Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: HTC Touch Pro Raphael Windows 7 USB

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    Zdravim. Koupil sem si Rafaela. Předtím jsem měl Touch 2 a ve Win 7 32bit se mi v pohodě nainstalovali ovladače a fungovalo mi jak ActiveSync, tak jako USB Mass Storage. Kdyz jsem ale pripojil Touch Pro, tak mi to napsalo " neznámé zařízení ". zkoušel jsem všechny USB porty, jednou mi to něco nainstalovalo, ale další položka byla jako neuspěšné a dál se nic nedělo. Zkoušel sem i odinstaloval Windos MObile center, a nic. Chci si flašnout telefon, ale nemám jak, když se mi nepřipojí ani jako Mass Storage. Nemá někdo zaručený postup, jak zprovoznit ralfa na Win 7 32bit Ultimate ? Podotýkam, v zařízení jsem vypínal u ActiveSync i to zrychleji pripojeni, ale problém stále trvá. Děkuji za každou radu.

    s pozdravem Jakub

    P.S. CD jsem k telefonu nedostal, koupil jsem ho z druhé ruky, kde je již flašnutá rom ale ta se mi nelíbí z důvodu absence TF3D
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    A co tam je za ROMku, když tam není TF3D? Jinak flashovat se dá i přímo z microSD karty, stačí do rootu nahrát NBH soubor extrahovaný z upgrade balíčku a přejmenovat ho na RAPHIMG.nbh, dát do zařízení a pak spusťte flashování. To se provede tak, že stisknete a přidržíte tlačítko pro snížení hlasitosti, pak stisknete reset tlačítko (hlasitost pořád držíte) a uvolníte ji teprve až na displeji naběhne taková trikolóra... Pak už postupujte podle instrukcí na displeji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    Nevím co je to za ROMku, ale TF3D tam není, ten od koho sem to koupil už provedl HARDspl, takže mám to nejtežší za sebou, a co se týče flašování z microSD karty, to vím že se to dá, ale jak tam mám nahrát soubor pro flaš, když se mi mobil do kompu nepřipojí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No pokud nemáte nějaký adaptér pro připojení k počítači, tak asi blbě Na druhou stranu pokud nefunguje ani mass storage režim, tak je otázka, jestli není odpálený USB port... dobíjí to alespoň?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    Samozřejmě, že to dobíjí, mám 3 baterky a všechny jsem v pohodě plně nabil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    OK, ale to neznamená, že funguje datová konektivita. V dané situaci prostě nemáte jinou šanci než si sehnat nějakou kartu a nahrát to tam přímo z počítače.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    to mam na pametovce vytvorit slozku root a do ni nahrat ten soubor?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ne ne, rootem se mysli uplne nejvyssi uroven, zadnou podslozku nevytvaret.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    Okej, du na to, posílám si to přes BT. Ještě sem se chtěl zeptat, kdyby se proces flashování přerušil, znamená to, že telefon je v pytli?

    Jo a jak dlouho flashování asi trvá, romka na 110 mega.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    68

    Zdravím, myslím si, že to stím přerušením flashování nebude tak horké... Včera při flashi jsem proces zrušil a začal znova a zadařilo se!!!
    Proces flashování trvá do 10 minut, záleží na tom, jestli se jede z SD karty (rychlejší) nebo přes USB (pomalejší)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Kriticke je flashovani bootloaderu, ktere (pokud je potreba) probiha uplne ze zacatku a trva par vterin. Pokud to chcipne behem toho, muze nastat velky problem. Kdyz to chcipne behem flashovani klasicke ROM, tak se vetsinou nic nestane a da se to spustit znova. Ale spis bych doporucoval s tim moc neexperimentovat, pokud jste spis zacatecnik
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    Pro admina: Nemám Manilu, ale mám Chome, teď sem si to přečetl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    No, jsem začátečík, ale mě to nevyhovuje. Kdyby tam byla původní ROM, tak s tím nic nedělám. Jinak jsem si stáhl tuto ROM

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=536751

    verzi Standard a build 21884. S tím by být problém neměl že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    To už nevím, já už dlouho Pro nemám Musíte to zkusit, ono vybrat si správnou a stabilní custom ROM dá občas práci a spoustu flashování...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    Tak už si nevím rady. Nakopíruju soubor RAPHIMG.nbh na pametovku, dostanu se do bootloaderu, mám tam nejake cisla a dole v bilem poli je napsane Serial. Když zmačknu Power jakože chci začít flashovat, nic se nedějě, a po soft restartu telefon normalne nabehne.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Funkční hry na HTC Touch Pro / Raphael
    Od NaTuRaL_ce4you v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-08-2009, 16:44
  2. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 14-05-2009, 13:53
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-10-2008, 18:21
  4. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 11:00
  5. HTC Touch Pro (Raphael) - nezamykání kláves
    Od Trautenberg v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-09-2008, 10:52