Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Problém s dotykovou vrstvou

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    88

    Ahoj, nemáte někdo problém s necitlivostí dotykové vrstvy? Mám oblast cca 2x2 cm kde je display výrazně méně citlivý což se projevuje při rolování atd.. Případně jestli jste někdo neřešil podobnou reklamaci?
    Předem díky za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Ja mam mene citlivou oblast asi tak 0.5x0.5 cm ... presne na miste, kde ma Resco File Explorer tlacitko pro oblibene polozky. Stylusem to tam zaznamena dotek tak 1/10ti. Jelikoz jsem pristroj uz 2x reklamoval a cekal na nej celkem 2 mesice, tak si rikam, ze tohle radeji nejak preziju nebo treba reklamuju az po nejake dobe.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    73

    zkus toto...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    73

    Koukám, že někdo stahuje , ale bez ohlasů...pomohlo to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    U TP2 zbytecne,tam je displej jiz v zakladu velice citlivy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    73

    TP2 mám a je to rozhodně lepší...:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    88

    já už poladil registry ručně.. Celkově je display citlivý ale fakt tam je místo kde to je výrazně horší.. Přes to díky moc za soubor.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    zlepseni na sensitivitu displaye jsem mel uz davno.... jenze to ti zmeni senzitivitu celyho displaye, jenze nas problem je, ze mame konkretni misto, kde je display malo citlivy. Nastesti me treba pomaha dotknout se tam celym prstem a ne jen nehtem nebo stylusem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    88

    JJ celým prstem to také nemám problém, ale mě to vadí hlavně při rolování kdy to vynechává... No nic buď se s tím smířím nebo vyměním za něco jiného
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Kdyz jsem zkousel pro Pavla program na urcovani odchylky, tak jsem si vsim, ze kdyz merim v prave casti displaye, tak mam na ose x odchylku skoro vzdycky kolem 20. Naopak na leve strane displaye jsem se stylusem presny vetsinou v jednotkach pixelu. Zkus ten program i u sebe a napis, jak to dopadlo.

    Ukaze to kriz, na ten klikni a pak nahore vidis o kolik jsi se splet.

    http://www.nuc.cz/odchylka.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Vyreseno - stacilo zkalibrovat display (Settings/System/Screen)

    Diky AdamiXovi z http://www.ce4you.cz/news/detail.asp?n=749&cfi=0#comment-3412
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-04-2010, 10:26
  2. Nejmensi zarizeni s dotykovou obrazovkou?
    Od AleqCZ v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 10-04-2008, 17:33
  3. Ktere PDA ma nejpresnejsi dotykovou vrstvu?
    Od Paia_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-06-2007, 15:17
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 12:31