Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 65

Téma: Asus P750 - VGA WM6.5.x CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 28014 5.5.0 - xcZonee

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Rozhodně při vadě baterie, nehledejte chybu ve FW.

    Verze 2 je venku.
    Upraveno co jsem zmińoval v předchozím příspěvcích.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    1

    pro pitku koukni prosím tě do soukromých zpráv něco bych od tebe potřeboval.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    8

    Ono je to s tou baterkou ale stejně divný. Než jsem nahrál ten poslední WM6.5, byla naprosto v pohodě. Od té doby mám tyto problémy:

    1) Telefon se někdy nabíjí celou noc, aniž by se nabil - procenta nabití se nepohnou. Pomůže restart.
    2) Telefon nepozná, že již není v nabíječce a i po přerušení nabíjení stále (nebo poměrně dlouhou dobu) ukazuje ukazuje, že se "nabíjí"
    3) Telefon se sám od sebe rozsvěcí a pak silně hřeje, přitom ale funguje a reaguje. Během této fáze sám během krátké doby úplně vytluče baterku.

    Pokud to nesouvisí s WM6.5, tak opravdu nevím - před flashem se to nestávalo. Systém mám čistý, nainstalovaný mám jen plugin na počasí v Chromium.

    Zkusím novou verzi. Zdraví Marek
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Tak s novou ROM je připojení telefonu k centru zaříení windows mobile ve WIN7 v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Marek :
    nehledej vadu ve FW ! Předpokládám, že flešuje ten kdo má již nějaké technické zkušenosti.
    A samozřejmě dobře ví co dělá a co může očekávat. Jestli ne tak hupky zpět na originál FW.

    Logicky by se tato vada projevila všem lidem. Takovouto verzi bych ani nevypustil.
    Vadu hledej v nabíječce, baterii, HW telefonu, př. nainstalovanémi SW.

    Doporučoval bych změřit napětí na pinech nabíjení, jestli bude OK. Zkus si půjčit jinou baterii.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    eště jedna věc co jsem našel a nevím jes přímo souvisí s ROM. Ve zprávách pokud vypisuji pole komu tak by WM6.5 měl nabízet po pár zadaných znacích kontakty které obsahují dané znaky. Myslím, že QVGA verzi to fungovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak musim konstatovat, ze mi taky nejak rychle klesa baterka, drive jsem tomu neprikladal vyznam, nebot jsem to mel casto pichnute k PC, ale kdyz jsem to tu cetl, tak jsem to vyzousel, a po cca 2 dnech mam aku na 38%, na predchozi ROMce a se 64MB RAMky mi bez problemu drzela aki tak 5 dnu. Tak nevim.
    Pak k tomu fotaku, je fakt desnej - tim nehanim Pitkovu praci, desna je ta aplikace. Dnes jsem chtel fotit, a nejde fotik tlacitkem fotaku, pouze pri namacknuti to zaostri, ale kdyz to zmacku naplno, nic.. Obcas fotak spadne.. Navic je desne pomaly. Nemam tam instalovano nic, cista ROMka, jenom na karte iGO.
    Jinak hned vyzkousim novou verzi a budu testovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Předchozí problém s baterií byl trochu jiného řádu.
    Po 1 dni užívání mám 80 až 87%. Což by vystačilo tak na 4 dny.
    Kdo má 128MB musí počítat s větším odběrem pamětí oproti 64MB.
    Zkontrolujte si nastavení režimu CPU.
    Jestli ti nefunguje kamera na tlačítko (s fokusem nadvakrát). Tak hledej poškození systému. Pravděpodobně instalací/deinstalací SW či různým tuningovým úpravám.
    Na toto je jediný a efektivní lék a to HR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Rezim CPU automaticky.
    Mam tam tu Tvoji novou verzi, fotak jde, tak uvidim. Jinak jsem zadny tunig a podobne veci nedelal, prave pro to, ze jsem chtel zkoust cistou ROMku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak ja mel po 24h bezneho nenarocneho pouzivani 62%.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od mikie
    ahojte..mam na asus p750 poslednu verziu wm6.5 qvga od pitku,ale potrebujem poslat pda na zarucnu opravu kvoli poskodenym krytom.takze by som rad down-gradol na oficialnu verziu..stiahol som ofic.verziu na kartu a vlozil do pda,avsak toto sa mi zobrazilo:aktualizaci pameti rom nelze pouzit s touto regionalni verzi.. skusal som aj "ASUS.UnlockLangID" od tomsoft-a.. bez uspechu..viete poradit?dik

