Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: HTC HD2 a nahrávání tel. hovorů

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Nějak se mi nedaří nahrávání telefonátů. Zkusil jsem vito audionotes, ale druhá strana není takřka vůbec slyšet. Audionotes touch a resco audio record se stejným výsledkem. Je něco jiného, funkčního? Vím, že kdysi to byl u HTC problém, lépe řečeno, blokoval to sám výrobce. Že by v tom pokračoval?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    co tohle? http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=33673
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Zatím funkční aplikace na oboustranné nahrávání hovoru pro Leo není. Všechny dostupné i včetně ACR nahrávají pouze odchozí zvuk (mikrofon).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    115

    Mě se nahrávání (pozor pouze na HD) povedlo zprovoznit následujícím způsobem. Ale jak by to fungovalo na HD2 netuším.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    10

    tento postup na HD2 nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Tak až něco bude pro HD2, tak dejte vědět. Na KAISERovi jsem si na tuto feature dost zvykl a na HD2 ji dost postrádám :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    78

    Něco nového s nahráváním hovorů na HD2? Už to někomu funguje?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    51



    Toto som skusi na HD2l a celkom OK

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=493118

    http://rapidshare.com/files/209276443/2_Way_Recording.cab

    Podstatny je 2_Way_Recording.cab. Ten prepise registre, po nainstalovani je potrebne hned urobit soft reset.

    link
    http://rapidshare.com/files/209276443/2_Way_Recording.cab
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Bohužel tebou uvedené odkazy nezlepšují nahrávání příchozí modulace na HD2 ani o kousek. Dávno již ověřeno. Škoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    31

    Také mne to štve, na Touch Pro a vůbec všech komunikátorech jsem si nahrával hovory, na HD2 to nefunguje, v nahrávce slyším pouze sebe :-( Doufám, že se to podaří brzy vyřešit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    61

    Ahoj,funguje uz niekomu korektne audionotes
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    31

    Už to funguje, na XDA si opět poradili :-)

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765555
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nahrávání hovorů.
    Od jirabach v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-10-2010, 21:00
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 09:28
  3. Nahrávání hovorů na HTC
    Od Roman61 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-11-2007, 09:25
  4. Nahravani hovoru
    Od soto v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2007, 22:16
  5. HTC S70 nahrávání hovorů
    Od Roman61 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-05-2007, 22:31