Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problem s O2 sk

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    1

    Zdar pani, mam htc diamond a presiel som z T-mobile sk na O2 sk a tu sa zacal problem. Na Slovensku funguje O2 aj v sieti T-mobile, takze kde nieje signal O2 tak sa mobil prepne do T-mobilu, lenze mne nie aj ked stojim pri bts O2. Mam nastavene automaticke vyhladavanie siete, ale ked zvolim manualne, tak najde mi vsetky siete okrem O2. Tento problem mam aj na starsom htc dual s inou kartou O2 a inou verziou radia, takze neviem kde moze byt chyba. Nastavene mam gsm a auto, ale ked prepnem hociake nastavenie gsm alebo umts tak ziadna zmena. Verzia rom je original wwe s sunnysoft lokalizaciou. Na nokii alebo sonyericssone tento problem nieje, date nejake tipy? Vdaka

    Upraven název vlákna. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    98

    Dobry den,

    Taktiez som presiel z TM na O2 a mam takyto maly ale celkom otravny problem.

    Pri kazdom zapnuti telefonu sa snazi resp. pyta stiahnut pripojovacie nastavenia siete (internet, mms, wap) no vzdy vypise ze to nie je mozne, pretoze operator O2 sa nenachadza v zozname sieti-to znamena ze v nastaveni-pripojenie-nastavenie pripojenia, kde je vyber krajiny a operatora sa operator O2 nenachadza v krajine Slovakia. Akym sposobom by som nastavil telefon aby sa mi pri kazdom zapnuti nevypisoval tuto hlasku. Je to trocha neprijemne pri kazdom zapnuti. Ked som si vybral CZ krajinu a operatora O2-CZ vsetky nastavenia si telefon stiahol automaticky sam. Pouzivam oficialnu ROMku 1.93. preto by som sa chcel aj opytat ci mate skusenost ci v novsej ROMke 2.03. je operator uz pridany v zozname alebo ako by sa to dalo vyriesit. Skusal som nastavit internet, mms, wap rucne podla navodu na stranke O2 kedze nastavovacie sms nefunguju na tento typ telefonu. MMS som nastavil tie uz dokazem odoslat. Internet este neviem, len cakam na aktivaciu sluzby.

    Dakujem za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    Skús si naištalovať nový HTC Connection setup malo by to zabrať

    http://rapidshare.com/files/37569241...142_1.cab.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    98

    Nainstaloval som do internal storage snad sa to moze aj tam, ale nepozorujem ziadnu zmenu. Snad asi len nieco nastavilo resp. prestavilo. Tak uvidime casom hadam..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    Mal by si inštalovať do telefonu. Na internal storage ma to ani nenapadlo skusať. Či to funguje zistíš cez nastavenia/pripojenie a v connection setup by si mal mať slovensko a pod ním o2. Teraz to nemožem skusiť ma 6.5.3 rom a tam už O2 je v connection setup
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    98

    No tak funguje to uz tam mam O2 je to super.. :yes: pri starte sa hned telefon opytal ci ma stiahnut nastavenia operatora. Tak hadam uz pobezia MMS aj internet ako ma.. Len este jedna vec ma troska trapi aj ked neviem ci je podstatna ale v settings-personal-phone-network a set networks sa mi po vypnuti a zapnuti telefonu vzdy odskrtne O2 a musim ho zaskrtnut aj ked neviem ci je to podstatne.

    No skusal som MMS a tie stale akosi nefunguju poriadne zapne sa EDGE a ukaze ze stahuje MMS resp sa snazi stiahnut tak ostane iba pri snazeni a MMSku nestiahne ale EDGE ostane zapnute. A vypise chybu "ERROR-Please check the URI sent" tak skusam dalej.

    ale dakujem za ten update aspon mi uz pri zapinani telefonu nevypisuje ze chce stahovat pripojovacie nastavenia zo siete :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    Pri tom set networks nieje podstatné to zaškrknutie. tam si len poposúvaš siete ktoré sa majú brať prvé do úvahy. čiže prvú by si mal mať O2sk a potom T-mobile. Ked máš volbu siete automatyckú tak by sa mal telefón riadiť podla toho.

    Pri tých mms bude problém asi ten že predtým si tam skúšal dať O2CZ a ten ma iné nastavenie ako SK. Ak sa nechceš hrabať v nastaveniach tak by som spravil Hard reset a potom hned nainštaloval ten Connection setup.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    98

    Aha no len mne p okazdom soft resete alebo vypnuti sa v tom set networks nastavi ako prvy T-mobile a O2 mam ako predposledne nezaskrtnute a ano mam nastavene auto na hladanie siete ale to mi nevadi O2 sa vzdy prpne z T-mobile asi po minute.

    No a co sa tyka nastaveni to mi nevadi sa v tom az tak hrabat. Zmazal som vsetky nastavenia internetu, mms, web co tam boli a stiahol som nove na O2 aj som skusal rucne nastavovanie. Ale najviac k comu som sa dopracoval je ten ERROR a zaujimave je ze odosielanie sprav mms mi funguje. Ale uz som rozmyslal o novej ROM takze asi nakoniec predsa HR ak nepridem na nieco s nastaveniami.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-04-2010, 09:26
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 11:31