Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Rozdíl mezi indikací sítě "H" a "3G"

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Jaký je rozdíl mezi indikací "H" a "3G"? V posledních EnergyROMkách se mi začalo zobrazovat "3G", dříve jsem měl vždy zobrazeno "H". Nevím, jestli je to nějakým rozdílem v ROMce nebo WM buildu...

    Vím, jaký je rozdíl mezi HSDPA a 3G (EDGE, UMTS, CDMA), jen nevím, jestli O2 něco dělá se sítí, nebo je to mojí cihlou?

    Mám program O2 Internet Mobile 384. Moje aktuální rychlost downloadu je cca 1,6 Mb/s, uploadu cca 300 kb/s.

    Vzhledem k tomu, že to mám přes zvýhodnění tarif a mám to za babku, tak jsem nikdy moc neřešil, že max. rychlost u tohoto programu je 384 kb/s a já mám víc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    50

    Libore tak to my teda řekni co to oni v tom O2 dělají, mám paušální tarif 1024 a chodí mi to skoro 700kb/s :-((
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    No, mohl bych Ti vyprávět, jaký tam mají bordel třeba ve vyúčtování... V rychlostech fakt netuším :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Těžko říct, kde je zakopán pes - může to být ROMkou (na Treu jsem měl na WM 5 - 3G a na WM 6 - U nebo H). A rychlost? To je maximálka a ne garantovaná rychlost, ne? Mě to stejně přijde vždycky pomalejší, než bych potřeboval, ale možná je to zvykem. ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    jen nevím, jestli O2 něco dělá se sítí, nebo je to mojí cihlou?
    O2 opet s upgradem BTS i upravilo svoji sit,takze se zobrazuje jako drive 3G a pri stahovani H.Nicmene jsou jeste stale mista kde se zobrazuje trvale H.
    Jinak na 3G s nadstavbou HSDPA si nemohu stezovat,stabilne mam rychlost v mem regionu zejmena v Pruhonicich a Modleticich 2.5Mb/s-3Mb/s coz je na mobilni internet celkem pekne.Jinak mam tarif 1024.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    104

    Ja mám takú skúsenosť, že mne zobrazuje "3G" keď je pripojený k internetu, ale keď niečo ťahá tak sa ikonka zmení na "H" napríklad keď otvára stránku alebo keď aktualizuje mail,počasie, kurzy,....
    ale toto nemusí platiť vždy a všade, hlavne záleží na operátorovi a technológii ktorú používa, keď som bol vo Viedni tak som mal Hčko stále aj keď nič neťahalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ano,o tom se bavime O2 donedavna pouzival trvale H,nyni se vratil k variante kdy spoustel kdysi sit tj 3G a pri tahani dat H
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    A rychlost? To je maximálka a ne garantovaná rychlost, ne?
    Jasně, 384 kb/s je maximálka, ne garantovaná. Těch 1,5 Mb/s je průměr.

    Citace Původně odesláno od htcjirka
    O2 opet s upgradem BTS i upravilo svoji sit,takze se zobrazuje jako drive 3G a pri stahovani H.Nicmene jsou jeste stale mista kde se zobrazuje trvale H.
    Jojo, přesně tak. V klidu je "3G", když tahá, tak NĚKDY skočí na "H", ale někdy se rychle vrátí zpátky na "3G".

    Citace Původně odesláno od htcjirka
    Jinak na 3G s nadstavbou HSDPA si nemohu stezovat,stabilne mam rychlost v mem regionu zejmena v Pruhonicich a Modleticich 2.5Mb/s-3Mb/s coz je na mobilni internet celkem pekne.Jinak mam tarif 1024.
    Tak to Ti závidím
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od libor_m
    No, mohl bych Ti vyprávět, jaký tam mají bordel třeba ve vyúčtování...
    Kdyby jen ve vyúčtování... Před 7 měsíci jsem rušil korespondenční adresu a právě mně na ni dorazila 7. faktura od toho zrušení... 5x jsem byl na prodejně, kde jsem to rušil, 2x volal na linku a houby platné. Takže teď napíšu generálnímu řediteli, jestli by se toho primitivního úkonu neujal sám, když holt má tak blbé zaměstnance, že nedokážou ani to, co v České spořitelně...

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    OT: Jo to já, když jsem měnil adresu ze staré na novou, tak mi to změnili na ještě starší. Normálně by člověk nevěřil... :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    50

    No asi si nerozumime v tech rychlostech, pri mereni v Pro prez lupa.cz mi to ukazuje rychlosti +- 4,5 MB, avsak pri mereni pripojeneho mobilu coby modem jen tech zminovanych 500 az 700 kbs, no a nekdy jeste min.
    Jo taky mam perlicku s O2, pri prechodu na fyremni sit (ktera vyuziva O2) mi poslali fakturu za mesicni stazena data na castku skoro 750 000 Kc :-)))
    BLAZNI.
    PS: a koukam ze mi nejak vypadla cestina z klavesnice :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Rozdíl mezi TT 6,010 až 6,030
    Od Jason_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 23:08
  2. rozdíl mezi CF a SD
    Od mattycz v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 24-01-2006, 00:50
  3. Rozdil mezi SD a MMC
    Od Yen_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-10-2003, 10:32
  4. rozdil mezi CF I a II
    Od Pheek v sekci Zařízení typu Palm-size PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-07-2002, 11:22