Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Leo a internetová TV

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Pořídil jsem si program SPB TV a pokouším se vysílání TV programů zprovoznit na HTC HD2. Vše se mi načte, dokonce vidím i náhled obrazovky. Jakmile ale ťuknu třeba na ČT 24, tak vše končí u hlášky "Otevírání". Poradí někdo,kde je chyba, případně nějaký jiný program na TV, který v tomto přístroji funguje? Předem díky za rady...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    24

    Také jsem zatím nepvyluštil problematiku Streamových videí. CAB který má údajně v Opeře zprovoznit stream nefunguje. Utilita pro nový TAB do Sense přímo pro internetová TV též nefunguje.

    Je tu někdo komu na HD2 běhá stream????
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    ja mam tedy Touch Pro2, ale internetovou televizi jsem nakonec rozchodil. Naskladal jsem si je do Manila TV Tab (ktery funguje!! Ne ze ne). V podstate jde o to najit funkcni adresu streamu. Ja prosel diskuzi na xda u Manila TV Tab a tam byl nejaky odkaz, kde byly nejruznejsi televize. Pri poklepani v Manile se pak otevrel WMP nebo Coreplayer (podle nastaveni) a nekolik televizi i fungovalo. Pak jsem si uvedomil, ze je to uplne na nic a vykaslal se na to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mi streaming v opere po aplikaci patche fungoval - napr. youtube video jelo v okne na strance stejne jako na PC.
    SPB TV mi nefungovala ani v1.0 ani v1.1
    Pokud mate nejake funkcni TV stream linky, tak postujte
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Dokud nebude implantován Flash Player 10, tak to nepůjde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tak hlasim, ze SpbTV 1.2 konecne funguje. vcetne ct24.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Dobrá zpráva. Jak tedy na to? A ona je už verze 1.2? Já mám zatím jen verzi 1.1
    Edit: Tak už jsem ji u bratrů Rusů našel a opravdu funguje!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Tak to je trefa do černého!!!!!! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. internetová TV v PDA přez Wi-Fi
    Od tmatura v sekci Multimédia
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-06-2008, 01:25
  2. internetová rádia na MDA Vario
    Od jsdavid v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 13-09-2006, 12:23
  3. internetová radia
    Od pichlak_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-03-2006, 13:10