Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Stabilita

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Po problemech s htc s740, jsem zainvestoval a poridil TD2 v domneni ze pristroj pojede jak ma, ale asi nemam v posledni dobe stesti na kusy. Pristroj je nestabilni seka se, zamrza a pada. TouchFlo se neustale resetuje a znovu zapina. K tomu vsemu me nesktucne irituje, ze se neustale samovolne zapina GPS soft, v tomto pripade SYGIC MOBILE MAPS, ten se nasledne zasekne a jedine co opet pomuze, je vytazeni baterie, jenze kdyz to clovek udela 10x za den, tak zadni kryt dostava pekne zabrat a zacina neprijemne vrzat! Jedine co zkusim je update nove ROM. Mel bych proto tady par dotazu. Doufam ze se je dozvim.

    1. Jak predejit neustalemu zapinani SYGIC MOBILE MAPS (po vyndani sd/spojeni s pc) se vzdy zapne

    2. Chtel jsem si nainstalovat novou ROM, ale na ofic strankach HTC po vlozeni SN to vyhodi hlasku, ze update neni pro muj pristroj. Pokud jsem si chtel stahnout rom ze sunnysoftu, tam je zas zapotrebi mit aktualni verzi rom, coz dle PN cisla pod baterii nemam.

    Muzete mi prosim poradit, jak postupovat, aniz bych ztratil zaruku?

    PS Jedna se o en verzi pristroje.

    predem diky

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    1. Pokud jde o sygic, tak by mela mit nekde v nastaveni moznost zapinat nebo vypinat automaticke spusteni. A pokud ne a jina moznost neni, tak bych rekl, ze na karte je slozka 2577 (coz je prave slozka, ktera se spousti automaticky po vlozeni karty), takze ji staci prejmenovat napriklad na 2577.old a spoustet se prestane. Teda pokud ta karta neni nejak chranena proti prepisu, Sygic jsem nemel.

    2. Co presne mate na tom zarizeni za system? Pokud mate WM6.1, tak kouknete do nastaveni sem a napiste presnou verzi systemu. Pokud mate WM6.5, tak jdete do Settings - All Settings - System - Device Information a napiste taky to ROM version. Podle toho dame dohromady, jakou verzi ROM stahnout z webu HTC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Vypada ze tva rada ohledne toho Sygicu funguje, dikes.

    Jinak co se tyce te ROM, mam verzi 6.1 (zadny update jsem od koupe neprovadel). Konkretne v DEVICE INFORMATION:

    ROM version: 1.40.702.2 (49069) WWE
    ROM date: 6/15/09
    Radio version: 3.44.25.27
    Protocol version: 61.25t.25.19U
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ta "702" v ROMce udává CID. Bohužel tohle číslo mi nic neříká, je ta ROMka nějaká operátorská - Vodafone, 02?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    to tezko, telefon jsem nekupoval u zadneho operatora. Ale jak jsem rikal je to en verze kupovana z UK
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Poslete mi do SZ vase seriove cislo a PN, neco zkusim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No. Takže to, že byla kupovaná v UK, je sice pěkné, ale CID 702 je nějaký region v jihovýchodní Asii. Takže pokud nechcete zařízení odemykat, musíte si stáhnout upgrade z HTC pro indonésii. Teď jsem to zkusil s tím číslem, co jste mi poslal a kontrola SN prošla u upgrade na WM6.5.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Tak to je pekny, ve finale to znamena co, ze mam verzi pro Asii? Ale asi moc normalni to nebude ze? kdyz je to kupovane v UK, muzu pozadovat nejakou nahradu od prodejceho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    To já nevím. Můžete cokoliv, můžete si stěžovat u HTC. Nebo se s tím můžete smířit, jestli je to v ČR plně funkční, tak to řešit nemusíte vůbec. Záleží na vás.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Tak plne funkcni to je, kdyz vezmu v potaz funkce telefonu. Ale to same se neda jiz rici o provozu. Telefon je dost nestabilni, tezko rict cemu to prisoudit jestli te verzi, nevim. Kazdopadne o updatu jsem zacal uvazovat z duvodu nestability a castymu zasekavani, tak nevim co s tim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Kdyz to nebudete odemykat a nahrajete oficialni ROMku, kterou stahnete z webu HTC, tak se nic nestane se zarukou a muzete to normalne reklamovat. Nebo to muzete vratit hned s tim, ze to neni zarizeni urcene pri UK trh, ale to uz si musite vyridit s obchodnikem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Jasne, kazdopadne diky za rady. Urcite kontaktuji prodejceho. A neni ani od veci zkusit ofic rom, pokud to pojede, asi si necham Asijskou vetzi)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jo jo, presne tak. Ja pouzival D2 hodne mesicu a ani nahodou neslo o nestabilni zarizeni... Naopak, krome te uplne prvni ROM to bylo super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Tak jsem to updatnul na verzi 6.5 (pro indonesii- 702)A dnes rano telefon zarmz uplne zase! Docela me to stve a necekal jsem ze budu muset telefon posiulat na reklamaci uz takhle brzo, kor kdyz je z UK. Doufam ze mi ho vymeni za uplne novy, protoze samozrejme zadni kryt uz zacina pomerne vrzat, po stalem vyndavani baterie. A jeste se zeptam- netusi nekdo jak to dlouho muze trvat?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Stabilita?
    Od robot_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 08:17
  2. Stabilita WiFi a loox 710
    Od VrR v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-05-2005, 20:49
  3. ICQ stabilita
    Od danieldavid v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-05-2004, 13:35
  4. MDA II - stabilita
    Od petr1_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-03-2004, 21:04
  5. Stabilita připojení
    Od zsadek v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-02-2004, 02:24