Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: HTC mail - nepamatuje si user name?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    167

    Nastavím jméno uživatele v platném formátu (jméno@doména.cz) a heslo. Nastavení nového účtu uložím. Když se ale vzápětí na nastevení chci podívat (volba "Nastavení účtu"), zobrazí se jméno uživatele pouze "jméno", zbytek názvu e-mailové schránky je pryč. Heslo zůstalo uložené (nebo alespoň se to tak jeví - vidět jsou samozřejmě pouze hvězdičky). Evidentně chyba - je na to už nějakej tweak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A funguje to nebo ne? Nebo jsi to vůbec nezkoušel?

    Po nastavení udělej hned soft reset.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    30

    mne to funguje s GMAILOM (1.48fw)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    167

    no - když to zadám v plném formátu a uložím, tak to funguje. Ale když to nastavení účtu otevřu, tak musím pak to uživatelské jméno opravit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    tak znova - po nastavení to funguje a když se tam pak po čase podívaáš, tak je to blbě nebo něco chybí, ale funguje to nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    81

    chci se jen zeptat jestli nevite ja u emailu nastavit maximalni stazeni emailu. resp aby se mi nestahovali treba velke prilohy ale text ano. u htc touch pro to nebyl problem nastavit. zde jsem to nenašel. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    HD 2 nemám, ale mělo by to být zhruba na stajném místě jako u jiných HTC. Navíc já mám exchange server, takže tohle nastavuji v ActiveSyncu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Nastavení je naprosto stejné jako u všech WM přístrojů, HD2 je totiž zařízení s WM.
    Jak se k tomuto nastavení dostat je více možností.
    Např. Start->E-mail->Menu->Options,
    další třeba: přes Sense->Pošta->Doručená pošta->Menu->Tools->Options...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Simple OS - netradicni user interface pro PDA
    Od Martynet_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-06-2007, 14:41
  2. VNC aplikacia ktora prezije switch user?
    Od 17razor v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 13:16
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-04-2005, 07:10