Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

TouchFlo 3D na diamonde 2

soerte (4)|28.12.2009 18:22
Zdravim,je mozne ze mi nejde na diamonde touchFlo 3d?
Nasel sem tu mnoho navodu jak ho zapnout a vypnout ale kdys postupuju dle navodu,dostanu se na dnes tak nikde nemam polozku na zaskrknuti touchFlo,prosete tam neni.
HTC mam asi dva tydny a delal sem hard reset mohlo to zmizet?
Koukam ze ikonku startu mate krasne farebnou a ja ji mam jen bilou Crying or Very sad
Da mi nekdo nejakou radu....? dik
prokji (199)|28.12.2009 21:22
Není jasné , jakou verzi ROM máš. Pokud ofiko ROM, tak TF3D /nyní SENSE/ je její součástí. Přesněji - s WM 6.1 bylo výrobcem integrováno TouchFlo3D /aka MANILA / , v ROM na bázi WM 6.5 je vyšší veze MANILy /2.1/ , výrobce ji však nyní zove SENSE /z důvodů sjednocení marketingu s androidími founy../. Protože uvádíš , že ikonu start máš černobílou-což je jeden ze znaků WM 6.5- budeš mít /v případě ofiko zařízení/ právě to SENSE /je to to samý jako TouchFlo , akorát se to jinak jmenuje/..
soerte (4)|28.12.2009 21:35
no ROM mam original pac sem nic nemenil... ROM 2.16.479.1 (67041).... Datum ROM 10/14/09
takze je to v jednom a to policko zaskrtnout touchFlo tam neni z prave tohoto duvodu....
To mne napada dalsi vec ze kdys sem chtel nainstalovat TF3D Config tak mi pise ze v aplikaci se vyskytuje chyba.... je mozne ze to nejde proto ainstalovat.... dost mne ta start ikonka vytaci tak to vypada jako na pc s pred 10 let :-(
prokji (199)|28.12.2009 21:41
Tak tu ikonku můžeš reklamovat tak akorát u Billa /prostě to tak vymysleli/- jinak není divu , že ti nefungují konfigurační utitlity na starší verzi manily - máš novější , pro úpravy pužívej soft pro WM 6.5 /viz XDA developers/ , výborný je napříklat TopazSettingsTool /ke stažení na HTCpedii/ .
P.S. Místo zaškrtávacího políčka TouchFlo tam máš zaškrtávací políčko SENSE - to je to samý...
P.P.S. Ještě tip pro úpravy Sense /jako prostředí/ - pohledej na XDA MaxManila 2 /pro verzi 2.1/ - je to docela vychytávka...
soerte (4)|29.12.2009 22:04
tak sem si nainstaloval manilu na doporuceni i topaz a nejak mi to nejde.... nic se nezmnenilo i kdys program jako taky se nainstaloval a vse probehlo ok....zadne zmeny na today.... nemel sem vypnout sense?
prokji (199)|29.12.2009 23:05
Tak teď vážně nevím , co máš vlastně za problém. Pokud máš zapnuté SENSE , tak musíš mít na today obrazovce takový ty padáčkový hodiny , pod tím Seznam hovorů a kalendář /případně přehled událostí pro nejbližších 24 hodin-máš .li zadáno. Hodiny jsou podloženy animací počasí a údaji o aktuálním datu a stavu budíku. Dole máš slider /pruh ikon pro procházení ostatními kartami prostředí SENSE- kontakty-zprávy-maily-kalendář-internet-akcie-fotografie a videa-hudba-počasí-programy-settings/. Instalace programu MaxManila 2.1 obohatí today o rychlé zkratky k settings , animaci počasí, variabilitě typu hodin /až dva časy najednou/,zpět na today odkudkoli / to jsou ty doteky vlevo-vpravo , nahoře-dole - viz popis na XDA. Navíc se slider skryje pod střední obloukové tlačítko dole /ve stylu androidu/, takže získáváš další dva řádky pro reminder.Kromě toho přesunutím uprostřed obrazovky přepínáš tři varianty today /opět ve stylu androidu/... Program TopazSettinsTool /Topaz je kódové označení toho mobilu , kterýmu říkáme diamond 2 a výrobce T5353 Topaz/ slouží k úpravě prostředí SENSE/dříve touchflo/- rotace displeje , úpravy fontů , řízení komunikace atd /je toho docela dost/.. Pozor - nezbytnou podmínkou funkčnosti /nejen/ těchto programů je nainstalovaný .NetCompactFramework ve verzi 3.5 /stáhneš zdarma na Microsoftu/, na což ovšem je u uvedených programů důrazně upozorněno!! Roms od výrobce totiž obsahuje pouze .NetCompactFramework verze 2.0.
soerte (4)|29.12.2009 23:38
Frameworks mam 3.5 tak sem nad tym dumal a i se mi ta manila jak o ni pises rozbehla...ale pak to seklo .... prisel na rad soft reset a manila fuc... a tak sem to opetovne nainstaloval a nic.... ale uz to ani neresim pac sem nainstaloval Mobile Shell 3.5 a vypada to uplne skvele... skoda jen ze je to shareware.
Nevis o necem cim by sem to aspon cracknul :D
Kazdopadne ti moc dekuju za cenne rady,moc si mi pomohl.
prokji (199)|30.12.2009 00:21
Manila - neboli SENSE /dříve TouchFlo 3D/ ti nemůže zmizet ani po HARDRESETU , natož po SOFTRESETU - je totiž nedílnou pevnou součástí ROMky a tvoří pořádnou porci hodnoty celého founu . Pokud se ti nechce rozběhnout , je buď chyba v nějakém doinstalovaném programu /nutno probádat a vyselektovat/, nebo může jít o HW závadu /paměť/ a pak je na místě neprodleně reklamace. V každém případě bych si na tvém místě udělal zálohu /aspoň activesync/a pak HR. SPB MobileShell jsem používal na svém předchozím stroji /Mio a 701 s WM5/ a možnostmi /ovládáním nesahá dle mého HTC Sense ani po kotníky....Mnoho štěstí.
Pavel Koza (4761)|31.12.2009 22:38
Možná by pomohlo pá screenshotů, můžete je vložit sem do fóra, jak to vlastně na tom Vašem zařízení vypadá:) Pro pohodlné snímání zkuste třeba My Mobiler.