IGo8 skvěle funguje zkoušim ji teď pár dní a super, ale chce si k tomu ještě nainstalovat GPSmodDriver pak to budefungovat.
GPSmodDriver se pomáhá spojit s GPS příjímačem a s vyhledáváním satelitů.:yes:
IGo8 skvěle funguje zkoušim ji teď pár dní a super, ale chce si k tomu ještě nainstalovat GPSmodDriver pak to budefungovat.
GPSmodDriver se pomáhá spojit s GPS příjímačem a s vyhledáváním satelitů.:yes:
Mojej O2 sa IGO8 nejako nepacilo... Pri testovani na cca 20km useku 3km pred cielom zmrzla pre nedostatok pamate... Pomohol iba SR... Ked ni to spravilo treti krat islo IGO tatam a fungujem na Sygicu.. Nie je tak namakany, nedaju sa mi nemit skiny a pod, ale vzdy ma NAVIGUJE a to aj pri 10MB volnej pamate... IGO zahltilo kludne 40 MB volnych pred jeho spustenim.. Ale nehanim. Mozmno som mal iba nejaky blby build...
Tak já má jiný problém. Snad mi někdo poradíte. Jel jsem do Bulharska a GPS mi jela na port Com0 při rychlosti 38400, ale v Maďarsku se mi na dálnici ztratila a už nenaběhla. Musel jsem použít svůj starý XDA Orbit, který mě pak navigoval do konce cesty. V Bulharsku jsem pak nastavil porty podle Orbitu na Com4 a automaticky pak mi našel satelity. Testnul jsem ho tedy zpět a asi po 300km jízdy se mi opět ztratily satelity a nefungoval. Jel jsem tedy podle Orbita zpět. Na Srbsko Maďarské hranici jsem opět nalezl satelity a GPS se chytla, ale pouze do Bratislavy a pak zase se ztratila. Nevím, co si mám o tom myslet. Doma pak mi opět GPS naběhla bez problémů. V čem je tedy problém? Zkusím ještě port Com7, ale nejedu už nikde daleko. Navigaci mám Igo8 a AutoMapa. Obě mi jely jen po tu danou dobu.