Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Nefunkční HTC Touch Diamond 2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    4

    Zdravím,
    na Diamond 2 mi nefunguje dotykový display, resp. po restartu chvilku funguje, po chvilce prestane. Display vubec nereaguje na poklep, jako by byl zamrzlý. Zkousel jsem nejprve soft. restart, bezvysledně. Poté jsem zkusil "tvrdy" restart, opět beze změ, Display proste vubec nereaguje. Prosím o rady, co s tím, Přístroj je starý cca 1 měsíc. WM 6.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Bohuzel to vypada na servis,na D2 se casto kazi dotykova vrstva.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    4

    Takže chviličku po restartu může fungovat a potom ne?? To mě tedy štve, to zase budu měsíc bez telefonu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Pokud to neprestane fungovat az po instalaci nejakeho softwaru dalsich stran,pak s nejvetsi pravdepodobnosti se bude jednat o HW zavadu,bohuzel
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Před reklamací ještě vyzkoušej, zda to dělá i na prázdném PDA. Udělej hard reset a pak uvidíš, zda jde o hw závadu nebo je to způsobeno nějakým softem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    4

    To jsem právě udělal a dělá to to samé. Prostě display nereaguje, resp. někdy párkrát ano, (několik kliků), potom zase smůla..Pěkně mě to štve, než jsem si koupil HTC, dlouho jsem o tom uvažoval. Teď mám veškerá data v háji.........
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Kdepak, data máš v zálohách, které jsi si jistě pravidelně dělal a PIM data ještě syncnutá v Outlooku.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  2. HTC Touch Diamond - Nefunkční vyzvánění hovoru
    Od x-time v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-04-2009, 14:04
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-01-2009, 07:39
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-12-2008, 10:01