Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Prosba pro vývojáře - pomozte mi otestovat kapacitní displej HD2 :)

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jedním z hlavních dilemat u HD2 je to, jak je ve skutečnosti kapacitní displej "přesný". Testování v rámci systému je celkem subjektivní, ale napadla mě myšlenka na přeci jen lépe vypovídající testovací nástroj. A tedy se zdejších vývojářů ptám, jestli by někdo byl schopen a ochoten naprogramovat (čím dříve, tím lépe) primitivní aplikaci, která:

    1) Po spuštění zobrazí někde na obrazovce vlasový křížek a bude čekat na tapnutí
    2) Po taputí vypočte odchylku, tu zobrazí v jednom z horních rohů (X a Y) a bude čekat na tapnutí
    3) Po tapnutí skočí zpět na bod 1.

    Pokud to bude univerzální, jedině dobře, pokud ne, stačí optimalizace pro WVGA displej.

    Děkuji předem za snahu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    napsal jsem to narychlo, takze to muze mit chybky.

    udela to malinkej krizek a ty na nej musis klepnout, po klepnuti to napise o kolik ses splet. Vysledky to uklada do souboru out.txt

    www.nuc.cz/odchylka.exe
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    BOMBA, presne jak jsem si to predstavoval, diky moc :yes: :yes: :yes:

    Mozna jen mala drobnost - ted se ta odchylka ukazuje v absolutnim cisle. Bylo by mozne aby se ukazovala v +/- podle toho, jesli tapnu nad/pod a vlevo/vpravo? Prosiiim
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    tak to uz je to nejmensi :-)

    - zvetsen kriz na klikani
    - kriz putuje po cely obrazovce
    - zavedeno +/-
    - out.txt je ted v adresari, kde je spousten program

    http://www.nuc.cz/odchylka.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Krasa A do tretice vseho dobreho - ten kriz se zobrazuje akorat na relativne male plose v levem hornim rohu. Muzu poprosit o celou plochu? Jestli je displej stejne presny vsude... A to uz bude vazne posledni, slibuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    myslim, ze hotovo :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    obcas kriz skoci nekam uplne dohaje. Kouknu na to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    opraveno...

    taky se uklada odchylka do out.txt ve formatu x; y - abys to mohl nejak pak zpracovat do grafu a neco s tim delat treba v excelu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Nadhera Ale koukal jsem i na ten vystup a bylo by lepsi mit jen cisty vystup x;y na jeden radek, at je jednodussi zpracovani v tom Excelu... Ted tam je cely radek a blbe se to zpracovava. Slo by to, prosim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Ted ti nerozumim co bys presne chtel. Ja dostanu do Excelu ty data takle:

    1) spustim Excel (2007)
    2) v liste dam Data/Z textu
    3) vyberu out.txt
    4) Dalsi
    5) zaskrtnu oddelovac Strednik
    6) Dokoncit a ok
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    V pohode, uz to beha Takze diky moc za spolupraci, moc jste mi pomohl

    Ted zkusim, jak je velky rozdil mezi HD2 a Omnii 2.

    EDIT: Moje chyba - neuvedomil jsem si, ze se ten soubor nemaze, takze jsem mel porad zezacatku tu verzi vcetne textu Odchylka x = a y = Takze je to a bylo to OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    rado se stalo :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142

    Tak jsem to pro zajímavost zkusil, jak mám nešikovné prsty V průměru se mi hodnota odchylky pohybuje kolem 15. Holt tento typ displeje je pro mě momentálně tragédie, budu si muset dlouho zvykat. U mého předchozího HTC Kaiser se dalo ovládat s přesností 1x1 pixel...
    Jak jste na tom ostatní s přesností?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Potvrzuje se jen to ,jak je kapacitní displej nepřesný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Hm. Když jsem o nepřesnosti kapacitních displejů psal rok a půl dozadu na MM.cz, dostalo se mi nadávek asi stovky iPhone pomatenců... Ty děti....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Stylus pro kapacitní display
    Od Funfly v sekci HD2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-03-2010, 23:44
  2. kapacitni display a rukavice
    Od osmera_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-09-2009, 14:09
  3. Je možno otestovat TouchFLO?
    Od Honcek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 18:01
  4. MDA2 - jak otestovat vibrace?
    Od jospo_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-06-2006, 23:02
  5. Koupě použitého PDA - Čím otestovat?
    Od rcad v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-09-2005, 09:28