Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Navigace GPS na Omnii II

  1. #1

    VJY VJY je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    2

    Ahoj Omniáci.
    i8000 mě učarovala, protože nejsem technoid a stačí mě jedna krabička na všechno (přiměřeně). Zajímá mě, jaké máte zkušenosti s navigacemi. Mám nainstalovanou free verzi od Smartmaps a docela to ujde místo papírové mapy. Pokusil jsem se instalovat Navigon MobileNavigator7, ale ten jsem nerozchodil. Tak pokukuju po IGO8.
    Za každou radu předem děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    6

    Zdravim a gratuliji k dobré koupi, mam omnii již skoro tři měsíce a jsem velice spokojen. Navigaci používám IGO8 s hlasem Pavla Lišky a spokojenost, můžu doporučit.)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    VJY VJY je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    2

    Skvělé, a jak s instalací. Omnia není na oficiálně podporovaných zařízeních uvedená a rozlišení displeje má 2x větší na obě strany. Je na to nějaký fígl. Nebo stačí stahnout nainstalovat do vnitřní paměti a vyrazit ven?
    VJY
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    6

    S instalací nebyl problem, akorát po nainstalování jsem musel nastavit stejný port v telefonu a v navigaci a vše funguije.

    Při registraci jsi se zavázal dodržovat PRAVIDLA, tak si je ještě jednou prostuduj a hlavně dodržuj. Díky admin
    Odkaz na warez smazán.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    1

    Mam nahrane navigace Sigic , Igo 8, a tomtom.Vse jsem rozbehl bez mensich problemu v kazde navigaci je automat. vyhledavani portu aby gps slapala jen u tomtoma musite nahrat gps gate a pak fici jak vitr a tyhle tri navigace vrele doporucuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Jak vám dlouho trvá,než chytí GPS příjem.Nainstaloval jsem iGo a Sygic a čekám půl hodiny a nic.Satelity jsou vidět,ale k připojení nedojde.Po půlhodině mne to přestane bavit.Měl jsem HTC a tam to naběhlo za pár vteřin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    68

    to Vitezslav2 : Píšeš do všech možných fór a většinou se jedná o samé základní věci, které si můžeš vyhledat.Asi to ale nebude tvá silná stránka kliknout na hledat a získat si požadované informace a nebo to je jen tvá pohodlnost.Jsou to vždy otázky, o kterých se tady i jinde mnohokrát psalo a řešilo. Z tvých dotazů (problémů) co různě všude popisuješ to vidím na problém buď v zařízení a nebo v tobě.
    Neber to nějak moc osobně ale asi se bude třeba trošku zamyslet.
    Takhle jen zbytečně zaplňuješ sekce a činíš je méně přehledené (..a k tomu jsem byl teď už donucen i já :sarcastic: )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    14

    Eteňák má pravdu že už to tu je. Navíc nepíšeš jestli jsi stáhnul data do XTRA nebo jestli jsi nastavil COM pro IGO atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Omlouvám se,ale pročítal jsem to tady a všude se píše o nastaveních,které samozřejmě mám správně (podle tohoto vlákna).Jinak bych si o radu nepsal.Zajímalo mně hlavně to,jestli je to u druhé řady Omnie normální,že tak blbě GPS čip komunikuje s navigacema.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    13

    navigace funguje naprosto bez problemu jenom mi prijde ze ty s nim mas nejaky problemy ....
    pri prvni spuseni igou jsem si dal vyhledat gps a nastavily se mi automaticko porty a nasla se gps, predtim jsem si pres xtra stahl polohu gps a pri tak jsem nemusel cekat pri prvnim spusteni vice nez minutu a pri opetovnych pripojeni to bylo do deseti sekund ... samozrejme jsem se poprvy pripojoval venku ....
    jediny problem s gps je u tomtoma pokud vim u kterycho se musi pouzivat gps gate ... jinak vsem to funguje bez problemu .. takze kde je asi problem? ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    13

    Chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti s pokusem stáhnout Google mapy v.4. Když mi přijde SMS na ktere by mela být adresa ke stažení, tak mám omluvu, že naše přístroje nejsou podporovány. Tuhle hlášku jsem měl už i u verze 3, ale nkěkde se mi to podařilo stáhnout a šlape dobře, asi neví že není podporována. Prosím o radu jak tu v.4 stáhnout jinak než přes SMS ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    nevie niekto ako vypnem v omnii II a-gps aby som netahal hoci male ale predsa neake data?

    na omnii i900 to je v menu ale v omni II to nie je v menu takze vie niekto ako na to?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    13

    nastaveni/obecna nastaveni/gps/xtra .....
    vsechno v tom tel je .. jenom to chce vice hledat ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    13

    Kuzu stahnuti Google mapy v.4. jsem vyresil nejmene elegantne, ale efektivne tim, ze jsem pozadal kolegu aby mi to stahl na svuj mobil a od neho jsem to skopiroval bez problemu. Tímto potvrzuji, že i kdyz Google mapy v.4. tvrdi, ze nejsou pro Omnia II, tak asi o tom nevi a vse je jak ma byt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    6

    Myslím příteli, že je jednoduší odpovědět, než popisovat jaký jsem vůl. Vůbec se mě to netýká, ale tvoje pindy mne popudily i po roce.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jaký telefon po Omnii II?
    Od graver v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-10-2012, 14:31
  2. Fotky na Omnii II
    Od martin.fernet v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-05-2010, 08:21
  3. TomTom 7 Navigator na Omnii 2 i8000
    Od mike-biker v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-01-2010, 14:42
  4. USB kabel k Omnii
    Od xtv v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2009, 18:16