Diamond2 vs Compact V
Dobry den,
existuje sim nejaky vyraznejsi rozdil (at uz SW nebo HW) mezi Diamond2 a tmobile MDA COMPACT V? Diky.
Kuba
existuje sim nejaky vyraznejsi rozdil (at uz SW nebo HW) mezi Diamond2 a tmobile MDA COMPACT V? Diky.
Kuba
Compact
- jiný typ sluchátek - kromě tlačítka pro přijetí hovoru a mikrofonu v takovém tom klasickém ovládacím prvku na kabelu je i regulátor hlasitosti
- zdroj elektrické energie, který je jednodílný (žádné výměnné koncovky) a i menší
- tvar - je mnohem více zaoblen
- barevné provedení - celý černý
- krytka spodního konektoru
- zadní kryt baterie se sundává jen z 80%
- povrch zadní strany je lehce pogumovaný
- TouchFLO 3D - růžovo-šedá barevná kombinace(decentní), přidaný T-Mobile speciální panel nazvaný „Mobilní televize a video“, odebrán panel Internet
HW parametry by měly být identické.
- jiný typ sluchátek - kromě tlačítka pro přijetí hovoru a mikrofonu v takovém tom klasickém ovládacím prvku na kabelu je i regulátor hlasitosti
- zdroj elektrické energie, který je jednodílný (žádné výměnné koncovky) a i menší
- tvar - je mnohem více zaoblen
- barevné provedení - celý černý
- krytka spodního konektoru
- zadní kryt baterie se sundává jen z 80%
- povrch zadní strany je lehce pogumovaný
- TouchFLO 3D - růžovo-šedá barevná kombinace(decentní), přidaný T-Mobile speciální panel nazvaný „Mobilní televize a video“, odebrán panel Internet
HW parametry by měly být identické.
skvely popis, diky,
netusite, jestli u toho zadniho panelu diky jinemu tvaru pak neni zarizeni kompatibilni napriklad s extended baterii?
netusite, jestli u toho zadniho panelu diky jinemu tvaru pak neni zarizeni kompatibilni napriklad s extended baterii?
To netuším, ale dle fotek D2 a CV bych řekl, že spíš ne. Tedy baterie možná ano, ale "batůžek" bude potřeba jjiný, tzn.při nákupu toto raději vyzkoušet nebo vybrat přímo na konkrétní zařízení.
Osobně se mi ta verze T-Mo ani moc nelíbí, takže pokud nemáš od T-Mo dramaticky nižší cenu, vem raději HTC.
Osobně se mi ta verze T-Mo ani moc nelíbí, takže pokud nemáš od T-Mo dramaticky nižší cenu, vem raději HTC.
no ono se musi libit hlavne majiteli :-) ale je pravda, ze by asi byl problem i s folii a ta baterka tam s nejvetsi pravdepodobnosti nepujde, pac u D2 je kryt az k okraji, kdezto u MDACV zakryva antenu a pokud ten kryt nepujde nejak rozumne oddelat a pritom neporusit uchyceni krytu usb portu, tak to proste fyzicky nejde, grrr...diky za rady, mozno lock
[quote=kubisz]no ono se musi libit hlavne majiteli :-) ale je pravda, ze by asi byl problem i s folii [/quote]
Jen doplním: nevim jak u Diamonda, ale u Compactu je folie na displej součástí balení. Mám ji na displeji půl roku a bez výhrad.
Jen doplním: nevim jak u Diamonda, ale u Compactu je folie na displej součástí balení. Mám ji na displeji půl roku a bez výhrad.