Odesílání SMSek
Prsím neporadil by mi někdo, existuje nějaká možnost, aby se mě mobil před odesláním SMSky zeptal, zda jí chci opravdu na daný kontakt odeslat? Tlačítko odeslat je dost malé a hned pod klávesnicí, tak během psaní odeslat rozepsanou SMSku není tak obtížné.
PS: Mám oficiálné ROM(WM6.5) + českou lokalizaci od SunnySoftu
PS: Mám oficiálné ROM(WM6.5) + českou lokalizaci od SunnySoftu
Tak to pochybuju, to by se te mohl telefon i ptat, jestli chces volat, kdyz zmacknmes "volat" :)
Ale můžeš nejdříve napsat text SMS a potom teprve přidat příjemce, dokud ho tam mít nebudeš tak se ptát bude komu poslat.
Ale můžeš nejdříve napsat text SMS a potom teprve přidat příjemce, dokud ho tam mít nebudeš tak se ptát bude komu poslat.
No ono to ale není tak nenormállní, jak naznačuješ. :-) Vždyť běžně mobili bez OS ukážou před samotným odesláním na displeji obrazovku, kde je vidět komu se SMSka odesílá a to i v případě, že se dalo odpovědět a tím byl příjemce vyplněnej dřív jak se SMSka začala psát. Není to tak, že se dopíše SMSka a po stisknutí odeslat se hned posílá, tak jak to je tady. Tak proto se ptám, zda něco takového by nebylo i na WM, abych prostě napsal SMSku klikl na odeslat a vyskočilo mi třeba okno, kde by byl příjemce/příjemci a pak teprve po potvrzení OK nebo něco takového by se zpráva odeslala.
Ta poznámka o dotazu před voláním bylo snad zbytečné rýpnutí. ;-)
Ta poznámka o dotazu před voláním bylo snad zbytečné rýpnutí. ;-)