Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: problem s displajom

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2

    Zdravim , pisem tu ohladom svojho problemu .
    Mojou nedopatrnostou som si sposobil problem s displejom ....
    v nastaveniach som sa omylom dostal do centrovania alebo kalibracii ovladania dotykoveho displeja , telefon mi v tedy zamrzol tak som ho vypol a znovu zapol no po zapnuti mam tie dotykove body uplne rozladene ,napriklad pri zadavani pinkodu zadanie deviatky funguje uplne na najvyssom bode displeja a ostatne "tlacidla" nejde vobec nakliknut .
    Skusal som restore , ktory som myslel ze mi pomoze no ta rozladenost ostala, taktiez som vyskusal reset no efekt je rovnaky.
    Ak by niekto vedel poradit ako s tymto problemom bol by som velmi vdacny ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Musíte spustit kalibraci displeje. Vzhledem k tomu, v jakem stavu mate zarizeni, to ale bude problem... Mate alespon funkcni synchronizaci? A jste schopen alespon tapnout na leve softwarove tlacitko (uplne dole vlevo, jak tam je kontextova nabidka?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Celkem chyba,ze u TP2 po HR uz ti vlastne nenabehne nabidka kalibrace displeje,pak jsem tady toto neresili.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2

    podarilo sa mi dostat do toho kalibrovacieho menu len neviem ako to skutocne funguje ten krizik po jeho naklikavani nejako to menu nechce zmiznut
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Momentik, proste na nej kliknete, on popojede dal a kdyz vystrida stred + vsechny 4 rohy, tak se zase objevi na stredu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Presne jak pise Pavel,tady bude chyba v postupu kalibrace.Musis presne kliknout na stred krížku nez odjezdi vsechny rohy a pak tlačítko ok.
    Prikladam navic video,protoze ze se stale najde spousta lidi co neumi naklaibrovat displej a klika zmatene po displeji jen ne na krizek.

    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-04-2010, 10:26
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 12:31