Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: TP2 jako modem

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    50

    Zdravim,
    projel jsem cele Touch Pro 2 forum a nenarazil jsem na prispevek ktery by se tohoto tykal, doufam, ze jsem neprehledl.

    Zil jsem (v mozna klamnem) domneni, ze staci pri zapojeni do USB kliknout na "Internet Sharing" a zarizeni zacne bez jakychkoli dalsich nastavovani fungovat jako modem - coz nenastalo.

    Je potreba jeste neco nastavit? Nainstalovat ovladace? Nebo cokoli jineho?

    Napojeni na internet na TP2 probehne bez problemu, internet pres nej funguje skvele, takze tam problem neni...

    Diky

    MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    Ono se nestane, že se ti PDA připojí jako modem. Připojí se ti totiž jako USB síťová karta, takže není třeba nic nastavovat. Jen je třeba mít ovladače. V XP stačí mít nainstalovaný ActiveSync, VISTA nebo 7 je už mají v sobě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    50

    Mam XP a Active Sync nainstalovany mam, ale proste se nepripojim. At zkusim jakykoli web, tak pripojeni vytimeoutuje. V "Sitova pripojeni" na PC mam "Pripojeno"
    Tusi nekdo v cem muze byt zrada?

    diky

    MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    Nezvolil jsi v PDA při aktivaci Internet sharing třeba APN MMS? :c)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    50

    pripojuje se to jako T-Mobile Internet, tj stejne pripojeni jako kdyz brouzdam na mobilu, takze v tom doufam zrada neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    Nevím co je nastavené pod připojením T-mobile internet, ale může to být nějaké připojení s proxy. Zkus si nadefinovat nové co poleze přímo, nebo ať poradí někdo s T-mobilem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. A701 jako modem k PC?
    Od vrabek v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 14:17
  2. XDA jako modem
    Od melichz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-12-2005, 08:35
  3. MPX200 jako modem k PC
    Od pichlak_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 13-07-2005, 17:03
  4. připojení MDA jako modem
    Od yavoorec v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 00:00
  5. h6340 jako modem
    Od jabba v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 24-02-2005, 11:42