Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Tarif Data Unlimited

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    Problem-po zaktivovani tohoto tarifu nejde intenet.Na gprs se pripojim-teda alespon to tvrdi pripojeno-ale kdyz se chci dostat na jakoukoliv stranku tak to po chvili napise ze ji nemuze nejit.Programy nä mereni prenesenejch dat ukazujou ze na zacatku prenese 1-2 KB,pak uz ani tuk.Vym ze ta aktivace chvili trva,ale je to den a pul.Byl bych rad kdyby mi nekdo napsal jak ma bejt nastaveny pripojeni-nebo estli v tom neni nejaka zrada-ja proste nevim.Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    Citace Původně odesláno od Thomas Tracy
    Problem-po zaktivovani tohoto tarifu nejde intenet.Na gprs se pripojim-teda alespon to tvrdi pripojeno-ale kdyz se chci dostat na jakoukoliv stranku tak to po chvili napise ze ji nemuze nejit.Programy nä mereni prenesenejch dat ukazujou ze na zacatku prenese 1-2 KB,pak uz ani tuk.Vym ze ta aktivace chvili trva,ale je to den a pul.Byl bych rad kdyby mi nekdo napsal jak ma bejt nastaveny pripojeni-nebo estli v tom neni nejaka zrada-ja proste nevim.Dik
    smazal se v seznamu pripojeni vsechny ostatni pripojeni nez tokco pouzivas? nemas nastavenou proxy?
    jake mas zarizeni a jakou ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Thomas Tracy
    Problem-po zaktivovani tohoto tarifu nejde intenet.Na gprs se pripojim-teda alespon to tvrdi pripojeno-ale kdyz se chci dostat na jakoukoliv stranku tak to po chvili napise ze ji nemuze nejit.Programy nä mereni prenesenejch dat ukazujou ze na zacatku prenese 1-2 KB,pak uz ani tuk.Vym ze ta aktivace chvili trva,ale je to den a pul.Byl bych rad kdyby mi nekdo napsal jak ma bejt nastaveny pripojeni-nebo estli v tom neni nejaka zrada-ja proste nevim.Dik
    Pamatuju se ze tohle me na Dataphone I delal IE taky a vubec to nesouviselo s GPRS. Stalo se to kdyz jsem omylem smazal adresar v rootu Conmgr nebo tak nejak a prestal inet fungovat. Tak jsem ho obnovil a zacalo to chodit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    V seznamu je jen to moje pripojeni-(pristupovy bod-wap.t-mobile.cz-zkousel sem i gprs.t-mobile.cz-kdyby nahodou),proxy tam nemam-pro jistotu sem uz po hardresetu-to aby byla jistota.Me to normalne chodilo,kdyz sem mel twista.Pak sem si nechal aktivovat tuhle silenost a od ty doby to nechodi.Zkusim zavolat na infolinku t-mobilu,ale moc tomu neverim.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    .. APN T-mobilu pro pristup na internet je internet.t-mobile.cz ... V případě, že máš PDA s běžným OS (tedy ne Phone Edition) musíš zadat cely AT string ve tvaru +cgdcont=1,"IP","internet.t-mobile.cz" (viz nastavení zde ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    Me jde od prohlizeni stranek na MDA.
    Nechodi to ani kdyz tam zadam internet.t-mobile.cz
    Pripojm se ale data nelezou-uzasna technicka podpora na kterou sem se ted dovolal mi rekla ze je to chyba v telefonu a ze proste smula.
    Ted jeste zkusim pripojit PC pomoci MDA-prej je tam nekde ukazatel kvality signalu ci co.

    Kdyz mi nabiha MDA:
    G32S54
    R4.21.00
    4.01.16
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    A spuštění obligátního welcome.exe jsi zkoušel?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    nejde nejde a nejde

    Moh by prosim nekdo napsat jak presne ma nastavene MDA na pripojeni k T-mobilu pres GPRS-dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    Tak uz to chodi
    Najednou-z nicehoz nic - presne v 21.45 se nacetla stranka Seznamu-budu doufat ze byla chyba v signalu nebo tak .
    Omlouvam se za zbitecnou diskusi - radsi to cely smazte
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Nepisete, jak dlouho po aktivaci to prstalo chodit, ale vubec bych se nedivil, kdyby jim chvili trvalo tu zmenu promitnout do systemu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Nepisete, jak dlouho po aktivaci to prstalo chodit, ale vubec bych se nedivil, kdyby jim chvili trvalo tu zmenu promitnout do systemu...
    ... tarif Data Unlimited by mel byt funkcni do 6 hodin od aktivace. V mem pripade to trvalo cca 2 hodiny ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    Mno - u t-mobilu kvuli premene twistu na tarif sem byl v pondeli v poledne-slecna rikala ze nez se to zaktivuje tak to prej muze chvili trvat,mozna az do vecera.Ze to poznam podle toho,ze uz nepujde zjistit jakej mam kredit.To neslo uz asi po hodine.A taky uz nesel net.Zacalo to fungovat az v utery vecer,asi 15 minut po tom co sem se pohadal s infolinkou,kde mi tvrdili ze u nich uz je vse v poradku a ze chyba je mezi zidli a klavesnici-teda mezi rukou a telefonem
    Kazdopadne uz je to OK a ja si to uzivam
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Vhodný datový tarif pro smartphone
    Od Đonny v sekci Touch HD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-03-2009, 23:22
  2. Ktery datovy tarif?
    Od porty v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 14-06-2006, 13:15
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-12-2004, 17:24
  4. Jak jste spokojeni s T-Mobile Data Unlimited?
    Od Spider_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-11-2004, 08:54