak, program zustave stale v pameti, musim ho ukoncit ve spravci uloh.
    2) V nekterych obrazovkach - napr. stav pameti, neni obraz zobrazen cely, cast zustava na prave strane mimo LCD (napr. u te pameti neni u velikosti pameti zobrazeno MB
    3) Ve spravci WIFI neni mozne zapnout WIFI povelem z Nabidky - Zapnout WIFI - sice se to po rozbaleni zobrazi (pouze toto), ale po stisknuti se nic nestane, WIFI musim zapnout ve spravci bezdr. siti.
    4) Jak resite aplikace, ktere se ukoncuji stiskem krizkem v horni liste - tady to neni, tudiz mam par aplikaci, ktere nemohu ukoncit - bud musim pouzit spravce uloh (nadefinovany na urcite tlacitko, nekdy restart, protoze dana aplikace ma toto tlacitko nadefinovano neco sveho).

    Tot zatim vse, jinak ta romka je bezva, jako vzdy. diky Pitka :yes:

    EDIT: a jeste fotak, je to uplne jiny nez predchozi ostatni verze, poradne to proverim a napisu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    3

    To Mikie: Nahraj na SD kartu (zformátovanou na fat16) soubor PegasusP.cab. Pak podrž kombinaci tlačítek: tlačítko mikrofon (levá strana nahoře) + joystick nahoru + hlavní vypínač nahoru + reset stylusem než naběhne bootovaní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Skvělá práce v telefonu to mám již pár dnů tak nějaké poznatky:

    1) Stejně jako Hunter nefunguje Automatický čistič, asi nereaguje na na ten křížek dole na liště. Pro odstraňování spuštěných programů z paměti proto zatím používám prográmek cleanRAM z www.htcaddicts.com.

    2) Co se týká WIFI tak problém popisovaný Hunterem nemám vše funguje jak má.

    3) Problém pokud chci telefon připojit k centru synchronizace ve WIN7. V Centru zařízení Windows mobile to skončí chybou.
    V QVGA verzi synchronizace fungovala
    Pokud přijdu na něco dalšího napíšu.

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    8

    Bezva, nainstaloval jsem a zásadní problémy nemám, jen občas se v podmenu objevuje ruština. Bude i nejnovější build 23 518? Na 28014 se mi nedaří rozchodit datové připojení TitaniumWeather, součást WM 7 Titanium Project. 23 518 by už měl být bez problémů, stálo by možná za to do něj TitaniumProject již zakomponovat. Držím palce, ať se daří!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Lokalizaci doupravím. Wifi resp. chybějící pole v nabídce je chyba OS , viz :
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00339447_100116-001127_kfSq.jpg 
Zobrazení: 57 
Velikost: 130.8 KB 
ID: 11210  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pitka - to je presne ono. Ta nabidka je prusvitna, a zjistil jsem, ze koleckem nebo joystickem to jde, dokonce tam jdou i ty ostatni funkce, ale proste nejsou videt a nejde to dotykem. Ale neni to zasadni vec.
    Spise se mi moc nelibi ten fotak, je to asi otazka zvyku, ale ten predchozi, tedy QVGA, asi origo ASUS, mi pripadal lepsi, predevsim na ovladani. Neni tu treba na autofocus ten zaostrovaci ramecek, jenom zvukem. Takze se muze stat, ze pokud bude vypnuty zvuk, nevim, kdy je zaostreno. Navic nevim, jak funguje to ostreni, me se to dari pouze pokud tlacitko namacknu 2x, delam to spatne nebo to je normalni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    K předchozímu bodu s již vracet nebudu, je vysvětleno výše.
    Pro VGA nelze upravit originál verzi QVGA kamery. Již je také zmińováno v threadu 6.1 VGA. Coolcamera je jediná možná volba.
    Bud´me rádi alespoń za to.
    Udělám ještě několik úprav pro stabilitu systému (hlavně efektivnější správa ram), lokalizaci a menší drobnosti.
    Bohužel nepoužívám W7 ani Vistu, takže problém s připojením se pokusím upravit naslepo. Ale nevím, kde je přesná příčina takže nic neslibuji.
    Tenhle problém jsem měl i na 535ce. Ale pokaždé to byla jiná příčina.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    12

    to mf:
    uplna parada, vdaka za postup, podarilo sa mi tam dostat povodnu verziu 6.1
    este raz, dik
    mikie
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    8

    Mám jeden problém, a tím je životnost baterie. I když Asuse vůbec nepoužívám, do 24 hodin od vyndání z nabíječky se s touto verzí WM6.5 vybije tak, že se úplně vypne. Bluetooth a WiFi je deaktivované, GPS a stahování dat z netu samozřejmě taky. Původně jsem si říkal, že se třeba flashem ztratily údaje o baterii a situace se během několika cyklů srovná, ale nestalo se tak. Před flashem touto poslední verzí vydržel 2-3 dny. Jinak naprostá spokojenost a těším se na další verzi, Pitko díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Me baterka drzi normalne, alespon zatim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    8

    Tak ta baterka se konečně najednou dnes sama nějak srovnala, za posledních 18 hodin spadla jen na 86 %...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 15:16
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 17:25
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23