Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: TomTom vs Omnia II - NEJEDE

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2

    Zdravim,

    omnii II mám už asi 4 měsíce. Hodně slušná hračka. Možná by mohla být občas rychlejší, ale jinak v pohodě.
    Akorát jedna věc mě vadí. Nejsem schopnej na ní rozchodit TomToma 7. Všechno nainstaluju, mapy a tak dále, nastavim jiný gps přijímač, nějaký ty baudový rychlosti, ale nenajde to žádnou družici. A když už jo, tak jenom na chvíli. Můžu s tim bejt venku klidně hodinu, hrát si s těma baudovejma rychlostma a nic. Nemáte s tim někdo nějaký zkušenosti? V tomtomu nastavim jiný gps přijímač, port com7 a b. rychlost. Občas tam blikne nějaká družice ale tim to končí. napíše signál byl ztracen a dál se to se mnou nebaví.

    Děkuju za jakýkoliv rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    12

    Musis nainstalovat program GPS Gate.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    0

    to Banan - je opravdu smutny, ze si nebyl schopnej za ty 4 mesice co Omnii mas najit prispevek, ktery je starsi vic nez 3 mesice od Mika-Bikera kde krasne popsal co je treba udelat aby TomTom fungoval. Ja to udelal presne jak popisoval a TT beha bajecne. Holt lenost je hrozna nemoc (bohuzel ji trpim taky (

    prispevek zde:

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=34100
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2

    Se ti teda omlouvám, jestli sem se tě dotknul. Sem novej spíš tady. Tobě se to jistě stát nemůže. Nicméně jsem ten příspěvek asi o hodinu později našel, stáhnul GPS gate. Kromě toho, že má ten program v mobilu problémy s kompatibilitou, se mě tomtoma přesto rozchodit nepodařilo. Možná máš ty, nebo někdo jinej nějakou novější verzi. Nainstaloval sem ale nejnovější, co sem našel. Asi bude njlepší tomtom smazat a nahrát nějakou "lepší" navigaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    gps gate ani tomtom nema rozhodne problem s jakoukoliv kompatibilitou , oboji chodi bez jakychkoliv slozitych nastavovani , zcela bez jakychkoliv problemu ......
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    ja s tim taky zapasil, pak jsem nasel tohle a uz vsechno jede
    Kód:
    http://www.pdasoft.cz/modules.php?name=News&file=print&sid=3301
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Banán
    Se ti teda omlouvám, jestli sem se tě dotknul. Sem novej spíš tady. Tobě se to jistě stát nemůže. Nicméně jsem ten příspěvek asi o hodinu později našel, stáhnul GPS gate. Kromě toho, že má ten program v mobilu problémy s kompatibilitou, se mě tomtoma přesto rozchodit nepodařilo. Možná máš ty, nebo někdo jinej nějakou novější verzi. Nainstaloval sem ale nejnovější, co sem našel. Asi bude njlepší tomtom smazat a nahrát nějakou "lepší" navigaci.
    V pohode, nebylo to mysleno zle, jen proste trosku hledat je jednodussi a usetris i cas nez kdyz budes datlovat prispevek co se tyka kompatibility zadny problem jsem nezaregistroval a navod na ktery jsem posilal odkaz mi prijde v pohode a podle neho to bez problemu funguje. Jen by me zajimalo jakou lepsi navigaci si myslel vyzkousel jsem jich vic ale svoji jednoduchosti mi proste TT vyhovuje nejvic, jediny co me trosku vadi je nemoznost razeni do pruhu, ale uz se objevuji prvni vlastovky v podobe IQ routes ale bohuzel zatim jen pro PNA, uvidime jestli to nekdy bude i pro PDA

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    25

    Cau
    Aby jsi rozchodil tomtoma, musis nainstalovat: Franson_GpsGate_v2.6.0.321 a hlavne musi to byt verze for PPC!!!
    Jinac Tomtom je nejlepsi navigace, a horko tesko najdes neco lepsiho. Osobne pouzivam Mio3.2, Igo06-08, Garmin, Navteg, tomtom6-7, ale zadna se nevyrovna Tomtomu.
    Tady jeste link na video jak na GpsGata: http://www.youtube.com/v/HiVP9aNO7t8
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    jde to i bez GPSGate
    Kód:
    http://www.modaco.com/content/i900-general-omnia-rom-discussion/297229/tomtom-working-without-gpsgate-for-i900/
    nastavi se jen TomTomu spravne Port na "gpsmoddriver" . Jinak se co v clanku nahore, tak pro Omnii 2 je gps port 7. ten 2 je pro predeslou Omnii 1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    25

    Tak na toho GpsModDriver bacha, na me Omnii, ze zacatku fungoval, ale pak zacal delat paseku a vypadaval signal, tomtom se nedal vubec pouzit, zkousel jsem nekolik restartu a reinstalaci, bez uspechu tom se stale mota (nekde jsem tu ve forech narazil na nekoho, kdo mnel stejny problem), osobne se vracim zpatky ke Gate, ale gate se musi pred pouzitim tomtom aktivovat a po pouziti deactivovat, jinak vystavuje baterku. Take se mi zdalo, ze po instalaci GpsModDriver se Tomtom zacal trhat, a spomalil se , a nejenom tomtom, ale i ostatni aplikace. Mel jsem take problem s uplnym odinstalovanim GpsModDriver . Nakonec jsem musel flashnout cely windows :-((

    Mohl by nekdo kdo tomu rozumi podrobneji popsat jak toho Gate nesmerovat na Toma, aby zapinal a vypinal Gata please.

    Par uzitecnych rad tipu: http://www.samsung-omnia.org/how-to-b57/i8000-user-manuel/?topicseen
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    Ja s tim problem teda vubec nemel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    25

    To hudyss
    Zkus odinstalovat GpsModDrive, me teda za boha nesel a nebyl jsem sam.
    Nevim proc nekomu funguje bez problemu, mozna ty problemy zpusobuje kombinace nejakych programu ktrere se s GpsModDrivem nesnesou, ale nejsem sam kdo mel tyto problemy. Semi zda ze na Modacu si taky stezovaly.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    No me uz tohle netizi. Uz mam HD2.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Komunikace A11 - PC - nejede
    Od soooc v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-10-2005, 16:52
  2. Nejede BT GPS na 4700 a TomTom Navigator 3
    Od Sajbrt v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-10-2004, 10:30