Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Opera Mobile 10 (zatim beta)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Vysla nova verze Opery Mobile - 10 beta. Zkousel uz ji nekdo? Zmeny proti poslednim beta verzim 9?

    http://www.opera.com/mobile/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    66

    Co Ti brání vyzkoušet si Operu 10b na vlastním telefonu? Nainstaloval jsem Opera 10 beta na Diamond 2, WM6.5 CZ, a šlape parádně, opravdu rychlá, plynulý přesun, taby, quickdial, prostě super, ještě se dá dost zlepšit, ale oproti 9.5 a 9.7beta je to opravdu rozdíl. Takže doporučuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    88

    mě na Touch Pro nerotátoruje :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    27

    Mně na Compact IV s Eržikou taky ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    Mně na Diamondovi taky nerotuje. Zpočátku jsem si toho nevšiml, tuto fíčuru nepoužívám.

    Jinak se mi ale desítka celkem líbí. Zdá se mi rychlejší než vanilková Opera v Diamondovi (k nahrání nové Rómky jsem se ještě neodhodlal). Uvítal bych větší zoom (u starší Opery jsem zase chtěl menší... c'est la vie), ale počítám, že to bude někde v registrech nebo v nějakém INI souboru, takže se po tom dneska mrknu.

    Jaký je status betaverzí Opery? Mají nějakou expiraci? Nebo jsou "navěky"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od trminek
    mě na Touch Pro nerotátoruje :-(
    Vytvoř v HKCU/Software/HTC/HTCSENSOR/GSensor/ModuleName
    "Opera10"
    "\Program Files\Opera Mobile 10\Opera10-armv4i.exe"

    a

    v HKCU/Software/HTC/HTCSENSOR/GSensor/WhiteList
    "Opera10"
    "OM10-ML-MainWndClass"

    a pak se Ti bude desítka otáček na všechny 4 strany a přitom vždy resizuje okno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    88

    díky za tip s tou rotací..
    Zadal jsem to přesně takto a bohužel stále nic.
    Koukal jsem se i jinde na netu a všude uvádějí stejné parametry, ale i po důkladnym překontrolování stále nic.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    a máš v pořádku velká/malá písmena?

    mě to funguje naprosto bez problémů
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    88

    teď jsem se dočetl, že by to bez aplikace třetí strany nemělo umět rotovat na starších zařízeních jako je diamond/touch pro.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Už jsem ji dvakrát přeinstaloval a porád po kliknutí na MENU se Opera zavře. Co sakryš dělám blbě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    57

    Na HP iPAQ 214 (s WM6.1) beží jako víno a po 2 dnech používání jsem Operu 10 Beta pasoval na nejlepší browser, co jsem zatím na WM viděl.
    Krásně rychlé, jednoduché ovládání prsty, integrovaný správce hesel (sice to měla už verze 8 a dost možná i starší, ale u jiného browseru jsem to neviděl). Moc pěkné a doporučuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Netušíte někdo jak importovat favorites do této nové opery 10?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Blbě, koukni do Program Files/Opera

    co záložka, to soubor a k tomu případně i náhled a v divném kódování

    takže jedině záloha celé složky
    EDIT: Teď koukám, že ses ptal na IMPORT, ne ZÁLOHU

    Import zatím není implementován, alespoň co vím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    to je škoda, u staré 9.5 jsem to řešil přepsáním souboru opera6.adr z PC, u 9.7 jsem nic neřešil, načetla si záložky z IE a Opera 10 ani jedno Holt si je budu muset natukat ručně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    Od jisté doby mám záložky jako malou statickou stránku na svém webu.
    Záložky měním dost málo, a tuto stránečku mám nastavenou jako homepage.

    Simple, nice, working.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Opera Mobile 10 Beta
    Od R@!s3r v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-12-2009, 20:57
  2. Opera Mini 5 beta
    Od lnadeb v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-09-2009, 15:33
  3. Opera Mini 4 beta 3
    Od Raider_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-11-2007, 01:32
  4. Formát RAR konečně i na Pocket PC, zatím jako beta
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 25-08-2005, 23:09