    Ahoj, originál najdeš tady, ale stáhni si ji v cz je tam wm 6.1 přímo od výrobce nebo tady

    A já mam zase prosbu na tebe: můžeš mi poslat romku a wm 6.5 někam kde si ho stahnu? Předem moc děkuji peters88 email peters88@seznam.cz

    Opraveny chyby, upraveny odkazy. Používej klikací-nejsme warez forum. admin

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ROMka s WM6.5 je v tomto vlaknu na prvni strane

    Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3

    1) Pitka píše, že nedoporučuje na 64MB RAM. Možná se sluší poznamenat, že V2 VGA na 64MB RAM je tak na proklikání jak zhruba vypadá. (a navypadá špatně). Po čistém startu zbude cca 2MB na aplikace a to věru nestačí vůbec na nic.
    Takže jestli neudělá QVGA, nebo tak něco, můžete bez rozšíření RAM na tuhle ROMku zapomenout.

    2) Po Update je potřeba udělat reset do defaultu a nejlépe ještě vyndat baterku.
    a) že to není provedeno poznáte velice snadno, systém chce po startu zkalibrovat display a pak chce vědět kolik uhodilo. Bez resetu je výchozí hodnota nějaký středověk. Po resetu je to datum vydání nové ROM
    b) bez vyndání baterky nemusí správně fungovat všechny HW klávesy.

    3) ve Win7 funguje normálně, alespoň co sem viděl.

    4) nastavení připojení je adrenalinová záležitost, zdvojené odkazy, velké rozdíly ve velikosti písma atd.

    4) Nejlepší postup při návratu na original ROM co sem zatím zjistil.
    a) karta do 2GB, naformátovat na FAT32
    b) http://ulozto.cz/3815789/pegasusp-20080822-v6-7-0csy-01-v3-1-5-cs00.rar (poslední original ROM CZ)
    c) Rozbalit na kartu obsah , bez adresáře 2577
    d) Přejmenovat PegasusP.cap na PegasusP.nb0
    e) Resetovat a vyvolat flash.
    f) vyndat baterku
    g) reset default
    Celkem tak 15 minut práce.
    V balíčku je GPSFirmware a RadioFirmware
    Je vhodné udělat si ještě hotfixy od ASUSu.

    Jinak samozřejmě nová ROM V2 vypadá hezky, dokonce v ní funguje i Bankovnictví


    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak dnes jsem rano 750ku nezapnul, byla vybyta baterka, A to jsem to vcera ve 3h odpoledne odpojil od nabijecky. Takze to nevydrzelo ani den a vybit se to muselo jiz nekdy v noci, protoze jsem musel znovu nastavit cas. Takze se tam neco musi dit, protoze toto (ta kratsi vydrz) se mi deje za 1. po upg. na 128MB RAM a za 2. po flasnuti teto nove ROMky (ktera je jinak bezvadna, dokonce ta nova verze ma po startu vice volne RAMky nez puvodni).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak po delsi dobe testovani musim konstatovat, ze tato ROMka je fakt dobra. S tim vybijenim, asi to je prote narocnejsi, a jak se mi pres noc vybila, musel jsem nechat zapnute wifi, protoze se mi jiz vicekrat nestalo ops: Jedine, na co jsem narazil - tlacitko, ktere je definovano na spusteni nahravani, tak se nehravani nespusti, kdyz si tam dam na kratky stisk jinou aplikaci, tak funguje, ale to nahravani se nespusti. Ale to je malickost, jinak fakt dobra prace :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 16:16
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 18:25
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23