Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: RichesseGPS pro HD2

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    109

    Ahoj, přidal jsem do RichesseGPS podporu pro kompas v HD2.
    Instrukce:
    1) stáhnout a nainstalovat originální RichesseGPS.
    2) nahradit RichesseGPS.exe tím z přílohy.
    3) Přesvědčit se, že je nastavený port COM4:
    4) betatestovat
    5) být vděční Davidovi Andršovi, že aplikaci naprogramoval.

    varování: Funguje jen na HD2.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    2

    Tak jsem to nainstaloval a zdá se, že vše funguje jak má.
    O víkendu vyzkouším v terénu a uvidím.
    Každopádně díky, díky, díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Asi jsem nepochopil jak to ma fungovat
    Muzu pracovat s kompasem v Richesse bez GPS signalu? Nebyl by nejaky tutorialek?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    109

    Tutoriál je: používat Richesse jako doteď.

    Sever se zobrazuje jen s aktivní gps. Vzal jsem zdrojáky RichesseGPS a řádek, který načítal sever z gps nahradil načítáním z kompasu.

    Napadá někoho, jak by se dal v Richesse využít Pinch zoom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Ono je někde popsané API kompasu nebo to byl hacking?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    109

    Stačí si přečíst hlášky, které posílá defaultní kompas pomocí NKDbgPrintfW. Zdroják je v příloze.

    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Zajímavé, díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. RichesseGPS - freeware geocachingový a GPS software
    Od duhovej_vil v sekci Ostatní využití GPS
    Reakcí: 249
    Poslední příspěvek: 09-06-2010, 15:27
  2. RichesseGPS
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 07:06