Ahoj,
založil jsem další téma diskuse, protože dle mého názoru by se stejně časem objevilo - máte někdo zkušenosti s autonabíječkou pro tento telefon která opravdu funguje? Já jsem bláhově pořídil toto s tím, že jsem počítal, že připojím standardně dodávaný synchronizační kabel. Bohužel to nefunguje - telefon se sice probudí ze sleep režimu, ale ikona baterky se na nabíjení nezmění. Koupil jsem tedy obyčejný USB-micro USB kabel a připojil ho k výše uvedenému adaptéru - bohužel se stejným výsledkem, nefunguje. Oba kabely jsou při zapojení do USB portu v PC nebo notebooku normálně funkční a telefon nabíjejí. V sunnysoftu jsem dostal doporučení na toto což je sice pěkná nabíječka, ale já mám velmi špatnou zkušenost s navíjecími kabely a proto do toho nejdu. Máte někdo podobný adaptér do CL slotu jen s USB výstupem a k tomu připojený buď dodávaný synch. kabel nebo obyčejný USB - micro USB a hlavně vyzkoušené že to funguje? Na tuto variantu se ptám záměrně, protože mi přijde lepší mít to takto oddělené a v případě potřeby adaptér použít i a nabíjení jiného zařízení, které se přes USB port dá nabíjet...
Díky za info.