Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 25 z 25

Téma: HTC HD2: Oficiální fix pro vadný fotoaparát (růžový střed)

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od spajdr
    Já jsem růžový střed neměl ani před fixem, navíc po nainstalování fixu se mi zaostřil obraz, nejvíce po stranách, takže asi tak.
    Ja som na tom rovnako, žiaden ružový fľak v strede fotiek nemám, a to ani pri fotení bielej steny. Firmware zatiaľ pôvodný, 1.43 EE (myslím). Tel je z druhej dodávky do SR.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0



    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    133

    Tak sice ses neptal me ale i ja mam fotak bez problemovy ( bez aplikovaneho opravneho patche vypada fotka takto )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    24

    tak to je opravdu zvlastni ale naprosto ti verim. Tak to musi byt chyba asi kus od kusu, ale zase kdyz je chyba v SW, tak by to melo potkaz zase vsechny a neni to pravda, tak nevim, kde je zakopanej pes
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Od zacatku tvrdim,ze je to HW problem.Nekomu fix pomohl,nekomu vubec a nekdo naruzovelou vubec netrpi.
    I HTC zezacatku tvrdilo ze je to HW problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    133

    Kazdy FotoCip vyzaduje tak zvany format barev. Kdyz se napriklad do zrcadlovek montuje CIP pripadne pri oprave vymenuje nahrava se do instrukci jak nakladat se syrovimy daty s cipu pri ukladani do Rawu nebo JPG jakasi mapa barevneho zkresleni v urcitych oblastech cipu. Bylo mi to popisovano tak, ze vetsina modernich Fotocipu dnes ma tendenci pri okrajich fotky tahnout do zelena a ve stredu tahnout do cervena. Nikon dokonce zasel tak daleko, ze ve svem foto editoru pro RAW ( nikon capture editor NX ) ma v polozce "White balance" soupatko "Tint" ktere resi prave pripady kdy se na fotce toto projevi i pri optimalizaci syrovychdat jez provadi sam fotak pri ukladani do RAWu.
    Tak to mi to popsal kamarad jez pracuje v servisnim centru Olympusu v Prerove a ma nastarosti opravy digitalnich zrcadlovek. Udajne pokazde, kdyz v nejake zrcadlovce meni cip musi do casti FW nahrat nove instrukce toho jak upravovat data primo s tohoto konkretniho noveho cipu, ponevads kazdy cip ma ono zkresleni trosku jinak posunute a tudis se musi u kazdeho merit zvlast a take zvlast optimalizovat. Udajne asi toto hosi v HTC podcenily a tak se deje to co se deje, ze nekdo problem nema a nekdo problem ma a pritom je to opravdu jak HTC tvrdi jen SW zalezitost. Prave na doporuceni tohoto meho kamrada jsem do sve HD2 ani patch nedaval ponevads ted mam obraz jaks taks vyvazeny a po aplikaci patche bych pravdepodobne mel stred nazelenaly. Snad jsem nic nezkomolil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Myslím, že tohle perfektně vysvětluje celou situaci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    1

    Jsem téměř přesvědčen, že se jedná o chybu hardware, kterou se navíc HTC dosud nepodařilo odstranit - viz fotografie pořízená novým Google telefonem - http://data.idnes.cz/soubory/chytre-telefony/A100108_VOK_2010-01-07151554.JPG
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    link Nevím, zda jen HTC. Nebo myslíš, že Motorolu a iPhony taky vyrábí HTC?

    A odkazy dávej klikací - nejsme warez fórum.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    61

    Ahoj, ake vam robi fotky HD2 s novou ROM_Leo_S_HTC_WWE_3-14 (
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Vadný reproduktor?
    Od 0entr0 v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-12-2008, 15:01
  2. Vadný displej?
    Od lamax_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-05-2007, 14:15
  3. Vadny dotykovy displej
    Od mcalbi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-03-2006, 21:59
  4. Vadný pixel
    Od Red Dwarf_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-11-2005, 22:34
  5. Vadny reproduktor na 3630
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-12-2002, 20:57