Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 65

Téma: Asus P750 - VGA WM6.5.x CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 28014 5.5.0 - xcZonee

  1. #31
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Kdo by si chtěl trošku užít tuhle verzi i na 64MB, tak si vymažte některé odkazy ve složce Po spuštění a restartujte.
    Dá se získat tak 10MB volné RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ad to rychle vybijeni, je mozne, ze to muze zpusobovat windows zamek? V sobotu jsem ho vypnul (protoze v momente, kdy se aktivuje, se vypne spustene nahravani v poznamkach), od te doby to mam stale vypnute (ten zamek) a vydrz baterie se vyrazne zlepsila :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Zajímavá poznámka, to by chtělo ještě více prověřit.
    Já SW zámek nikdy nepoužívám. Připadá mi jako dost zbytečná fukce, raději použiju HW zámek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    OK zkusim se na to zamerit cilene. Ja jsem pouzival ten zamek predevsim kvuli zabezpeceni, kdyby mi mobil lohnul nejaky nouma, aby se nedostal k udajum v nem. A ten Win zamek navic nedovoli bez hesla spojeni s PC, coz je take dobre. I kdyz je mi jasne, ze kdyz bude nekdo chtit, prolomi vse
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak po 4 dnech s vypnutym zamkem a bezne praci mam stale aku na 50% ! Takze jeste vydrzim abych zjistil, jak dlouho to vydrzi, a pak zapnu zase zamek a uvidi se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak v sobotu jsem mel stale cca 30% baterie od pondelku, kdy jsem PDAcko rano plne nabil. Dnes rano jsem to opet plne nabil, akvitoval SW zamek, tak se uvidi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Takze dnes (CT) jsem na cca 29% baterie od pondelka se zapnutym SW zamkem. Bez nej jsem mel cca 30% az v sobotu. Ale i tak to neni tak hrozne, tak nevim, proc se to pred tim tak rychle vybijelo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    12

    ahojte..

    1) ako ste spokojni s rychlostou pda po nahrani tejto VGA verzie. Ja mam ten pocit,ze sa PDA dost spomalilo oproti QVGA verzii
    2) otazka pre Pitku.. planuje sa aj obdobna QVGA verzia?

    mikie
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    QVGA verzi již neplánuju a jedna je mimochodem na fóru ke stažení .
    Zkus si stáhnout nějaké benchmarky udělej porovnání, at´to není jen takové "zdá se mi, možná, asi, apod..".
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    7

    Ahoj.Mám ty samé problémy s nabíjením a výdrží baterie jako Huntrer po flas na 6.5 telefon se nenabíjí a při dvaceti procentech baterky se vypne.Nevíš Pitko čím to čím ___???
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Je to ovladačem baterie, který má nastaveno 20% limit.:O
    Už jsem pochopil co vás štve na výdrži.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ja se zase vracim k fotaku, resp. k aplikaci Camera. Jak jsem psal, nejsem s tim extra spokojeny, no po delsi dobe trestovani musim konstatovat, ze (alespon v mem pripade) to je pro foceni scen v pohybu (zachytit urcity moment) nepouzitelne. Proc - proste ten fotak je porad pozadu, prirovnal bych to jako ke zpozdenemu videu pri videohovoru (krasne to je videt, kdyz nechate zapnuty fotak a namirite objektivem na nohy a pri chuzy uvidite, jak se v displeji ty nohy pohybuji zpozdene) - kdyz neco fotim, chci zachytit urcity moment sceny, zmacknu, dobu se nic nedeje, musim stale nehznute drzet zarizeni, a pak po chvilce to teprve provede sejmuti. Takze kdyz chci napr. vyfotik psa, ktery sedi v urcite pozici, v zivote se mi to nepodari, protoze pes se mezi tim pohne (priklad). Mam cistou ROMku bez niceho jineho, ted jsem dal S2U2, ale jak jsem tu psal jiz nekde na zacatku, toto (a tez problemy s autofocusem) mi delalo hned po nahrani teto ROMKy. Pred tim - tedy ne VGA s WM 6.5 (origo ASUS apl. na fotak) bez problemu - neco chci vyfotit - namacknu tlacitko - ihned se provede autofocus - zmacknu uplne - ihned se zachyti pozadovana scena. Nyni - namacknu - autofocus nic - musim namacknout po druhe - pak zmacknu uplne - nekdy temer hned nekdy po delsi dobe se zachyti scena, ale nikdy ten moment, ktery chci. Tudiz fotak pro me v 70% nepouzitelny. Treba to je nastavenim aplikace Camera - je tam desne veci k nastaveni a je vubec nevim, jak to nastavit (krome rozliseni a pod.), tak pokud mne nekjdo navede, budu vdecny.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ad to nabijeni - me se to nabije normalne na 100% .
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Autofocus má upravený ovladač, není jednoduché to správně vyladit.
    V 6.1 VGA mi to funguje lépe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Dobre zapomenu na autofocus, ale co to dalsi, resp. ten autofocus souvisi s tim, co jsem popisoval? Pokud ano, tak abych zacal setrit na novy stroj, vracet se k QVGA nechci a jinak je pro me fotak prakticky nepouzitelny A fakt tam nejde jina aplikace nez ta Camera? Co ma ASUS v jinych VGA zarizenich?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 15:16
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 17:25
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23