Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: HD2 Cz ROM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    6

    Ahoj, nevíte někdo, jestli je někde ke stažení originál ROM, která je v HD2 Cz při koupi? Jde mi hlavně o to, aby byla i s českou lokalizací. Díky za tipy
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    lokalizaci muzes doistalovat. Jinak ROM primo nikde k dispozici neni, nebo jsem aspon nevidel
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    6

    A tu lokalizaci jde najít kde? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    ZDE konkrétně 38. položka
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Nějak se mi nedaří nahrávání telefonátů. Zkusil jsem vito audionotes, ale druhá strana není takřka vůbec slyšet. Audionotes touch zase nejde nainstalovat. Je něco jiného, funkčního? Vím, že kdysi to byl u HTC problém, lépe řečeno, blokoval to sám výrobce. Že by v tom pokračoval?

    Edit: Omylem jsem to zařadil zde, ale pokud někdo ví, nechť odpoví, případně ať to moderátor smázne. Díky za pochopení.Raději jsem to dal zvlášť jako téma
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    spajdr_ce4you
    Guest

    Kde se dá prosím Vás sehnat rom verze 1.48 s CZ lokalizací? klidně i tu CZ lokalizaci oželím, stačí aby to bylo anglicky, ale vše funkční.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    Na HTC pedia je ke stažení ROM 1.48-je to pochopitelně WWE east.... (pro vých. evropu)...... už existuje ovšem 1.49 WWE
    Tak dohledej -ta 1.48- pro informaci je shiped.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    spajdr_ce4you
    Guest

    Díky pane!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    Ahoj, mám prosbu. Zakoupil jsem HD2 z distribuce T-Mobile a začínají mne štvát ta jejich přednastavení, která nepořebuju. Stáhnout mi ROM z htc.com nejde, hlásí mi to, že není určená pro mé zařízení dle S/N. Stahuju ji teď z HTCpedia. Otázka je zda mi půjde bez problémů nainstalovat na to mé brandované zařízení a či se dá stávající ROM z HD2 nějak zazálohovat, či někde sehnat.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    14

    -pokud mas od t-mobilu tak ti jednoduse pres par kliknuti flash nebo nahrani jiny rom nepujde,vim to z vlastni zkusenosti...musi se to udelat pres goldcard..
    -a co se tyce te zalohy tak aj mel na karte (myslim) Sprie Backup ,pomoci nej muzes zalohovat co se ti zlibi,otazka je pak pripadna kompabilita s novou rom apod..

    1. Formát karty musí být FAT32
    2. Povolit nepodepsaný SW

    - jít na HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Policies\Policies
    - hodnotu klíče 00001001 změnit z 2 na 1
    - softreset
    3. Získat Serial number karty
    - stáhnout prográmek getsdsn1_leo.exe
    - připojit HD2 na PC, ACTIVESYNC
    - spustit program getsdsn1_leo.exe a ten vygeneruje txt soubor se Serial number
    4. Získat GoldCard
    - jít na stránku QMAT (free pouze do vánoc)
    - vyplnit Vaši email adresu a do CID boxu nakopírovat Serial Number z předchozího kroku
    - stisknout Continue a následně Vám přijde emailem Vaše GoldCard jako soubor goldcard.img
    5. Přepsat SD kartu pomocí Goldcard
    - stáhnout program HexEditor, potom nainstalovat a spustit
    - odpojit a znovu připojit HD2 a vybrat DISKDRIVE
    - v menu HexEditoru vybrat Extras>Open Disk, pod Physical disk vybrat Removable Disk
    (musí to být SD karta), odznačit “Open as Readonly), kliknout OK.
    - vybrat v menu Extra again, Open Disk Image - otevřít soubor goldcard.img
    - nyní máte dvě záložky, jedna je removable disk a druhá je goldcard.img, při otvírání goldcard.img
    - v comboboxu vybrat “Sector Size” 512 (Hard disks/Floppy disks) kliknout OK
    - vybrat záložku goldcard.img, v menu vybrat Edit>Select All, opět Edit>Copy
    - vybrat záložku :Removable Disk a vybrat řádky 00000000 až 00000170 (včetně 00000170 řádku)
    - v menu Edit vybrat Paste Write
    - v menu File vybrat Save a pak ukončit HexEditor
    - SW restart HD2
    6. Flash nové ROMky
    - z OFFICIAL_ROM.exe vyextrahovat soubor RUU_signed.nbh (nejlépe v TotalCommanderu nebo pres winrar),pripadne pokud mate k dispozici jinou rom apod..
    - soubor RUU_signed.nbh přejmenovat na LEOIMG.nbh
    - soubor LEOIMG.nbh nakopírovat do rootu karty
    - baterie ve stroji by měla mít více jak 80 %, stroj úplně vypnout
    - držet tlačítko VOLUME DOWN a pak stisknout tlačítko POWER
    - objeví se trikolora a pak sledovat pokyny na displeji, zpravidla se pokračuje tlačítkem POWER
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    14

    btw nevi nekdo kdy vyjde dalsi oficialni rom ,nebo neco kolem toho ,nemusi to bejt cz ... ,jelikoz ja ted jedu na te turecke 1.61 a jsem vyrazne nespokojen..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    Lokalizační balíček vyšel. Pokud tedy berete ten od Sunnysoftu, info zde.
    Odpovídat lze po přihlášení