Vysla nova verze Opery Mobile - 10 beta. Zkousel uz ji nekdo? Zmeny proti poslednim beta verzim 9?
http://www.opera.com/mobile/
Vysla nova verze Opery Mobile - 10 beta. Zkousel uz ji nekdo? Zmeny proti poslednim beta verzim 9?
http://www.opera.com/mobile/
Co Ti brání vyzkoušet si Operu 10b na vlastním telefonu? Nainstaloval jsem Opera 10 beta na Diamond 2, WM6.5 CZ, a šlape parádně, opravdu rychlá, plynulý přesun, taby, quickdial, prostě super, ještě se dá dost zlepšit, ale oproti 9.5 a 9.7beta je to opravdu rozdíl. Takže doporučuji.
mě na Touch Pro nerotátoruje :-(
Mně na Compact IV s Eržikou taky ne.
Mně na Diamondovi taky nerotuje. Zpočátku jsem si toho nevšiml, tuto fíčuru nepoužívám.
Jinak se mi ale desítka celkem líbí. Zdá se mi rychlejší než vanilková Opera v Diamondovi (k nahrání nové Rómky jsem se ještě neodhodlal). Uvítal bych větší zoom (u starší Opery jsem zase chtěl menší... c'est la vie), ale počítám, že to bude někde v registrech nebo v nějakém INI souboru, takže se po tom dneska mrknu.
Jaký je status betaverzí Opery? Mají nějakou expiraci? Nebo jsou "navěky"?
Vytvoř v HKCU/Software/HTC/HTCSENSOR/GSensor/ModuleNamePůvodně odesláno od trminek
"Opera10"
"\Program Files\Opera Mobile 10\Opera10-armv4i.exe"
a
v HKCU/Software/HTC/HTCSENSOR/GSensor/WhiteList
"Opera10"
"OM10-ML-MainWndClass"
a pak se Ti bude desítka otáček na všechny 4 strany a přitom vždy resizuje okno.
díky za tip s tou rotací..
Zadal jsem to přesně takto a bohužel stále nic.
Koukal jsem se i jinde na netu a všude uvádějí stejné parametry, ale i po důkladnym překontrolování stále nic.
a máš v pořádku velká/malá písmena?
mě to funguje naprosto bez problémů
teď jsem se dočetl, že by to bez aplikace třetí strany nemělo umět rotovat na starších zařízeních jako je diamond/touch pro.
Už jsem ji dvakrát přeinstaloval a porád po kliknutí na MENU se Opera zavře. Co sakryš dělám blbě?
Na HP iPAQ 214 (s WM6.1) beží jako víno a po 2 dnech používání jsem Operu 10 Beta pasoval na nejlepší browser, co jsem zatím na WM viděl.
Krásně rychlé, jednoduché ovládání prsty, integrovaný správce hesel (sice to měla už verze 8 a dost možná i starší, ale u jiného browseru jsem to neviděl). Moc pěkné a doporučuji.
Netušíte někdo jak importovat favorites do této nové opery 10?
Blbě, koukni do Program Files/Opera
co záložka, to soubor a k tomu případně i náhled a v divném kódování
takže jedině záloha celé složky
EDIT: Teď koukám, že ses ptal na IMPORT, ne ZÁLOHU![]()
Import zatím není implementován, alespoň co vím...
to je škoda, u staré 9.5 jsem to řešil přepsáním souboru opera6.adr z PC, u 9.7 jsem nic neřešil, načetla si záložky z IE a Opera 10 ani jednoHolt si je budu muset natukat ručně.
Od jisté doby mám záložky jako malou statickou stránku na svém webu.
Záložky měním dost málo, a tuto stránečku mám nastavenou jako homepage.
Simple, nice, working.