Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 132

Téma: !!!UPDATE!!! 21.6.2010 Hojas86 WM6.5 B:28008 NEW v4.2 Manila 2D FAST! česká ROM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    43

    Windows Mobile 6.5 Darkest ROM v4.1
    obrázek
    v4.2
    Download:
    http://www.edisk.cz/stahni/97450/Hojas86_Darkest_ROM_v4.2_Manila_2D_FAST.7z_76.09MB .html

    v4.1
    Download:
    http://www.edisk.cz/stahni/26036/Hojas86_Darkest_ROM_v4.1.7z_72.35MB.html

    v4.0
    Download:
    http://www.edisk.cz/stahni/31030/Hojas86_Darkest_ROM_v4.0.7z_75.41MB.html

    v3.0
    Download:
    http://www.edisk.cz/stahni/74747/Hojas86_Darkest_ROM_v3.0.7z_77.96MB.html

    v2.0
    Download:
    http://www.edisk.cz/stahni/65902/Hojas86_Darkest_ROM_v2.0.7z_72.45MB.html

    Po instalaci najede jenom taskbar kliněte stylusem na hodiny a užívejte si Romky
    Podpora projektu:
    Pokud se vám má práce líbí a chtěly mě pomoct nějakou finanční částkou (nikoho nenutím je to dobrovolné) můžete poslat třeba korunku na č.účtu: 43-3321680207/0100 děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    jdu na věc zatím dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od cz71
    jdu na věc zatím dík
    hoj hotovo 20min nainstalované a v pohodě dneska jsem daval i SUN Y 1.0 WM 6.1 - Manila 2.5.1921 by Kisja a po 20min jsem poznal že to neni nic pro mně ale grafika paradi,tvoje rom vypada zatim rychlejší než jsem měl" anryl 2.65, radio 1.15.25.14"ale u te byla vinikajici vydrž bat.Držim palce při zdokonalováni,
    ps:musim tam dostat nějak počasi ,možna ho tam maš musim kouknout ops: čus petr

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    Super,

    Pri inštalácii nastavenia obrazovky mi x konfigurovalo obrazovku. Myslím tým tie krížiky v rohoch a strede. Inak romka svižná, ale pri titanium obrazovke sa mi zdajú niekedy dlhé reakcie, neviem čím to je.
    Pri zamknutom zariadení ide odblokovať po predchádzajúcom kliknutí na spodok obrazovky a potom na slider. Ale to je väčšina rom s týmto bugom. Jedna však bola o.k., ale už neviem ktorá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    43

    BETA 2!

    * Opravena chyba lock screenu mel by jit normálně
    * Více překladu

    Download:
    http://www.edisk.cz/stahni/63453/Hojas86_Darkest_ROM_B2.7z_57.16MB.html
    mirror
    http://rapidshare.com/files/328048063/Hojas86_Darkest_ROM_B2.7z.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    49

    Zdravim. Tak jsem do Diamonda nahral tvou ROMku a vypada skvele, ale mel bych navrh na par uprav. Urcite by to chtelo integrovat CHome pro upravu Titania, aby si ho kazdy mohl prizpusobit k obrazu svemu (treba pro me jen tam par zbytecnosti, jako je hlasova posta nebo e-mail). Dale bych uvital tweak, ktery by ve startu odelal 4sloupce. Dale by to mozna chtelo prihodit treba Advanced config, ktery umi zmenit pomerne hodne veci, takze se clovek nemusi patlat v registrech. Jinak moje postrehy, co se tyce funkcnosti: ROM je velmi svizna a i s titaniem je volnych 50Mb RAM, zatim jsem nenarazil na ROMku, ktera by mela tolik volne pameti se zaplim titaniem nebo tf3d a co se tyce slidu, me nefunguje korektne, musim kliknout na spodni listu a pak teprve jde. A jeste bych asi odstranil Marketplace, ktery je podle me zbytecny. Ale jinak super prace, jen tak dal a pokud by jsi potreboval testera, tak jsem k sluzbam, moc se mi tvoje ROMka libi. Serminator
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Dobrá práce, vypadá to skvěle:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    Ahoj asi jsem jediný
    ale po flash romky a hrd rst se při doinstalaci romky začne SPBbackup soubor kde je update romky a ten se mi zasekne na úpravě registrů local machine a zasekne myslim 20min beze změny

    jen pro upřesnění mám radio 1.17.25.09
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    14

    ROMku mám už druhý den a šlape v pohodě. Doporučuji dát jinou kalkulačku tato má na ovládání prstem docela malá tlačítka. Dál bych doporučil aby ikonka baterie ukazovala stav i v %. Nenašel jsem jak aktualizovat GPS data - postavení satelitů a asi jsem lama, ale nemohu najít spuštění fotoaparátu. Velmi dobrá práce prosím pokračuj na vývoji. Měl jsem naistalenou ROM od Anryla, ale asi už zůstanu na té Tvé i když je to zatím beta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    49

    QuickQPS pro altualizaci satelitu v ROMce neni. Fotoaparat spustis pres prohlizec obrazku a videi, ktery najdes v menu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    Citace Původně odesláno od Hojas86
    Podpora projektu:
    Pokud se vám má práce líbí a chtěly mě pomoct nějakou finanční částkou (nikoho nenutím je to dobrovolné) můžete poslat třeba korunku na č.účtu: 43-3321680207/0100 děkuji
    No jen jestli si ta tvá banka nestrhne za příchozí platbu jednu korunu několikanásobně vyšší poplatek, abys na tom ještě neprodělal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    3

    Zdravím.Najdu v tvé romce počasí? Nešlo by dát do toho menu třeba k času a datumu(myslím že podobně to má eržika).
    Včera jsem poprvé zkusil nahodit ROM a podařilo se a HTC je najednou rychlejší, vše přehledné a zatím funkční(jen to počasí sem nenašel).
    A nefunguje mi ten fotoaparat pres obrazky v menu!
    díky za reakci
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    14

    Ten foťák mi na holém OS nejede taky. Nainstalil jsem si SPB Mobile Shell 3.5 a počasí i foťák jede
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    3

    Díky za radu.Shell perfektní.Jen mi nejde u fotaku menit vyvazeni bile...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    6

    Nevíte někdo, jak to udělat aby zase byl Start nahoře a celá ta spodní lišta vypadala tak, jako dřív? Poslední dobou to takhle vypadá na více a více ROMkách a dle mého názoru je to hruuuza! Bohužel, nevím jak se toho zbavit
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. NO Manila
    Od honza.chlan v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-01-2010, 22:44
  2. Nestartuje Manila
    Od nucleolus v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-12-2009, 22:57
  3. Manila 2.5
    Od autobus_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-10-2009, 08:04
  4. Manila 2.5
    Od mobilnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 09:41
  5. Update Vario/Qtek 9100 - stara update utilita?
    Od Kersten_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-08-2006, 15:39