Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Ceska ROM pro Touch Pro 2 Rhodium

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    3

    Zdravim, potreboval bych romku do Rhodia z USA. Tedy Ceskou ROM, nemuzu ji nikde najit. Mohl by mi nekdo poradit link??


    predem dik!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    73

    Zkus tento link: http://www.sunnysoft.com/htc/
    Ten je tedy pro telefony na český trh, ale ať tak nebo tak, budeš si muset udělat HardSPL, protože bez toho tam českou ROM nedostaneš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    6

    Ahoj,
    mám problém s instalací češtiny...
    Mám Touch Pro 2 z Anglie, udělal jsem:
    - HardSPL - bez problémů
    - nahrál ROM ze Sunnysoftu 1.86.401.1 - bez problémů
    - nahrál Language Localization 1.86.401.1 - bez problémů
    - udělal jsem Hrad reset a místo aby mi vyblil výběr jazyka, tak napíše:
    Error Install\Windows\HTC_Rhodium_WM65_5in1_EEU_1_86_V06 _1.cab , timeout, code=0x99999
    a v druhém okýnku
    Setup Error Unable to install application. Please update your device ROM to the required version before trying again.

    Nejde s tím pak nic dělat, okno je tam pořád, po vypnutí a zapnutí to zase zkouší jako by znovu Hard Reset :-(

    Děkuji za rady

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    104

    Ja by som vyskúšal ešte jednu vec.
    1.zálohoval by som tie súbory čo lokalizujú ROM(zložka windows), alebo ich niekde zohnal(nieje problém niekde siahnuť)
    2.Prefleshoval by som ROM aby som sa zbavil tej hlášky po HR.
    3.Manuálne nainštaloval tie .cab súbory čo lokalizujú ROM.
    4.SR po inštalácií a mal by sa ti objaviť výber jazyka.
    Viem že to nieje práve cesta, ktorá by bola v súlade s licenčnými podmienkami, ale snažím sa poradiť

    Nevlastním HD2 ani to nemám ako vyskúšať, ale takto som postupoval na mojom HTC pro1, keď som chcel lokalizovať mojú ofico ROM ešte z obchodu, keď ešte nebola k dispozícii nová ofico ROMka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    73

    Taky se mohl ten CAB soubor špatně stáhnout...zkusil bych ho stáhnout ještě jednou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    104

    Pokiaľ myslíš tento súbor takto nieje .cab ale .exe ktorá vlastne naflashuje lokalizáciu natvrdo do ROMky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    6

    Pokoušel jsem se o znovu stažení souboru s lokalizací, to nepomohlo.

    Dále tady na fóru jsem stáhl lokalizační soubory (5x cab), ale zřejmě byli z WM 6.1, protože sice nainstalovat šli, hard reset bez problémů, ale pak se Rhodium sekal, nešlo plno věcí spustit (ani nastavení atd.)...

    Nakonec jsem nainstaloval 14 denní verzi lokalizace přímo ze stránek Sunnysoftu. Lokalizace je super a když jsem posunul čas o měsíc dopředu tak sice lokalizace píše, když se podívám do nastavení, že demoverze vypršela, ale normálně funguje, nikde neotravuje žádnými hláškami. Jediné co jsem zatím zjistil je, že nefunguje Interwrite klávesnice u té to píše, když ji chci přepnout, že demoverze vypršela... Což mne tedy netrápí, protože používám plnou harwerovou klávesnici.

    Jinak vše chodí...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 57
    Poslední příspěvek: 23-02-2012, 17:13
  2. [ROM|WWE|WM6.5|Sense 2.5] Rhodium AF
    Od Mist_ce4you v sekci Rhodium ROM a vaření
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 07:18
  3. Proč si (ne)koupit HTC TP2 Rhodium?
    Od Sajmon_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 12-10-2009, 11:06
  4. TF3D Rhodium smsky
    Od Wolfford v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-10-2009, 23:33
  5. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-09-2009, 15:10