Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Samsung i780 s wm6.1 outlook mail - zmena jmena

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    Zdravim Vas!
    Potreboval bych poradit uz nevim kde hledat.
    Pri prvnim nastaveni synchronizace s exchange serverem jsem nastavil spatne zobrazovane jmeno u meho odchoziho mailu, zapomel jsem na jedno pismeno a ted nevim kde to zmenit. Mohl by mi nekdo poradit?
    Dekuji.
    PS: u ostatnich mailu ktere nejsou exchange to jde,ale u tohoto mohu menit jen server a uzivatelske jmeno. Dekuji za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Myslíš Inbox - nabídka - nástroje - možnosti - podpisy? To mi jde. Ale možná jsem tě nepchopil zcela dobře. :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    dekuji za odpoved, ale tohle jsem na mysli nemel.
    Mel jsem na mysli jmeno v hlavicce mailu. Napriklad kdyz prijde upozorneni z tohoto fora, odesilatel je server ce4you.cz, pak je predmet.
    Ja potrebuju zmenit jmeno u odesilatele prave v mailu outlook Email sveho zarizeni.
    Kdyz dam upravit jakykoliv jiny mail nastaveny v mobilu je tam polozka resp. stranka s jmenem a emailem,ale u tohoto outlookoveho je tam jen nastaveni serveru a hesla.
    Nevim si rady a dost nutne to potrebuji zmenit a opravdu nechci delat HR.
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak momentálně nemám ani jednu cihlu po ruce, ale jedna možnost je smazat na PDA partnerství a vytvořit nové (když to dle tebe nejde opravit) nebo si to opravit v Outlooku (na serveru) nástroje - nastavení účtu .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    diky za odpoved,
    kdyz odstranim partnerstvi z mobilu exchange ( p.s. mam google) a pak vytvorim nove, neda mi to vubec moznost zadat jmeno. Proste jen napisu jmeno uctu a server a jede to. Zkousel jsem i nastaveni na pocitaci, jestli to tam nekde neni, ale jsou tam v podstate stejne informace jako jsou videt v zarizeni. Mam na mysli AS. Jak to nastavit na serveru google fakt nevim, zkousel jsem to co pisou na google/sync zadat do mobilu ale pise mi to porad zarizeni neni podporaovano a nevim co dal, ani zmena jazyka nepomaha. Diky moc kdyz te napadne neco jineho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak teď jsem z tvé odpovědi blbější a zmatenější, než na začátku - myslíš exchage server nebo google?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    Synchronizuji sve PocketPC s Exchange od googlu. Myslim si že je to v podstatě jedno jestli je to MS-Exchange nebo Google Exchange ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Smazat a znovu. Použij tento návod a musí vše fungovat jak má.

    NÁVOD
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Prostě bez křišťálové koule jsem v hajzlu ( - kdybys to napsal rovnou v prvním příspěvku..... :?
    A o tom smazání partnersvtví a vytvoření nového jsem psal už 26.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Já vím, já doplnil návod, možná při vytvoření nového účtu dělá někde chybu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ....na druhou stranuTO tolik nevadí, aspoň mám víc příspěvků
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    Dekuji za odpovedi a za link.
    Nejsem zas takova lama abych nevedel jak to mam nastavit, ale nikde po smazani a znovu nastaveni mi to nedava vybrat zadat jmeno!!! A pokud dobre umim anglicky tak ani v tom navodu o tom napisou. Mimochodem ten navod jsem cetl.
    Uz si hraju s myslenkou, ze bych udelal backup celeho zarizeni bez mailu a pak HR a restore a nastavil mail ruco znovu, ale nejsem si jisty jestli to projde a bude to fungovat.
    Kazdopadne diky za pomoc, psal jsem i na google. Jeste zadna reakce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    Zdravím,
    Tak jsem se dneska rozhodl udelat HR a zkusit to nastavit celé znovu, ale :O nic, zase nikde nejde nastavit jemno odesilatele, jen vyplnim ty klasicke plky a jedeme nanovo. Stejna chyba ve jmenu odesilatele.
    Lidicky vazne tu nikdo nevi kde to zmenit?

    Jsem v koncich.:dead:
    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Podle mě to máš blbě nastaveno na serveru, takže hledej spíše tam.

    PS. A když už otravuju - šel by nějaký screen na ukázku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    Nevim jaky screen mas na mysli.
    Dneska jak po tom patram, tak me napadlo, v registrech jsem nic nenasel, ani v souborech jsem nic nenasel, napadlo me, ze sms a mail atd se ukladaji v databazi telefonu, mozna ze by to slo zmenit nekde tam, ale marne na netu hledam nejake soft, ktery by mi to ukazal :-(
    Na serveru toho moc nastavit nejde, je to google, a kdyz se podivam na nastaveni vsech sluzeb, najdu tam sice Google sync ale zadny odkaz na nastaveni tam neni. Jen seznam ze mam nastavena dve zarizne a jejich jmena, resp. platforma.
    Nevedel by si o tom softu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. samsung i780 - obecna nastaveni
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-08-2008, 17:41
  2. samsung i780 - spb pocket plus...
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-08-2008, 17:14
  3. Samsung SGH i780 - jak udelat hard reset
    Od samponek v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-08-2008, 14:17
  4. Samsung i780 skuska sw
    Od hoper_ce4you v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-06-2008, 23:02
  5. samsung sgh i780 gps?
    Od kpapik v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 24-05-2008, 22:00