Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Úplné vypnutí podsvícení u Touch Pro2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zdravím - víte někdo jak úplně vypnout podsvícení u Touch Pro2 potažmo WM 6.5? za jakoukoliv radu, pomoc, nápad budu vděčen
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Otázka zní proč by to mělo mít smysl Ruku do ohně za to nedám, ale displeje už jsou většinou pouze transmisivní, což znamená, že bez podsvícení prostě nebude nic vidět. Předpokládám, že si nějaká aplikace neporadí s klasickým sleep módem a Vy ji chcete mít puštěnou tak, aby vydržela co nejdéle, je to tak?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Záměr je krapet jinej - potřebuju aby na displej bylo vidět pouze z bezprostřední blízkosti. A důvod? říkejme tomu třeba studijní záležitosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Aha Každopádně na tohle v HTC asi nepomysleli... Takže bohužel neporadím
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    možná blbej dotaz ale přecházel jsem na Touch Pro2 z Universala kterej to uměl a dalo se to udělat tak že se dlouho podrželo ON/OFF tlačítko a podsvícení se vypnulo úplně :yes: kdežto u novějších woken se mi nabídne vypnutí zařízení - neexistuje možnost že tomu byl přiřazen jiný key resp. že by se to dalo někde přiřadit na pročku stejně jako to bylo na unim? ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    5

    Ja pouzivam Rhodium taky pro studijni ucely :-) a stačí mít nastavenou klasicky nejnižší hodnotu podscvícení. Řeším to přes aplikaci MyLight, telefon s takto nastaveným minimálním podsvícením není vůbec napadný (profesorka chodila kolem stolu a niceho si nevsimla).

    Good luck
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    nechci být rýpavý ale jaký je rozdíl mezi defaultní regulací podsvícení ve WM a tímhle programem? já pozoruju akorát jiné grafické rozhraní ale rozhodně ne možnost stáhnout podsvícení ještě víc než se mi to podaří v nastavení ve woknech ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Rucne spustanie Touch Flo 3D v Touch Pro2
    Od Bobob v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-06-2009, 21:40
  2. MDA Vario III - vypnuti podsviceni
    Od soto v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-04-2008, 15:57
  3. úplné vypnutí Varia pomocí programu
    Od mnehyba_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 25-02-2007, 16:14
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-09-2006, 16:28